• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NJAL
    NJAL --- ---
    MART1NKA: Vobec neriesim dake volby, teda nie tuna v tomto klube.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NJAL: No vzhľadom na výsledky nedávnych volieb reaguješ na pár hlasitých jednincov.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VICTO_REA: Sofistikovaný checklist vedie k tomu, že človek nikoho takého nikdy nenájde :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: Občas sa v tom tak stratíš, že už ani nevieš ktorá z tých polôh ti je vlastná, tak sa zmieriš, že s každým partnerom iná a neostáva nič iné než vnímať seba v danom setupe a hodnotiť, ako sa v tom cítiš.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: něco jako kdysi dávno k nám na prázdniny jezdila tetička a ta byla tak skvělá a okouzlující. No a pak člověk chodí po světě a hledá tu svou tetičku.
    :-D
    Vím já jsem strašný Freud 🧟v tomhle:))
    Každopádně naprosto s tebou souhlasím. Taky jsem ve fázi, kdy si říkám jaký je ten správná kombinace vlastností na protějšek :)) děsivý je, že to co dřív člověk zjišťoval roky, teď odbyde při pár seznámení přes seznamku, takže ty kroky sebepoznání jsou obrovský.
    NJAL
    NJAL --- ---
    VICTO_REA: Sleduj vyvoj mezilidskych vztahu v USA. :-) Tam se s ruznymi spolecenskymi balasty uspesne vyporadali, women jsou tam strong and independent nez kdekoliv na svete, je zajimave se na to divat. S opozdenim prichodu trendu sem je to jako mit kristalovou kouli.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: tak za mě jde o to, aby se člověk ponořil do polohy, která je mu vlastní. někdy to musí přijít experimentem, někdy má člověk jasno předem a ví, co chce. nechci to okecávat, nebo planě filozofovat, ale někdy ty kombinace fakt hlava nebere ;)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: nejblbější za mě je, když si vyzkoušíš všechny role ve vztahu a načteš ty algoritmy jak to asi funguje a říkáš si, hej a co dál? Tak pak nevíš co bys a hledáš nepoznané..
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NJAL: v té malé evoluční hře je to pouze projev dominance. Procento těch, co doopravdy chtějí hrát velkou hru (tedy se rozmnožovat, za účelem předání svých výsostných genů) a zároveň nejsou postižení žádnou sebedestrukcí, možná vyjde pár vyvolených.
    A to buď asi rád že nejsi ženská, to bys do toho ještě musel zahrnout jeden společenský balast, a to, že žena bez manžela a děti není v podstatě plnohodnotný jedinec, tak asi tak.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: no tak existujou specifický nastavení u specifickejch lidí, tam je pak možný leccos. člověk ví, že hraje druhý housle a vždycky bude na druhý koleji a paběrkovat, s čímž od začátku počítal. překvapivě i v tomhle se lidi dokážou realizovat a cejtit se naplnění, i když to normálním lidem nemusí nic říkat a některejm psychologům by taky vstávaly vlasy hrůzou. hlavně aby člověk dostal to co skutečně potřebuje ;))
    NJAL
    NJAL --- ---
    VICTO_REA: Zavod je spis lepsi slovo nez boj, reknemez, ze jde o dosazeni cilu; a napriklad ve velke evolucni hre jde o predani genu dal.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NJAL: a ty teda vztah vidíš jako ekvivalent k závodům nebo k boji, žes použil slovo jako "vyhrává" ? Slovo "budovat" vztah přijde taky na řadu? :))
    Já... nezlob se, mě to přijde úsměvný, protože ten co si lásku spojuje s trápením (viz prvotní nastavení z rodiny) bude jakoby prohrávat, a zároveň vyhrávat, protože to přeci hledal.
    Jestli si teda mluvil o té nevědomosti a emo houpačkach, kdy jeden je pavouk a druhý moucha.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NJAL: Co je to KOT?
    NJAL
    NJAL --- ---
    VICTO_REA: V lasce vzdy (nebo alespon castejc) prohrava ten, kdo miluje vic, bez ohledu na pohlavi. Zdejsi KOTove o tom take neco vedi. :-) Asi podstatou funkcniho vztahu bude, aby ta strana, co miluje min (nebo alespon nemiluje tolik), hrala fair play.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: tqk ten presun byl na tu dobu neobvyklej, takze hadam, ze chtela zacit znovu a koncept ditete s na smrt nemocnym clovekem ji neodradil.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: A byl to čin z lásky, nebo si vykalkulovala, že jednou jí sen o rodině utekl, tak teď má tu šanci s tvým dědou a že možná, když se uzdraví tak to vyjde? Ta první verze mi přijde teda sympatičtější, no:)
    Tyhle rodinný historie...

Moje babi (budiž jí země lehká) měla celý život uchovanou fotku první lásky, a na té fotce je dospělý chlapík, tak předpokládám, že byl těsně před dědou. A neváhala pokaždé, když jsme si prohlíželi alba na tu fotku upozornit :D
    Až teď v tomhle stadiu života, mi dochází jak to bylo zvlášťni být xx let provdaná, mít tu fotku a ještě na to upozorňovat ?

Tehda to bylo něco láska, teď už je to jen "hormonální koktejl":)

Nebo nějaká čínská bába, který muž odešel do války. Ona na něj 50 let čekala. O druhý může ani okem nezavadila, po nocích brečela do polštáře. A oni ho na starý kolena našli a ten mezitím založil novou rodinu s jinou a na tamtu si ani nevzpomněl 🤷
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: j8 tomu docela rozumím, odstěhovala se ze západních čech do vysokých tater, protože přišla na vaojně o lásku. jen nevím, co by na to řekl ten vojáček co umřel na zápal plic, že kdyby neumřel, tak bych nežil ani já
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Jsem v algoritmu narazil. Jako nic nového co bych nevěděl, ale třeba někomu...
    Are Dating Apps Pay-to-Win?
    https://youtu.be/02Ss76rFInw?si=Sy-J_KLaVJct6awF
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MART1NKA: dokonce hraje roli jak hodně dítě trávilo času (bylo spřízněné) s prarodičem. Třeba kluk když je vychováván babičkou, tak vidí jako vzor ženu s nízkou ženskou hormonální konstitucí (stav po menopauze) a v dospělosti pak vyhledává u partnerek právě takovou zmužtělou ( androgenní) emancipovanou nabušenou lady, která nemá ambice rodit mimiska jedno za druhým. Což některá ta generace určitě měla jako pravidlo, že dečka byli u babi s dědou pečený vařený.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VICTO_REA: Hra aj rolu, ci je niekto z vesnice alebo z mesta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam