• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KVALKAN: ja zas razim teoriu, ze nie kazdy sa musi nutne rozmnozit a hezky zivot sa da mat i bez deti.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MART1NKA: Máš pravdu, že plodnost klesá, ale není to tak prudké jako u žen. Je to zhruba o 3% horší, roste ale hodně pravděpodobnost postižení jako autismus atp. Nelze popřát jen hodně štěstí a že láska je někdy slepá.

Uf, ještě že jsem měl děti mladý. Tohle bych fakt řešit nechtěl. Je to smutný :/

Má vyšší věk otce vliv na zdraví potomka? – Zdravá Spermie
    https://www.zdravaspermie.cz/aktuality/ma-vyssi-vek-otce-vliv-na-zdravi-potomka/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nebo Al Pacinovi treba
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak teď ještě o Saudkovi a bude to komplet.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    I ondra novotny ma ted treti dite a je mu snad 47. Jeho zene renate langmanovy je ted tusim 37, takze je mezi nima 10-11 let no.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KVALKAN: V tomhle věku už o 10 let mladší není takový generační rozdíl, jako 30 vs 20 - třicítka už také řeší cvičení na záda, aby jí nebolelo v kříži apod :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KVALKAN: Agátě bylo 38, když vzala za dobře Soukupem v jeho 55! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KVALKAN: Nehrá, chceš niekoho v podobnom veku ako ty. I u chlapov klesá plodnosť. Videla som štatistiky a okolo 38 sa to láme a ženy naopak preferujú mladších.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MART1NKA: však nepíšu ať lže. Já sám dával -10 let a +5 let. A to mi ty o 10 let mladší holky přišly fakt mlaďoučký a přišlo mi, že bych si s nimi neměl co povídat. Pravda, snad žádná mě nelajkla nebo snad jen omylem. Musí doufat, že projde filtrem u nějaké holky, co má +10 let. To mi nepřijde tak nepravděpodobný, když chce holka v tomhle věku před 40 už fakt dítě, opravdu se snaží najít toho pravého a višší věk by mohl hrát trochu k dobru.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KVALKAN: Hele ja mam 37 a s vekom problem nemam, ale s lhanim ano :)
    Akurat holky, co chcu prve dieta tam maju ten horny limit na 45 casto, nieco tam zadat musis no a toto je takove… okruhle.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    MART1NKA: Souhlasím, jen tu poslední větu bych neviděl tak přísně. Hledá holku, co bude o 10 - 15 let mladší než on. Myslím, že v tomhle ženy jsou otevřenější než muži a jsou ochotné chodit i se starším chlapem. Ale samozřejmě záleží, jak vypadá, jaké má zájmy a jak to má srovnané (a jaký je v posteli). Pokud je všechno ok, dokážu si představit 38 letou holku, co bude chtít dítě hledá teď už opravdu toho pravého a vzala by i HIKY. A že jsem jich na Tinderu/FB v Praze viděl hodně. Sám jsem v jiné situaci, takže mi bylo líto že jsem o tuhle skupinu ochuzen (neb děti už nechci) a přeji jim hodně štěstí a nelajkuji tedy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Inak by som mu poradila, nech sa tvari, ze ma 44, to hitne aspon kategoriu 35-40 a nebude to vyzerat divne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: No vzhladom na to, ze kolega hlada matku deti, tak sa fakt lhat nema.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: přes lhaní o věku se asi dá přenést u seznamování jen na krátkodobé nebo ojedinelé šukání. Tam bych zas uvítala nepříliš upravené pravodmluvné fotky.
    Na vztah nikdy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HIKY: Neuviest do bia koureni a potom nervozne vyliezt z kina a vytiahnut cigaro za 30 sekund, pretoze ten abstak bol neznesitelny (popisujem moje realne rande) nie je nieco, co chces ako holka vidiet znovu.
    Ak si obcasny kurak v spolocnosti, bez zavislosti, je to ok neuviest. Ak rano vstavas a prve co urobis je, ze si das kafe a cigaro, tak tie ubohe zenske ktorym by to vadilo netahaj ani na prve rande, usetris sebe i im spustu casu. Alebo prestan rovno. Robis to kvoli sebe.

Co sa tyka veku, lhat se nema. Ak tam hodis 35, tak to tie zenske okamzite poznaju a prides i o tych par matchov, co by si mal. Chlapi zo tam maju 37 a v profile napisane, ze maju vskutocnosti 47 su fakt shady. Znizit si vlastny limit nepomoze, pretoze holky pod 40 budu mat horny limit 45 a nemas sancu aby im ta to navrhlo. Chce sa to holt zmierit s osudom a brat to jak to je.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Ale kamos mi teda hovoril, ze su na Bumbli “same korporatnice”, ale odkedy sa otvorili a mozu oslovovat i chlapi, tak je tam pry trochu viac ludi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    URPUTNIK: Pre mna je vsetko okrem Bumblu nepouzitelne. Na hnoj nemam cas. Zalezi, co si za typ a koho hladas. Na Bumbli je viac karierne orientovanych ludi, ktori byvaju zaujimavi, ale cez trilion aktivit byva tazke sa stretnut (tu som aj ja vinna). Ked hladas “normalni usmievavu holku”, chod radsej na Tinder. Tam je komplet prierez spolocnostou. Intelektualni ludia sa lepsie lovia na Bumbli.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: tak "nejlepší milá" už musí fakt stát za to, to jsou pak ty výjimky, co potvrzujou pravidlo ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    URPUTNIK: Bumble ma takové "hezčí uživatele", ale na me treba nepůsobí moc věrohodně a je to dost podobny Tindru. Badoo a Tinder jsou asi frekventovanejsi seznamky, ale je treba prokydat se hnojem, než člověk narazí na reálnou fajn osobu.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Tak neco vic k tematu :)

uz jsem zase ve fazi, kdy realne zvazuju dating appku .. po historicke zkusenosti s Tinderem hledam neco, kam nebudu muset lit extra cas a aktivitu .. jste nekdo na Bumble? Ja si to zakladam (nemam kompletni profil, takze tam jeste nejsem), pac jsem se nekde docetl, ze tam aktivitu iniciuji zeny .. budu tam jako maso na krame, nebo swipuju taky?

Jak je to vubec obsazeno v ceskych luzich a hajich, Badoo, Bumble, Tinder, .. ?

Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam