• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: hlavně z kuřáků je to vzdy cítit, at se snazi, jak se snaží. Minimálně treba oblečení.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: bohuzel zadny popkulturni reference nemam, ale namet na film je to dobrej :) prislusna komunita by te snad dovedla nasmerovat..
    DIVA
    DIVA --- ---
    Jako vyhraneny nekurak jsem poznala, ze pritel kouri nejak po roce, z fotky. Zatloukal do posledni chvile, sam tvrdi ze cigarety jsou ekl, az pod tizi obrazove dokumentace pripustil ze tu cigaretu mezi prsty mozna nedrzel pro kamarada ,) pak se prestal tolik hlidat, ale s cigaretou jsem ho nevidela nikdy, ani nikdy nezaznamenala nic horsiho nez nacichle triko jednou za cas, zadne drama. Takze jakoby nikdy primo nelhal, beru to jako trochu nejapny a v zasade nevinny maly hrich, ktery rada prehlidnu. Furt coby presvedceny nekurak. Pokud umim pohodlne nekourit, klidne bych si nechala ten kus soukromeho prostoru pro veci, ze kterych se nezpovidam na potkani.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    VICTO_REA: rikal nekdo sousedka?

VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: klidně sousedku o 10 let starší:) už aby někdo vymyslel čtečku podvědomí, co vše nám tam uvízlo. Svět by byl zábavnější.
    Neznáte někdo nějaký film na tohle téma? Já akorát tu Chaotickou Annu. Akorát ta to měla v rámci minulých životů. Se zamilovala do svého syna? No tak nějak to bylo..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MART1NKA: s tím naprosto souhlasím, občas dokáže prakvapit nezvanej host a všechno co jsem si myslel se otočí naruby. to ale neznamená, že člověk nemá mít jasno a neměl by mít nějakej jasnej záměr
    VICTO_REA: tetičku jo, no dobře, říkejme tomu třeba tetička ;))
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NAVARA: tohle jsem neměla na mysli, to snad dává logiku i dnešním náctiletým. Ja to myslela tak, že třeba: xx let vyhledáváš hezkou prsatou blondýnu a pak když už jí několikrát najdeš a už nevíš co bys v životě, protože prostě všechny vztahy ti přijdou na jedno brdo. nejednou zjistíš že chceš krátkovlasou zrzku co po třech pivech zpívá a v kritické situaci si začne dělat ze všeho prdel.
    A ta seznamka může proces urychlit. Teda za předpokladu, že se seznamujes aktivně a chodíš často na rande. Což může pak zhatit až moc sofistikovaný checklist jak píše MART1NKA.
    NJAL
    NJAL --- ---
    MART1NKA: Vobec neriesim dake volby, teda nie tuna v tomto klube.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VICTO_REA: To nemusí být ani tak formou - seznamka vs iel - jako věkem, prostě už víš, že na cavyky jako ve dvaceti už nemáš dost času:)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NJAL: No vzhľadom na výsledky nedávnych volieb reaguješ na pár hlasitých jednincov.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VICTO_REA: Sofistikovaný checklist vedie k tomu, že človek nikoho takého nikdy nenájde :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: Občas sa v tom tak stratíš, že už ani nevieš ktorá z tých polôh ti je vlastná, tak sa zmieriš, že s každým partnerom iná a neostáva nič iné než vnímať seba v danom setupe a hodnotiť, ako sa v tom cítiš.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: něco jako kdysi dávno k nám na prázdniny jezdila tetička a ta byla tak skvělá a okouzlující. No a pak člověk chodí po světě a hledá tu svou tetičku.
    :-D
    Vím já jsem strašný Freud 🧟v tomhle:))
    Každopádně naprosto s tebou souhlasím. Taky jsem ve fázi, kdy si říkám jaký je ten správná kombinace vlastností na protějšek :)) děsivý je, že to co dřív člověk zjišťoval roky, teď odbyde při pár seznámení přes seznamku, takže ty kroky sebepoznání jsou obrovský.
    NJAL
    NJAL --- ---
    VICTO_REA: Sleduj vyvoj mezilidskych vztahu v USA. :-) Tam se s ruznymi spolecenskymi balasty uspesne vyporadali, women jsou tam strong and independent nez kdekoliv na svete, je zajimave se na to divat. S opozdenim prichodu trendu sem je to jako mit kristalovou kouli.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: tak za mě jde o to, aby se člověk ponořil do polohy, která je mu vlastní. někdy to musí přijít experimentem, někdy má člověk jasno předem a ví, co chce. nechci to okecávat, nebo planě filozofovat, ale někdy ty kombinace fakt hlava nebere ;)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: nejblbější za mě je, když si vyzkoušíš všechny role ve vztahu a načteš ty algoritmy jak to asi funguje a říkáš si, hej a co dál? Tak pak nevíš co bys a hledáš nepoznané..
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NJAL: v té malé evoluční hře je to pouze projev dominance. Procento těch, co doopravdy chtějí hrát velkou hru (tedy se rozmnožovat, za účelem předání svých výsostných genů) a zároveň nejsou postižení žádnou sebedestrukcí, možná vyjde pár vyvolených.
    A to buď asi rád že nejsi ženská, to bys do toho ještě musel zahrnout jeden společenský balast, a to, že žena bez manžela a děti není v podstatě plnohodnotný jedinec, tak asi tak.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: no tak existujou specifický nastavení u specifickejch lidí, tam je pak možný leccos. člověk ví, že hraje druhý housle a vždycky bude na druhý koleji a paběrkovat, s čímž od začátku počítal. překvapivě i v tomhle se lidi dokážou realizovat a cejtit se naplnění, i když to normálním lidem nemusí nic říkat a některejm psychologům by taky vstávaly vlasy hrůzou. hlavně aby člověk dostal to co skutečně potřebuje ;))
    NJAL
    NJAL --- ---
    VICTO_REA: Zavod je spis lepsi slovo nez boj, reknemez, ze jde o dosazeni cilu; a napriklad ve velke evolucni hre jde o predani genu dal.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NJAL: a ty teda vztah vidíš jako ekvivalent k závodům nebo k boji, žes použil slovo jako "vyhrává" ? Slovo "budovat" vztah přijde taky na řadu? :))
    Já... nezlob se, mě to přijde úsměvný, protože ten co si lásku spojuje s trápením (viz prvotní nastavení z rodiny) bude jakoby prohrávat, a zároveň vyhrávat, protože to přeci hledal.
    Jestli si teda mluvil o té nevědomosti a emo houpačkach, kdy jeden je pavouk a druhý moucha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam