• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MEANKITTY11: to vem cert, ale ta pani ma mocnej bicak a rameno, jsem to i zakrouzkoval:)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HAR4NT: message, massage, bába nebo sníh...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MART1NKA: DIVA: já jsem se všema sednul a pár drinků jsme dali a vlastně to se všema bylo super, ale od začátku víš, že to u dnešního drinku skončí, protože nehledáš novou kámošku

KOUDY: jo, tohle mi taky vrtá hlavou...chápu, když v korporátu vidím fotku kolegyně supermodelky a naživo se z ní vyloupne "holka od vedle", ale na seznamce to bývá nepříjemný šok, ikdyž s tím člověk počítá a připraví se na to. Takový to...co si objednáš z Wishe....čest vyjímkám
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: Mne sa niektori plesouni vyslovene pacia :)
    Akurat tito byvaju vo faze, ked sa na to este nevykaslali a neoholili to a maju tam preriednutu prehadzovacku.
    Neviem, asi si myslia, ze oslnia osobnostou alebo co.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MART1NKA: No ale to se prece provali hned pri tom seznameni prvnim osobnim..Navic ja teda asi od deseti holek slysel ze plesati muzi s vousama jsou sexy...takze kazda ples ma ocividne svyho kupce :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOUDY: No ked mas nejaku insecurity s ktorou sa nevies zmierit :)
    Chlapi maju plesky a pupky, holky casto vraj skryvaju kila navyse…
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To jako ze si lidi davaj na seznamky jiny fotky nez jak vypadaj v realu? To je prece dost kontraproduktivni ne? Takhle se nikdy neseznamej.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PUPEK: Tiez sa mi to jednou stalo. Dotycny sa potom po odmietnuti rozplakal. Ten online dating je fakt dzungla. Ja na to fakt nemam energiu :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    PUPEK: taky jsem zazila. Ted bych to uz brala jako no go faktor, rovnou cau, bez kafe.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    PALEONTOLOG: různě, jedna měla fotky pár let starý a byla na nich vyšší, než širší, v reálu naopak, ale většinou měly tak upravený obličeje, že to byly dost jiný osoby
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: třeba zrovna probírali, jak se seznámit.. hele mám dojem, že se pasuješ do role, kdy víš co je pro bráchu lepší než on.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: já mu nikoho nehledám, jen prostě neví, kde se seznámit..... nabízela jsem mu Nyx. (nechtěl) Ten speeddating byl jeho nápad.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: podle toho inzerátu se dalo aspoň trochu poznat. Ale jo, taky jsem tam jednou šla na výstavu s typkem co byl učitel na střední.....no nenapsal to, ale poblíž místa setkání měl své žáky. 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Předpokládám, že je tvůj bratr přímo nadšený z toho, že mu někoho hledáš.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: jestli jako postrádáš postdevadesátkový toxický prostředí plný nemoderovanejch místností a patologií, místo plný necenzurovaný svobody, kde vzniknul mmj. film V síti, tak ať zkusí třeba Omegle
    SITH
    SITH --- ---
    LUSINDA: tak já doufám že dotyčný dal souhlas k vystavení takové fotky a inzerátu a že to není na tajno :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: já se na lidé taky seznámila s manželem......ale tam už to nefunguje. Šlo tam napsat aspoň inzerát a něco o sobě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: jestli to funguje na internetu? proč by nemělo, díky lide.cz mám dvě děti
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: a funguje to? Naposledy zkoušel speeddating a měl tam dvě shody. Celkem by to i šlo kdyby nevyzvanil, že hraje poker. Teď už sice nehraje.......ale na seznamování je lemra líná.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: jak kde, na internetu!
    SITH: to je ideální na seznámení v kynologickým klubu, dyť k sobě ti pejskaři všude lnou jako hovna ke košilím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam