NJAL: vysvětlils to dost přesně :) mně by asi týpek, co vytáhne denně krabku, nejspíš fakt smrděl, ale když si dá někdo 2-3 cíga denně, tak by mi to asi nevadilo - ono se od toho množství a frekvence dost odvíjí to, jak je tím ten člověk celej prosmrádlej.
MAR_TINA: já třeba ani nevím, do jaký škatulky se mám zařadit já - nekouřím na denní bázi, a to ani když si doma otevřu flašku speciálu nebo si naleju dvojku vína, pokud nemám tu správnou příležitost, tak si klidně nezapálím, jak je měsíc dlouhej, nemám na to chuť. kouřím, když piju větší množství alkoholu, jsem na mejdanu nebo vysedávám někde celý věčer s bandičkou lidí a chodí se ven kouřit, to na mě přijde chuť a jsem schopná těch cíg dát za mejdan klidně 20. imho nemůžu tvrdit, že jsem nekuřák, ale "kuřák", čemuž rozumím člověka, co kouří na denní bázi, taky nejsem.
PALEONTOLOG: v pořádku, dělej, jak potřebuješ ;) nicméně neexistuje jenom černá a bílá, viz odstavec výše - co si myslíš, že bych měla uvést jako info o sobě já, aby to nebylo zavádějící? :)