• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MART1NKA: Souhlasím, jen tu poslední větu bych neviděl tak přísně. Hledá holku, co bude o 10 - 15 let mladší než on. Myslím, že v tomhle ženy jsou otevřenější než muži a jsou ochotné chodit i se starším chlapem. Ale samozřejmě záleží, jak vypadá, jaké má zájmy a jak to má srovnané (a jaký je v posteli). Pokud je všechno ok, dokážu si představit 38 letou holku, co bude chtít dítě hledá teď už opravdu toho pravého a vzala by i HIKY. A že jsem jich na Tinderu/FB v Praze viděl hodně. Sám jsem v jiné situaci, takže mi bylo líto že jsem o tuhle skupinu ochuzen (neb děti už nechci) a přeji jim hodně štěstí a nelajkuji tedy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Inak by som mu poradila, nech sa tvari, ze ma 44, to hitne aspon kategoriu 35-40 a nebude to vyzerat divne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: No vzhladom na to, ze kolega hlada matku deti, tak sa fakt lhat nema.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: přes lhaní o věku se asi dá přenést u seznamování jen na krátkodobé nebo ojedinelé šukání. Tam bych zas uvítala nepříliš upravené pravodmluvné fotky.
    Na vztah nikdy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HIKY: Neuviest do bia koureni a potom nervozne vyliezt z kina a vytiahnut cigaro za 30 sekund, pretoze ten abstak bol neznesitelny (popisujem moje realne rande) nie je nieco, co chces ako holka vidiet znovu.
    Ak si obcasny kurak v spolocnosti, bez zavislosti, je to ok neuviest. Ak rano vstavas a prve co urobis je, ze si das kafe a cigaro, tak tie ubohe zenske ktorym by to vadilo netahaj ani na prve rande, usetris sebe i im spustu casu. Alebo prestan rovno. Robis to kvoli sebe.

Co sa tyka veku, lhat se nema. Ak tam hodis 35, tak to tie zenske okamzite poznaju a prides i o tych par matchov, co by si mal. Chlapi zo tam maju 37 a v profile napisane, ze maju vskutocnosti 47 su fakt shady. Znizit si vlastny limit nepomoze, pretoze holky pod 40 budu mat horny limit 45 a nemas sancu aby im ta to navrhlo. Chce sa to holt zmierit s osudom a brat to jak to je.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Ale kamos mi teda hovoril, ze su na Bumbli “same korporatnice”, ale odkedy sa otvorili a mozu oslovovat i chlapi, tak je tam pry trochu viac ludi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    URPUTNIK: Pre mna je vsetko okrem Bumblu nepouzitelne. Na hnoj nemam cas. Zalezi, co si za typ a koho hladas. Na Bumbli je viac karierne orientovanych ludi, ktori byvaju zaujimavi, ale cez trilion aktivit byva tazke sa stretnut (tu som aj ja vinna). Ked hladas “normalni usmievavu holku”, chod radsej na Tinder. Tam je komplet prierez spolocnostou. Intelektualni ludia sa lepsie lovia na Bumbli.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: tak "nejlepší milá" už musí fakt stát za to, to jsou pak ty výjimky, co potvrzujou pravidlo ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    URPUTNIK: Bumble ma takové "hezčí uživatele", ale na me treba nepůsobí moc věrohodně a je to dost podobny Tindru. Badoo a Tinder jsou asi frekventovanejsi seznamky, ale je treba prokydat se hnojem, než člověk narazí na reálnou fajn osobu.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Tak neco vic k tematu :)

uz jsem zase ve fazi, kdy realne zvazuju dating appku .. po historicke zkusenosti s Tinderem hledam neco, kam nebudu muset lit extra cas a aktivitu .. jste nekdo na Bumble? Ja si to zakladam (nemam kompletni profil, takze tam jeste nejsem), pac jsem se nekde docetl, ze tam aktivitu iniciuji zeny .. budu tam jako maso na krame, nebo swipuju taky?

Jak je to vubec obsazeno v ceskych luzich a hajich, Badoo, Bumble, Tinder, .. ?

Diky
    KULA
    KULA --- ---
    Přijde mi legrační, když někdo v jednom klubu říká kouřím ale mohl bych přestat a v druhém, jak je perník velký mňam mňam.
    NOFISH
    NOFISH --- ---
    Takže dialog o sdílení společných zájmů a utajování či prezentování našich zlozvyků máme za sebou a uzavřel bych to tím, že vesmír je obrovský a někde určitě chodí má i vaše spřízněná duše, hodně štěstí ogaři a ogarky:))
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Jsem hledal holku, co nemá kočku, neb jsem na ně alergický. Skoro všem jsem na seznamce dával ne, jen když jsem viděl kočku na fotce nebo v popisku a víte co, moje nejlepší milá má kočku. A já to zjistil až když jsem k ní přišel domů. Do té doby jsem myslel, že to ze všech kdož mají kočku budu cítit. Jsme spolu s milou už půl roku i s kočkou a já si občas vezmu tabletku na alergii a tím to končí :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: nj takže jsme se dostali od statistiky do roviny osobních bubliny, well played. mám teda jednu dobrou známou a pokud se s ní mám sejít, tak klidně celej den nekouřím a v průběhu setkání taky ne. ale přesto jsem jí na začátku dal najevo, že jsem kuřák...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: no vidíš, tak to asi přesně takhle funguje, za těch xy setkání s různýma lidma téma kouření nebyl problém snad vůbec nikdy :)
    HIKY
    HIKY --- ---
    TEKKANNE: závidim ti tvůj styl kouření, podobně to má i brácha
    já asi zkusim přejít na wapování
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: vůbec tě neznám a ani ti nehodlám radit, to ať je každej sdílnej podle svýho uvážení a ať se nediví, když si svým přístupem přitáhne odpovídající osobu :-)
    mě to na tom posraým štěstí.cz přišlo fakt nápadný a nejjedodušší vysvětlení prostě je, že lidi lžou aby se dělali lepší. jestli lžou sami sobě, sobě navzájem nebo jen zbytku světa už nerozlišuju, nesnáším to..
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    NJAL: vysvětlils to dost přesně :) mně by asi týpek, co vytáhne denně krabku, nejspíš fakt smrděl, ale když si dá někdo 2-3 cíga denně, tak by mi to asi nevadilo - ono se od toho množství a frekvence dost odvíjí to, jak je tím ten člověk celej prosmrádlej.

MAR_TINA: já třeba ani nevím, do jaký škatulky se mám zařadit já - nekouřím na denní bázi, a to ani když si doma otevřu flašku speciálu nebo si naleju dvojku vína, pokud nemám tu správnou příležitost, tak si klidně nezapálím, jak je měsíc dlouhej, nemám na to chuť. kouřím, když piju větší množství alkoholu, jsem na mejdanu nebo vysedávám někde celý věčer s bandičkou lidí a chodí se ven kouřit, to na mě přijde chuť a jsem schopná těch cíg dát za mejdan klidně 20. imho nemůžu tvrdit, že jsem nekuřák, ale "kuřák", čemuž rozumím člověka, co kouří na denní bázi, taky nejsem.

PALEONTOLOG: v pořádku, dělej, jak potřebuješ ;) nicméně neexistuje jenom černá a bílá, viz odstavec výše - co si myslíš, že bych měla uvést jako info o sobě já, aby to nebylo zavádějící? :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    MAR_TINA: Nevyhranenej kurak asi bude ochotny koureni omezit, a nevyhraneny nekurak nebude tak nekompromisni s vidinou libacky s vyfukem :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: to si klidně trvej, já se teda seznamovat nepotřebuju, ale udělám to přesně opačně a opakuju, to říkám jako kuřák, kterej se s tím neschovává, naopak mi připadá trapný, a na to jsi reagovala, že se lidi v sebeprezentaci absolutně vymykaj statistice. lol sory jako :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam