NEI: Od rozchodu po 4 letech soužití, kdy jsme se měli brát, ale nakonec se nevzali, to je tedy od roku 2019. 5 let. Ale dva roky bylo takový to základní vzpamatování z toho šoku z počátečního skoro šílenství do současného téměř klidu.
Takže hledám od 2021 už 3 roky, ale poslední dva roky jsem dost žila v práci a zbytek prospala, prosportovala individuálně, ve volnu jsem byla v zahraničí a propařila, kdy nějak nebyla energie někoho tam balit a oslovovat. Dva pokusy o sbalení dvou týpků jsem tu už popsala.
2020 jsem aktivně randila přes lide.cz, tam jsem absolvovala 10 neúspěšných rande a ty lide.cz pak zrušili.
Ale v letech 2021, 2022, 2023 a 2024 jsem měla o deset let mladšího kámoše s výhodami, on sbalil v covidu mě, chce děti až za deset let, kdy já už bych je mít nemohla, takže jsme si sice byli věrný, kupoval mi dárečky, občas jsme chodili i ven, na véču nebo třeba na kolo nebo já na kolo a on vedle mě na skate, prostě nebylo to jen o tý posteli, ale převážně vlastně bylo, ale já nechtěla být sama, víš jak.
Ale on věděl, že hledám po seznamkách a po akcích manžela.
Ale třeba jiný seznamky vůbec nefungovaly - starý neaktivní profily a vzhledem k looku mužů v kategorii 30-45 let ani nebylo koho aktivně oslovovat.
To Tinder oproti tomu - dost krasavců i takovejch těch průměrně pěknejch frajerů, co by asi šli sbalit.
Ale proč teď ten Tinder nemám, jsem už psala. Blokace.