• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: třeba zrovna probírali, jak se seznámit.. hele mám dojem, že se pasuješ do role, kdy víš co je pro bráchu lepší než on.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: podle toho inzerátu se dalo aspoň trochu poznat. Ale jo, taky jsem tam jednou šla na výstavu s typkem co byl učitel na střední.....no nenapsal to, ale poblíž místa setkání měl své žáky. 😂
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Předpokládám, že je tvůj bratr přímo nadšený z toho, že mu někoho hledáš.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: jestli jako postrádáš postdevadesátkový toxický prostředí plný nemoderovanejch místností a patologií, místo plný necenzurovaný svobody, kde vzniknul mmj. film V síti, tak ať zkusí třeba Omegle
    SITH
    SITH --- ---
    LUSINDA: tak já doufám že dotyčný dal souhlas k vystavení takové fotky a inzerátu a že to není na tajno :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: já se na lidé taky seznámila s manželem......ale tam už to nefunguje. Šlo tam napsat aspoň inzerát a něco o sobě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: jestli to funguje na internetu? proč by nemělo, díky lide.cz mám dvě děti
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: a funguje to? Naposledy zkoušel speeddating a měl tam dvě shody. Celkem by to i šlo kdyby nevyzvanil, že hraje poker. Teď už sice nehraje.......ale na seznamování je lemra líná.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: jak kde, na internetu!
    SITH: to je ideální na seznámení v kynologickým klubu, dyť k sobě ti pejskaři všude lnou jako hovna ke košilím
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SITH: dobrej pokus, ale ta bude hodně svobodomyslná. Taky hledám kde by se mohl můj brácha seznámit..... teď je mu 33, barák za Prahou má. Ale za tohle by mě zabil.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SITH: tři husky určitě... pokud není profesionální psovodič a ty taky, tak zdrhej.
    SITH
    SITH --- ---
    Jsou tři psi horší jak tři kočky?

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PUPEK: a kde byly rozdíly? ve věku, konstituci, účesech, pohlaví? jako každej na fotce působí trochu jinak
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    Moje zkušenosti z posledního pokusu o seznámení přes tinder jsou takový, že jsem z 9 setkání na první pohled poznal jen jednu holku, zbylých 8 bylo tak odlišných od prezentovaných fotek, že kdybychom nebyli konkrétně domluvení, tak na ulici projdu bez povšimnutí. A to jsem se nesetkával s žádnýma insta zmalovanýma modelkama. Je tohle vědomý lhaní nebo nevědomý nebo je to v pořádku?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: už jsem syšel teda lepší cover Love massage

Love Message ‎– Love Message (1996)
    https://www.youtube.com/watch?v=4H_G8BwCNHc
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Zdarec. Nevim, kam a komu to napsat, ale přijde mi to zajímavý, tak to napíšu sem, jako obvykle:

Kdyby to někoho zajímalo, včera v sobotu jsem usnula už po setmění v 16 h, probudila se po 7 hodinách ve 23 h, dívala se na finále Talentu, SNÍDALA VE 2 V NOCI u nějakýho filmu s tím, že jdu na chvíli na akci na drink, aby se teda alespoň něco dělo, ve 3 ráno jsem se začala teprve chystat, sprchovat, malovat a oblíkat, takže jsem vypadla až první ranní tramvají a do klubu dorazila až hodinu před zavíračkou. Jako chvíli jsem tancovala, ale hoďka je málo. Prostě jsem to prošvihla, protože jsem nemožná.

Což mi teda nestačilo. Tak jsem šla pak ještě na afterparty, která končila v POLEDNE, tam tedy normálně nechodim vůbec. Ale lidí tam bylo dost a pařili fest. Pak jsem měla hlad a šla pro kousek pizzy a zašla ještě na trhy, co jsem míjela.

Takže teprve cca před dvěma hodinama tzn. až někdy ODPOLEDNE jsem PŘITAHLA!!

Sice jsem se s nikym neseznámila, ale můžu jít zase rovnou spát teď se setměním, jako důchodec.

Takže mám novou hymnu:

VERONA - NA MĚ NEČEKEJ (Official video)
    https://www.youtube.com/watch?v=4JNKzfibI20&ab_channel=VeronaMusicofficial
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Oh so much funny
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: a ja si říkala, co je na tom, že sere - kálí 4 x týdně... Okeeey :))
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    dokud nekali 8x tydne, je to cajk...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja randil s holkou ktera mi rikala ze si cigo da jen kdyz kali..tak rikam ok..je ji 31. To asi preziju, ale pak jsem zjistil ze kali 4x tydne.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: hlavně z kuřáků je to vzdy cítit, at se snazi, jak se snaží. Minimálně treba oblečení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam