• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Jsem v algoritmu narazil. Jako nic nového co bych nevěděl, ale třeba někomu...
    Are Dating Apps Pay-to-Win?
    https://youtu.be/02Ss76rFInw?si=Sy-J_KLaVJct6awF
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MART1NKA: dokonce hraje roli jak hodně dítě trávilo času (bylo spřízněné) s prarodičem. Třeba kluk když je vychováván babičkou, tak vidí jako vzor ženu s nízkou ženskou hormonální konstitucí (stav po menopauze) a v dospělosti pak vyhledává u partnerek právě takovou zmužtělou ( androgenní) emancipovanou nabušenou lady, která nemá ambice rodit mimiska jedno za druhým. Což některá ta generace určitě měla jako pravidlo, že dečka byli u babi s dědou pečený vařený.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VICTO_REA: Hra aj rolu, ci je niekto z vesnice alebo z mesta.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: no jo láska:-D tomu ty jako zástupce racionalně přemýšlejícího gendru nemůžeš rozumět.. :))
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MART1NKA: co věk jejich rodičů, to jsou dnešní vůbec co? Mne přijde že mám kolem buďto samy 40lety lid, nebo až 60. V tom se budou lišit, kdo je vychovaval, jestli stará škola nebo ne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VICTO_REA: Hele mne pride, ze akonahle to preskoci generaciu, tak je problem. Milenial je mi jedno ktory rocnik je, ale gen x (zo skusenosti) ani gen z nejde :D co vidim kolegov okolo 30, ktori su este furt mileniali, tak ti gen z holkam moc nerozumeju, hoci ten vekovy rozdiel medzi nimi nie je vobec velky. Zaujimave to sledovat :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: babka s dědkem byli od sebe 11 let, ale je fakt, že dědek byl v plicním sanatoriu a babka od něj přesto chtěla dítě, i když nikdo netušil jestli tuberkulózu přežije
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    Ten věkový rozdíl bývá bohužel zavděk tomu, že jeden v páru je ala rodič a druhý dítě. Jako nic proti ničemu, ale moje rodiče maji rozdíl 13 let a takový toxický čoro moro nechcete zažít. Tabulkově je v pohodě sedum let rozdíl, pak už se to v něčem někde zvrtává..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: jo, s ženskýma je to teda stejný. řekl bych, že mám trochu cit vyčíst z konverzace ledacos, ale věk se obecně hádá těžko. někdy vidíš mladou holku, co se stihla proměnit v neforemnou krabici do třiceti (a teď nemyslím jen postavu nebo křivky). jedna známá to nazvala "paní z pošty", dokonalej výraz pro tyhle lidi. nosí to flekatou halenku od vietnamce, jako všechny její tety, a praktický kalhoty k tomu, jako všechny ženy nad 60 let. výstřelkem je pak trvalá a naušnice z umělý perly, náramek od maminky (taky neměla vkus chuděra) a korále od nejlepšího šperkaře v městysu (taky vietnamec). těm není pomoci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LODBROG: Zas tak bulvár nesleduji, všechno info mám z Koudyho linku vedle :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NAVARA: Nechci být úplně zlý, ale otázka je, zda je to dítě fakt Soukupovo.
    Koneckonců onehdy nějaký bulvární titulek nahodil, jak se mu holka vysmívá, že ho prý stejně celou dobu "vztahu" podváděla.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: no staci ist na vikendovy vylet s rodinami s detmi 2-5 rokov a hned to mnozenie cloveka prejde.

inak co sa tyka veku, mna balia chlapi s rokom narodenia cca 1980-1995, level vyspelosti osobnosti neni uplne dany tym, ake cislo maju na obcance. tiez nevedia odhadnut, ake cislo tam mam ja, v pripade, ze na zoznamke nesvieti vedla mojho mena. a ani ja u nich kolkokrat, pretoze kto sa o seba stara fyzicky, vyzera i po 40 lepsie, ako niekto zanedbany v 30.
    v praci mame cluster chlapov okolo 50 a niektori su fakt este hodne atraktivni a ini uz vyzeraju dost pouzite zivotom (alebo ako to nazvat slusne). bojim sa, ze na ten druhy typ mladsie zeny uplne nepoletia.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: tak že by člověk věkem nechátral, vč. schopnosti reprodukce, si podle mě myslet nejde, otázka je ta míra, kterou to člověka postihne. buď jak buď, jsem rád, že jsem to stihnul mezi 30 a 32 lety a i když výchozí podmínky nebyly nic moc, tak mám dnes splněno (resp. "mám děti pořešený") a za míň než 10 let už budou dokonce dospělý. asi pak nebudu vědět co s penězma,
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: na ale člověk zpravidla přijde až s dětma ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KVALKAN: ja zas razim teoriu, ze nie kazdy sa musi nutne rozmnozit a hezky zivot sa da mat i bez deti.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MART1NKA: Máš pravdu, že plodnost klesá, ale není to tak prudké jako u žen. Je to zhruba o 3% horší, roste ale hodně pravděpodobnost postižení jako autismus atp. Nelze popřát jen hodně štěstí a že láska je někdy slepá.

Uf, ještě že jsem měl děti mladý. Tohle bych fakt řešit nechtěl. Je to smutný :/

Má vyšší věk otce vliv na zdraví potomka? – Zdravá Spermie
    https://www.zdravaspermie.cz/aktuality/ma-vyssi-vek-otce-vliv-na-zdravi-potomka/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nebo Al Pacinovi treba
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak teď ještě o Saudkovi a bude to komplet.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I ondra novotny ma ted treti dite a je mu snad 47. Jeho zene renate langmanovy je ted tusim 37, takze je mezi nima 10-11 let no.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KVALKAN: V tomhle věku už o 10 let mladší není takový generační rozdíl, jako 30 vs 20 - třicítka už také řeší cvičení na záda, aby jí nebolelo v kříži apod :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam