• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kdyz vidim v klubu o seznamovani/zenach 100+, vzdycky si reknu, ze se tam asi objevil Koudy.
    To je normalne neomylny.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Zajímavý. Tohle tu o sobě čtu prvně, sounds cool ♥. Ale že ty jsi patologickej lhář je tu prakticky folklor. Tvoje snaha předstírat, že to, co ti tu píšu, je pro tebe úplná novinka a všichni tě tu celých 23 let sluníčkově mají rádi, je toho krásným důkazem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ale zas je dobry ze na zaklade ty diskuze a vyjadrovani v ni si kazdej muze udelat nazor i na diskutujici a ja jsem se konecne dozvedel, ze kdyz me vlastne celej zivot bavi diskutovat s lidma o ruznych tematech, ktera me casto necim obohati, tak to vlastne znamena, ze mi hrozne zalezi na tom, co si o me kdo mysli :)
    NAVARA: Takhle nejak si predstavuju predatora, kdyby mel Tiktok..:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ty jo, to jsem si myslel, ze mi na vzhledu nezalezi.

Dost mozna to bude tim, ze se s tim v mem veku a profesi nepotkavam - Ale jsem moc rad, ze manzelka nema zadna tetovani (a hlavne vyrazna, velka). Dredy by asi tolik nevadily, mozna jsem na to zvykly z me historie v Jizni Africe.

Treba kila navic mi vubec neva, jednak sam mam, druhak to stejne umite pribrat a zase shodit. Hlavne kdyz tu stihlost nebo baculatost umite nosit, to cenim. Ale nevyzaduju ☺️

Co se tu o sobe clovek nedozvi 😊 Ted abych se bal, aby se moje laska jednou domu nevratila cela potetovana 😊😊
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: jak tu čtu tu reakci, tak ta holka je chudák očividně nemocná
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Psal jsem, že dredy mají jít po zádech a zbytek hlavy vyholený, ale nechtělo se mu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: vic kouty a nahoře by mel byt spis plesaty. Tohle je blondaty Eddie z Tekkena :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Přihodil jsem tam ještě trochu opálení :)
    RENA_SULIROVA: A silnější dredy

KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Jaky ego? Myslis sebevedomi? Vis jakej je mezi tema vecma vubec rozdil? Ja navic nemam pudu. Mam jen sklep. Mrzik.

Jaky smecka? Jaky fabulace? Jakej bezpaterni charakter? Jaky politicky afilliace? Jako ze te sere ze chci dat hlas piratum kdyz tam je ted Hrib? Klidne mi vyjmenuj treba od kazdyho pet. Kde je to konzistentni nazorovej proud co se me osoby tyce? Ve tvem kruhu ve kterem ses jen ty? Ja jsem tu 23 let a byl jsem tak na 100 srazech a zatim jsem na ten proud nenarazil tyjo. Neni to jen proud v tve hlave? Zatim to je asi jako kdybych psal.

Snowwhite ses pica. Vsichni te nesnasej. Mas ego az na pudu, ale pritom plochy nohy. Masirujes kluky a pak jim honis pera a chces za to penize. Nikdy si nic jinyho neumela. Vsichni mi to rikali a vsichni se ti za to smejou!

Ctes jak smesne to pusobi? Tohle tvoje certikovani z krabicky bez dukazu? :)..Klidne rekni ze te proste sere persona internetovyho koudyho a je to vyreseny. Nemusis si vymejslet tisic fabulacnich picovin jen kvuli tomu, aby sis tu pred lidma obhajila nejakej svuj pocit. Je v poradku nemit rada nekoho koho neznas. Jsme jenom lidi :). Ja te rad mam. Podle me ses jen hrozne nestastna osoba, ktera potrebuje obejmout a proto posilam na dalku jedno nezne objeti od sebevedomeho blondateho adonise. Mucik :*
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Obrázek cool.

Ale dredový HC čko je jen vzadu z týla.

Vepředu jsou normální vlasy, právě třeba s těma bleskama vyholenejma. Ten účes, jak jsem kdysi dávala.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: představovala jsem si Koudyho trochu do Sajkedelika :))
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Nikoli, to znamená, že Tvoje ego až na půdu Ti neumožňuje již několikrát zmiňovanou sebereflexi.

Tvoje šméčka, fabulace, bezpáteřní charakter, politické afiliace a na to všechno adekvátní diss jsou tu rozmrdaný po celým nyxu, opravdu ti je nebudu katalogizovat. Nicméně začínáš se opakovat jako obyčejně, řekla jsem svý (což je mimochodem velmi konzistentní názorový proud co se Tvé osoby týče, tak nevím, co tady děláš "shocked pikachu face" :D), takže za mě čau.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: Chci ti rict, ze mi hrozne moc zalezi na tom, co si o me myslis..presne jak to psala Snowwhite a proto v tvem multiverzu zustanou me ruce jiz navzdy nepokerovane.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Nemusíš. Ty jsi krásný pro ty, pro které máš být krásný.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    PALEONTOLOG: Vlasy a Stodolar jsou dve pro me zivotne dulezite veci. Ten bordel na hlave je muj kompas, ktery spolehlive odfiltruje kreteny, a stodolar je muj zivot a moralni zavazek vuci vsem, kteri mi prispeli na obnovu. Takze radeji ozelim pritomnost krasne divky, nez toto ztratit.
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky bych prosila.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    prosim vas, nemuze nekdo hodit Koudyho fotku do AI. Ja bych totiž toho andela chtela vidět :D
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Byly to ty občasný hysteráky.
    Po vystresování třeba bezmocný máchání ručičkama doprovázený křikem.

Třeba ve spěchu, nebo na cestách v nějakých situacích. Už ani nevím.

Už pět let se mi nic takovýho nestalo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: Kerku na ruku bych si urcite nejakou mohl dat. Zatim na nich zadny kerky nemam. Podumam nad tim. Myslis ze kerka na rukou zvysi mou pritazlivost pro opacne pohlavi jeste vic nez ted? Jde to vubec? Otazky, same otazky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam