• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To ale taky musíš na tom srazu vstát a říct "Ahoj, já jsem Koudy", jinak to půlka účastníků netuší :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: Zas je hezky ze debatu rozviris ty, ale je to vlastne vsechno moje vina...a zaroven ze tam kde jsem..tam to zije! :))

SNOWWHITE: Asi jo, akorat ten zbytek budou tak 3 lidi, vzhledem k tomu, ze tu jsem 23 let a byl jsem na plno srazech..treba i na tom analnim, kde jsem dostal od dvou nyxacek jiz legendalni prezdivku Rocco nyxu..stejne jako na ruznychy piknicich, nyxackych svatbach, autosrazech, jarnich matejskejch poutich apod..Na vsechny tyto srazy chodi - mozna k tvemu prekvapeni - dospeli a svepravni lide a kdybych nekoho sral, nebo mel nekdo semnou nejaky problem, tak si bud velmi jista, ze bych to davno od nekoho slysel. Takze bych furt rad vedel v cem ze jsem teda ten patologickej lhar, smeckar a tak.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Fair enough. Každé zboží má svého kupce. Asi se teda kamarádím a bavím s tím zbytkem.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY:
    PALEONTOLOG: Ano, souhlasím, debatu jsem původně rozvířila já. :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Dal jsem mu tu z IG, tvrdí že ta druhá fotka je na ní založená, ale moc mi to nepřijde. Veřejné AI se brání práce s reálnými osobami a nepovolil ani Marvel tatoo (ta třetí fotka je max, co je ochoten se přiblížit). Potřebujeme Čínské AI bez těchto omezovačů - imo Čína vyhraje vyloženě na tom, i když třeba budou o něco horší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: to je nejaka ironie idk
    MOODYCAT: dalsi kategorii dementu pro me predstavujpu lidi, co maj neustale potrebu se vozit po druhejch. rozjela to nei s rebornou, tak uplne nevim (teda vim) o co ti jde
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nemůžeš tomu AIčku jako základ dát Koudyho skutečnou fotku?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Ta nenávist vůči mužům i militantní feminismus by u sexworkerky dával smysl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: tak ja nesoudim lidi podle zivnosti, s mejma zivotnima zkusenostma nedelam rozdil mezi porodni babou s vs diplomem, co me picuje bezduvodne do posty, nebo erptickpu maserkou, co si vynahrazuje skolu a pravopis na intermetu :) aby byly by si byvaly zaslouzilly muj respekt, kdyby... jenze ony maji potrebu ukazat, jak velky kravy v sobe schovavaji a jeste odejit stredem. za me meh..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUSINDA: Nope. Jede jen fabulace, urazky, dojmologii a dezinfo bez dukazu. Vzdelana zena s nazorem by tohle v zivote nepsala.
    NAVARA: Hlavne za 100+ tady nemuzu ja. Ptala se tu na neco NEI a pak prisla Snowwhite s pruzenickem a ja mam vyprano, uklizeno i navareno a byl jsem i cvicit, takze si tu jen kratim nedeli :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Co je patologickej lhar prosimte? Neni to nekdo kdo lze furt? Ten kdo lhal naposled treba patnac let zpatky je teda kdo? Vsadil bych svy hodinky na to ze jsem behem poslednich deseti let lhal minkrat nez ty a jsem si na 100% jistej ze bych si je mohl nechat :)..Folklor to je mozna tak u lidi kteri me v zivote nevideli..a jsme zas u toho. V cem jsem lhal? Kdy? Jaky smecka? Jaky fabulace? Jen meles jak Okamura z SPD a dukazy nikde..jen dojmologie :)..takze ano. Je to novinka. Kdybych byl to co pises tak tu nejsem tak oblibenej, lidi z nyxu me nezvou na svy svatby, na svy narozky, nechodim na srazy, protoze by me tam nikdo nechtel, pripadne kdybych tam prisel, tak by me nekdo konfrontoval..coz se za tech 23 let nikdy nestalo..apod :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NAVARA: Nerikej to, nebo probudis Lodbroga.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MOODYCAT: C'mon, zrovna v tomhle klubu to typicky bývalo jiné ID :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: asi ma svuj vlastni vkus, co se da dělat :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: ne jen je to emancipovaná, vzdělaná žena s názorem.....přesně tuhle škatulku myslím Koudy hledá.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kdyz vidim v klubu o seznamovani/zenach 100+, vzdycky si reknu, ze se tam asi objevil Koudy.
    To je normalne neomylny.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Zajímavý. Tohle tu o sobě čtu prvně, sounds cool ♥. Ale že ty jsi patologickej lhář je tu prakticky folklor. Tvoje snaha předstírat, že to, co ti tu píšu, je pro tebe úplná novinka a všichni tě tu celých 23 let sluníčkově mají rádi, je toho krásným důkazem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ale zas je dobry ze na zaklade ty diskuze a vyjadrovani v ni si kazdej muze udelat nazor i na diskutujici a ja jsem se konecne dozvedel, ze kdyz me vlastne celej zivot bavi diskutovat s lidma o ruznych tematech, ktera me casto necim obohati, tak to vlastne znamena, ze mi hrozne zalezi na tom, co si o me kdo mysli :)
    NAVARA: Takhle nejak si predstavuju predatora, kdyby mel Tiktok..:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ty jo, to jsem si myslel, ze mi na vzhledu nezalezi.

Dost mozna to bude tim, ze se s tim v mem veku a profesi nepotkavam - Ale jsem moc rad, ze manzelka nema zadna tetovani (a hlavne vyrazna, velka). Dredy by asi tolik nevadily, mozna jsem na to zvykly z me historie v Jizni Africe.

Treba kila navic mi vubec neva, jednak sam mam, druhak to stejne umite pribrat a zase shodit. Hlavne kdyz tu stihlost nebo baculatost umite nosit, to cenim. Ale nevyzaduju ☺️

Co se tu o sobe clovek nedozvi 😊 Ted abych se bal, aby se moje laska jednou domu nevratila cela potetovana 😊😊
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: jak tu čtu tu reakci, tak ta holka je chudák očividně nemocná
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam