SNOWWHITE: Jaky ego? Myslis sebevedomi? Vis jakej je mezi tema vecma vubec rozdil? Ja navic nemam pudu. Mam jen sklep. Mrzik.
Jaky smecka? Jaky fabulace? Jakej bezpaterni charakter? Jaky politicky afilliace? Jako ze te sere ze chci dat hlas piratum kdyz tam je ted Hrib? Klidne mi vyjmenuj treba od kazdyho pet. Kde je to konzistentni nazorovej proud co se me osoby tyce? Ve tvem kruhu ve kterem ses jen ty? Ja jsem tu 23 let a byl jsem tak na 100 srazech a zatim jsem na ten proud nenarazil tyjo. Neni to jen proud v tve hlave? Zatim to je asi jako kdybych psal.
Snowwhite ses pica. Vsichni te nesnasej. Mas ego az na pudu, ale pritom plochy nohy. Masirujes kluky a pak jim honis pera a chces za to penize. Nikdy si nic jinyho neumela. Vsichni mi to rikali a vsichni se ti za to smejou!
Ctes jak smesne to pusobi? Tohle tvoje certikovani z krabicky bez dukazu? :)..Klidne rekni ze te proste sere persona internetovyho koudyho a je to vyreseny. Nemusis si vymejslet tisic fabulacnich picovin jen kvuli tomu, aby sis tu pred lidma obhajila nejakej svuj pocit. Je v poradku nemit rada nekoho koho neznas. Jsme jenom lidi :). Ja te rad mam. Podle me ses jen hrozne nestastna osoba, ktera potrebuje obejmout a proto posilam na dalku jedno nezne objeti od sebevedomeho blondateho adonise. Mucik :*