Je to sice trochu OT a tady už je debata někde jinde, ale probírala se tu postava žen v souvislosti se seznamováním.
Tak jedna taková příhoda ad postava:
Šly jsme s FWB výletně po nábřeží, protože mě doprovázel na mé cestě z práce, abychom se na chvíli viděli.
Potkali jsme nejdříve na Karlově náměstí holku, která měla umělou nohu.
Jdeme jdeme dále a zcela nezávisle na tom jsme na nábřeží potkali kluka s oběma umělýma nohama.
FWB ho zezadu tajně pozoroval a sledoval, jak se mu jde.
Tak jsem mu vyprávěla story, jak se nějaká žena na vozejku musela soudit s doktory, aby jí amputovaly obě nohy, protože si chtěla dát nainstalovat ty atletický paralympijský, se kterýma by mohla chodit se psem na výlety.
Jenže oni jakožto chlapi doktoři prosazovali, že jí jakožto ženský, která má dvě krásný nohy, i když nehybný jezdící na vozejku, nic amputovat nebudou.
Asi si mysleli z jejich úhlu POHLEDU, mužskýho pohledu, že se snáz vdá s krásnejma dlouhejma kompletníma nohama i když nehybnejma na vozejku, což je v posteli na pohled pro chlapa příjemnější, taková imobilizovaná nohatá, než aby z ní udělali ..poběhlici" s aktivníma nohama, nicméně umělýma.
A že třeba jim křivdím, že to třeba mysleli dobře, že je u těch neamputovaných nohou vždy nějaký šance na to, že se naučí znova chodit.
Na to mě přerušil FWB a povidá:
,,No ale podívej, teprve takhle si člověk uvědomí, jak je super, že MÁ NOHY."
(A já si vzpomněla na ca deset let starý komentář z nyxu k mým fotkám a inzerátu na seznámení od nějakého uživatele: ,,Kdybych byl pohledný mladík jak píšeš, tak bych si tedy představoval ty tvoje stehna trochu hubenější.")
A pravila jsem s úsměvem FWB na tu jeho poznámku, jak je tedy super mít nohy a ukázala jsem na ty svoje s plnějšími stehny:
,,Třeba i takovýhle tlustý?"
A tady je k tomu ještě článek, co mě dnes celkem bavil. Těhotná tedy stále nejsem, ale souvisí to. Zejména mě tedy pobavil ten nadpis.:
https://nazory.aktualne.cz/komentare/dobry-den-bricho-ven-internetove-policii-se-nelibi-tehotne-z/r~b809d30a822e11efb553ac1f6b220ee8/?consent=CP1BnkAP1BnkAD3ACBCSBJFsAP_gAEPgAATIJNQIwAFAAQAAqABkAEAAKAAZAA0ACSAEwAJwAWwAvwBhAGIAQEAggCEAEUAI4ATgAoQBxADuAIQAUgA04COgE2gKkAW4AvMBjID_AIDgRmAk0BecBIACoAIAAZAA0ACYAGIAPwAhABHACcAGaAO4AhABFgE2gKkAW4AvMAAA.YAAAAAAAAWAA&sznclid=9J2QycXGxsXNxsLDzcbBzMbBzMDFx8bHiIDJxcLCxcXDxs3ExtrCwcaIgJHJxcPGzMfNx8fBw9rNxMeIl8mwtbfGzbK2xsTEw83CzMWwtbGxtcfHzMzAsLCyzcHAsQ#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_req_id=iUVhKGVH7T6-202410081411&dop_id=34345813Dobrý den, břicho ven. Internetové policii se nelíbí Margot Robbie, je moc těhotná.