NEI: To je zajimavy mysleni. Zkusim ti to trochu shodit realitou. Patnact let jsem jezdil po CR a SK a rikal firmam at si koupi Delly, vysvetloval jim co je NBD, Complete Care, co je Disaster Recovery apod. Najezdil jsem nejakych 50-60k km rocne. Ted nejakych cca sest/sedm let truhlarim. Znas nejakeho obchodnika nebo truhlare, ktery by sedel vetsinu casu u pocitace? Ja nikoliv. Muj pupik vypada aktualne po odvodneni asi takto -
https://www.instagram.com/p/DFNQpXwM49W/ ..vlasy jsou jiz v pici.
NEI: Nemusi me zivit. Nejsem vyzirka. Jen vydelavaji vic penez. Neni to zadny specialni skill. Nezijeme v roce 1990, kdy je chlap 100% zivitel rodiny. Dneska plno emancipovanych holek vydelava tolik, ze opravdu penize chlapa k nicemu nepotrebuji a ve vztahu od nej chteji hlavne aby to byl partak do zivota, emocionalni podpora, poradil jim kdyz budou potrebovat, vyslechl je atp. Nehledaj chodici penezenku ani sugardaddyho. Za poslednich deset let jsem vydelaval jen jednou vic nez moje holka. Jinak to vzdy bylo nastejno, nebo ta holka vydelaval vic. Zaroven jsem ale pri baleni platil ja, protoze tam zase je potreba ukazat tu gentlemanskou stranku, ale najem jsme jeli normalne napul, jidlo jsme kupovali jak bylo potreba..dovolene byly napul..etc.