• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: Nejlepší ze všeho by bylo kdyby ty placený seznamky ty lidi fotili.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    URPUTNIK: Na to ti tam stačí napsat výšku a obvod pasu :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: tak myslel jsem, ze si na zaklade vysledku muzou lidi upravit svoje profily, aby sedeli textem vic na obecny pojmoslovi a predesli bohuzel tradicnimu "prisel uplne nekdo jinej, nez je na fotce/popisku" :)
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: A k čemu by ta anketa přesně byla?
    Nebo jak přesně se to blíží tématu "internetové seznamky"? :-)

Naopak mohlo by to mít spíš negativní efekt, přecijen nejsme všichni uživatelé jako třeba ty, ale je tady hromada trollů atp.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: po zavření prohlížeče mi přišlo, že by z toho mohla být krásná anketa, která by reálně mohlq pomoct a seděla k tématu klubu asi víc než posledních 200 příspěvků .. něco jako fotky různých 'váhových kategorií', kde by člověk vybíral vhodná přídavná jména ..

ale asi by se to muselo rozložit do víc anket, do čehož odmítám sypat energii .. takže dávám nápad k dispozici :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NELLAS: o tom nepochybuju :D

Tím posledním odstavcem jsem myslel pro mne objevnou myšlenku, že dítě, byť "chtěný" prvek, není to nejdůležitější kritérium ..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MIKHAIL: Oba mame svetly vlasy a jsme vysoci, ale ja mam min kerek a v Norsku jsem zila :D
    NEI
    NEI --- ---
    Poměrně dlouho jsem se učila mou přirozeně mateřskou a pečovatelskou povahu obracet sama k sobě tak, abych se opečovala a mohla lépe hojit.

Vizualizovat si jak jsem se svým malým já a mohu ho ochránit a dát mu teď už konečně co potřebuje celou tu dobu. Lásku, přijetí, bezpečí.

Zabývá se tím transakční analýza, doporučuju alespoň nastudovat, pokud se nehrnete do terapie.

Díky všem za dnešní výživný pokec a dobrou noc. *
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    vteleni je psycho. ja jsem rada ze jsem rada a povazuji to za zazrak, co jsem a kdo jsem a kde jsem.

ale kdyz se koukam na takove ty rodinky na Kampe v lete, a uvazuji - chtela bych aby tohle byli moji rodice? nebo tamhleti? tak mne jima hruza. des a hruza. byt vystavena na pospas dvoum mirne vysinutym lidem na 18 let to je takova sila ze se z toho pak muzes vzpamatovavat jako docela dlouho teda. uff.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jako chapu ze muze byt nejaka bytost ktera je s tebou spojena a chce se vtelit a tlaci ti na mozek a ty mas tuhle potrebu tim padem. tak jako preji hodne stesti. no. je dobre si to ujasnit, abys pak nemela post-partum psychozku.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    btw dite ve 40 = konec tveho zivota. odted budes slouzit nekomu jinemu, vsechna tvoje energie 20 let pujde decku a pak decko odejde kdyz ti bude 60 a ty budes vyjevena ze WTF co ted.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    tvl chudak dite. jako sorry ale nejdriv si trosku pores psychiku. jsme na pokraji svetove valky nebo invaze UFO nebo kdovi ceho, to uz je dostatecna naloz, a ted jeste matka ktera uplne silene lipne na decku z nejakeho duvodu.

mas psa? nejdriv si to natrenuj na psovi IMO. starat se o nekoho.

fakt jako detstvi s jeblyma rodicema je nejhorsi. tak je dobre se ujistit, ze aktualne nejsem jebla a ani nebudu, a to same plati o nabijecovi. a to neni tak lehke, nebo je?
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: Pardon, já jsem si to "plnější" automaticky vybavila pod anglickým slovem "curvy", jež R. zadávala do AI.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    URPUTNIK: No a nechcete to zkusit spolu? My bychom vám tu všichni hrozně moc fandili.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    RENA_SULIROVA: textace inzerátu od NEI je dobra! Akorát teda nevím, jestli "plnější" je výstižné, ty obrázky z AI za mne jsou spíš "s křivkami/krev a mlíko", ale to už je o indivindi slovníku

sám jsem v podobné pozici, akorát v opačném pohlaví, a vlastně mi čerstvě došlo, že tlakem na dítě zavírám sám sobě cestu ke vztahu, v kterém bych ho mohl mít .. jen tip na zamyšlení :)
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Já jsem o tebe mívala dost starost v minulosti, přišlo mi že jsi nepříčetná a nebo že ti jeblo, ale tys byla jenom pořád hodně nalitá, uf.
    Proto jsi psávala tím capslockem a některý věci opakovala pořád dokola?

"Zahovníno" ex vztahem, problémy se samotou a ještě nějaký nový aktuální potíže zní poměrně náročně, máš nějaký přibližný plán, co s tím budeš dělat? Šla bych na to postupně.
    Najít terapeuta na probrání vztahů a uzavření, dořešení nějakých traumat,
    postupně hledat a přidávat nový věci, jak pracovat se samotou a co dělat, pak naplánovat co jsou další priority.

A znovu připomenu že mi pro tvůj věk/touhu brzy se usadit víc asi pasuje ten eDarling, možná i nyx. Víc než Tinder.

Napiš jim:

Ahoj, já jsem Renata, je mi 40 let, mám VŠ a jsem pohledná aktivní a pracující žena aktuálně s plnější postavou.
    Hledám povahou submisivnějšího muže s vlastním zázemím v Praze a okolí ve věku 30-45 let.
    Ráda cestuju a jezdím na kolečkových bruslích.
    Chci se co nejdříve usadit a mít vlastní dítě, tudíž hledám vážný vztah.

To zní dobře, ne?
    FATTY
    FATTY --- ---
    Furt to krmite, furt to krmite.. Sice se tem prasatum smejete, ale to bahno na vas taky ulpi :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Psychologa jsi zkoušela, aby našel lepší kompenzaci, než alkohol?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

Tam nebude až tak problém ve vzhledu, ale v tom, že momentálně mám v hlavě ještě pořád dost ,,zahovníno" tím bývalým vztahem, problémy se samotou a pak současnýma starostma.
    Povaha starostí se mění, ale pořád tam nějaký jsou. Prostě různý opruzy.

Ale nic z toho jsem se snažila na rande neventilovat.

Ale občas to člověka sžírá.

Mám divný stavy, kdy to musí ven.

To se tu už řešilo.

Smím bílý víno, ale neměla bych pít červený, to v něm je ta pravda. To je pak takovej pocit, když to přeženu, že všechno musí ven, a že i ta bolest a zmar a ty starosti musí ven a chce se mi křičet nebo brečet a to není dobrý.

Už mám kvůli tomu v jednom klubu zákaz, to ty extempore po tom rozchodu tenkrát.

Smutný je, že za to nemůžu...jsem prostě psychoalkoholik, kterýmu dělá vyloženě dobře si občas vylít trochu hlavu a má to i dobrý účinky na život soukromý i pracovní, takový uvolnění a ventil, ale neslučuje se to s tím být na těch akcích nějak použitelná pro seznamování a třeba v klidu vyčkávat na baru s nohou přes nohu nebo tak. Jsem prostě občas psycho, prostě psajkou.
    Ale před 14 dny jsem vydržela v klidu pařit a chovat se normoš a mám číslo, i když na týpka, co mě nakonec nechce, že cestuje a tak.

Ale jednoho dne se snad seznámím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKHAIL: Urcite pletes. Za prve s vekem, za druhe ridicakem a za treti s norskem, ale klidne mi najdi prispevek, kde pisu ze se chci odstehovat do norska.
    V zadny bance jsem nikdy nepracoval. Wtf :D..Uz dost prosim :)..Ja jsem ocividne uplne jina osoba nez ta o ktery mluvis. Jinak uz tady na zacatku diskuze jsem psal NEI, ze nejlepsi je bejt sam sebou a na nic si nehrat - [KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] coz bych doporucil i tobe..Neprehanet a nelhat. Zvast ne zenskejm. Ty lzi naopak vzdycky prokouknou. Tenhle priklad mi jen napovedel ze jsi tu psal ze je mi 45, coz neni. Ze jsem ridicak delal ve 30, coz nedelal. Ze jsem pracoval v bance. Coz nepracoval. Od 18 let jsem podnikal v IT a poslednich 6-7 let cca truhlarim a IT delam jen okrajove..Takze jsi tu o me napsal asi pet veci z nich ani jedna neni pravda a je to tvoje odpoved na to ze udajne nejak lzu..Rozumim :)..to jsme ve vesmiru ty snowwhite hele. O nekom si neco vymyslet a jet ten narrativ dal, prestoze neni pravdivej :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MIKHAIL: Nech KOUDYHO.

Já dělala řidičák dva roky někdy před osmi lety a nemám ho dodělanej doteď.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    KOUDY: Neboj, nepletu, tebe si nelze splést :-)
    Psal jsi tu, že chceš názorné ukázky lží co píšeš - tak na to jsem zareagoval.
    Protože tvrdíš, že 15 let jezdíš autem jako obchodák, ale v té době jsi tu psal že pracuješ v bance a nemáš řidičák - a teď ani nechceš přiznat, v kolika si ho dostal. Já bych nešel tak dalece abych tyhle drobný extempore nazýval lhaním, zkrátka lidi když něco vypráví tak rádi přehání - a navíc ženským se lže pořád :-)
    Ale je to zkrátka jeden příklad za všechny, který ti může napovědět, proč tu tolik lidí píše, že si vymýšlíš. A kdyby sis přímo nevyžádal konkrétní příklad, tak tu nespamuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam