• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Já jsem o tebe mívala dost starost v minulosti, přišlo mi že jsi nepříčetná a nebo že ti jeblo, ale tys byla jenom pořád hodně nalitá, uf.
    Proto jsi psávala tím capslockem a některý věci opakovala pořád dokola?

"Zahovníno" ex vztahem, problémy se samotou a ještě nějaký nový aktuální potíže zní poměrně náročně, máš nějaký přibližný plán, co s tím budeš dělat? Šla bych na to postupně.
    Najít terapeuta na probrání vztahů a uzavření, dořešení nějakých traumat,
    postupně hledat a přidávat nový věci, jak pracovat se samotou a co dělat, pak naplánovat co jsou další priority.

A znovu připomenu že mi pro tvůj věk/touhu brzy se usadit víc asi pasuje ten eDarling, možná i nyx. Víc než Tinder.

Napiš jim:

Ahoj, já jsem Renata, je mi 40 let, mám VŠ a jsem pohledná aktivní a pracující žena aktuálně s plnější postavou.
    Hledám povahou submisivnějšího muže s vlastním zázemím v Praze a okolí ve věku 30-45 let.
    Ráda cestuju a jezdím na kolečkových bruslích.
    Chci se co nejdříve usadit a mít vlastní dítě, tudíž hledám vážný vztah.

To zní dobře, ne?
    FATTY
    FATTY --- ---
    Furt to krmite, furt to krmite.. Sice se tem prasatum smejete, ale to bahno na vas taky ulpi :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Psychologa jsi zkoušela, aby našel lepší kompenzaci, než alkohol?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

Tam nebude až tak problém ve vzhledu, ale v tom, že momentálně mám v hlavě ještě pořád dost ,,zahovníno" tím bývalým vztahem, problémy se samotou a pak současnýma starostma.
    Povaha starostí se mění, ale pořád tam nějaký jsou. Prostě různý opruzy.

Ale nic z toho jsem se snažila na rande neventilovat.

Ale občas to člověka sžírá.

Mám divný stavy, kdy to musí ven.

To se tu už řešilo.

Smím bílý víno, ale neměla bych pít červený, to v něm je ta pravda. To je pak takovej pocit, když to přeženu, že všechno musí ven, a že i ta bolest a zmar a ty starosti musí ven a chce se mi křičet nebo brečet a to není dobrý.

Už mám kvůli tomu v jednom klubu zákaz, to ty extempore po tom rozchodu tenkrát.

Smutný je, že za to nemůžu...jsem prostě psychoalkoholik, kterýmu dělá vyloženě dobře si občas vylít trochu hlavu a má to i dobrý účinky na život soukromý i pracovní, takový uvolnění a ventil, ale neslučuje se to s tím být na těch akcích nějak použitelná pro seznamování a třeba v klidu vyčkávat na baru s nohou přes nohu nebo tak. Jsem prostě občas psycho, prostě psajkou.
    Ale před 14 dny jsem vydržela v klidu pařit a chovat se normoš a mám číslo, i když na týpka, co mě nakonec nechce, že cestuje a tak.

Ale jednoho dne se snad seznámím.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKHAIL: Urcite pletes. Za prve s vekem, za druhe ridicakem a za treti s norskem, ale klidne mi najdi prispevek, kde pisu ze se chci odstehovat do norska.
    V zadny bance jsem nikdy nepracoval. Wtf :D..Uz dost prosim :)..Ja jsem ocividne uplne jina osoba nez ta o ktery mluvis. Jinak uz tady na zacatku diskuze jsem psal NEI, ze nejlepsi je bejt sam sebou a na nic si nehrat - [KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] coz bych doporucil i tobe..Neprehanet a nelhat. Zvast ne zenskejm. Ty lzi naopak vzdycky prokouknou. Tenhle priklad mi jen napovedel ze jsi tu psal ze je mi 45, coz neni. Ze jsem ridicak delal ve 30, coz nedelal. Ze jsem pracoval v bance. Coz nepracoval. Od 18 let jsem podnikal v IT a poslednich 6-7 let cca truhlarim a IT delam jen okrajove..Takze jsi tu o me napsal asi pet veci z nich ani jedna neni pravda a je to tvoje odpoved na to ze udajne nejak lzu..Rozumim :)..to jsme ve vesmiru ty snowwhite hele. O nekom si neco vymyslet a jet ten narrativ dal, prestoze neni pravdivej :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MIKHAIL: Nech KOUDYHO.

Já dělala řidičák dva roky někdy před osmi lety a nemám ho dodělanej doteď.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    KOUDY: Neboj, nepletu, tebe si nelze splést :-)
    Psal jsi tu, že chceš názorné ukázky lží co píšeš - tak na to jsem zareagoval.
    Protože tvrdíš, že 15 let jezdíš autem jako obchodák, ale v té době jsi tu psal že pracuješ v bance a nemáš řidičák - a teď ani nechceš přiznat, v kolika si ho dostal. Já bych nešel tak dalece abych tyhle drobný extempore nazýval lhaním, zkrátka lidi když něco vypráví tak rádi přehání - a navíc ženským se lže pořád :-)
    Ale je to zkrátka jeden příklad za všechny, který ti může napovědět, proč tu tolik lidí píše, že si vymýšlíš. A kdyby sis přímo nevyžádal konkrétní příklad, tak tu nespamuju.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Tak fotku ti sice nepošlu, ale AI si mě podle mýho popisu představuje takhle.

Hrála jsem si s těmi slovy, aby tam byla alespoň nějaká přibližná podoba.

curvy nice czech brown blonde hair 35 years old woman with big bust and green eyes and nosering and smokey eye make up and blue hair extensions dancing on psychedelic trance

Asi nejsem tak vyumělkovaná, prostě normální tuctová pěkná česká slečna...
    Jo a zásadně nenosim k výrazným očním stínům rudou rtěnku, tento prohřešek nedělám, ale to je detail

https://api.deepai.org/job-view-file/cddc8b9b-0561-4dcf-b60e-4d849a283aea/outputs/output.jpg

KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKHAIL: Nesnasim zimu, takze to ze bych se chtel prestehovat do Norska mi neprijde jako ze bych realne nekdy rekl. Ani jsem to slovo nevyfiltroval u sebe az do roku 2012, takze si me s nekym pletes a to kdy jsem delal ridicak je pro tenhle klub naprosto irelevantni informace. Tady jsme se bavili s NEI o baleni a seznamovani. Snowwhite sem prisla prudit s nejakejma dojmologiema a nepodlozenejma lzema na ktery ji i NEI psala, ze jsem nikdy nerekl. Uplne tady tu diskuzi klasicky rozesrala nejakym svym OT hejtem my osoby, kterou ani v realu vubec nezna..ale to uz je vedlejsi.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    KOUDY: a v kolika jsi tedy udělal řidičák?
    Já přece nenapsal, že jsi BYL v Norsku - jen že jsi psal, že se tam chceš přestěhovat. To si nepamatuješ?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKHAIL: To si me asi s nekym pletes. Neni mi 45 a ridicak jsem taky nedelal ve triceti. V norsku byla tusim Moodycat. Ja ne...a nevim teda jak to souvisi s internetovou seznamkou.

Spis je to o tom ze stejne jako ve svete ted leti vypustit nejakou dezinformaci a dojmologii a nepodlozit ji zadnejma dukazama. Takhle si clovek muze o komkoliv vymyslet cokoliv a to ze to neni pravda uz je vlastne jedno.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    KOUDY: já myslím že jo, dlouho jsi řidičák ani auto neměl a psal jsi to sem na nyx, stejně jako historky, že se odstěhuješ někam do Norska.

No tak soudě podle toho co teď píšeš je jasné, že už nikoho moc nebaví ti psát v čem jsi lhal apod - nemá to totiž žádný význam, evidentně si to nepřipustíš, tak proč to dělat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MIKHAIL: Ne nedelal. Ne neni mi 45. Jsem mladsi.

MIKHAIL: Vsude kde je 2000 lidi je velka pravdepodobnost, ze se mezi sebou nemaji nekteri radi. Takze tu jsou urcite lidi, kteri nemaji radi me, nebo navaru, nebo octopusse, nebo rebornu, nebo moodycat, nebo nei, nebo snowwhite a plno dalsich. Jinak ano. Lobo chtel mlatit plno lidi. Je to nicmene 15 let. Treba uz se uklidnil. Jaka moje ex me tu nesnasi? V nore si pravidelne delaji prdel ze vsech. Me se tam pokud vim par lidi vzdycky snazi z neceho obvinit, pak se ukaze ze to neni pravda a ze to jsou kreteni. Omluvu za roznaseni lzi jsem zatim od nikoho z nich neslysel. Mozna jednou prijde. Nicmene jak jsem psal jiz zde - [KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] pokud bych soudil lidi jen podle toho co napisou na internetu, tak si myslim ze 95% chlapu jsou kreteni a 98% zenskejch tupy kravy. Jelikoz ale znam plno nyxaku i v realu, tak vim, ze casto se ta internetova persona a realna persona velmi lisej a jak ti rekne asi kazdej kdo me zna z realu..u me je to uplne stejny. Kdybych tolik lidi sral, tak me na srazy ani nikdo nezve, stejne jako jsem se tu bohuzel nedozvedel v cem ze jsem tak casto lhal, kdyz jsem teda patologickej lhar, koho jsem podvedl, kdyz jsem smeckar a jak se projevuje muj bezpáteřní charakter. Snad priste :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: AI nabízí i jiné ženichy: Tady jsem místo Čecha zkusila zadat třeba Rakušáka, pokud jsem národnost nezadala, lezli moc tmavý typy, španělský a tak.

30 years old beautiful austrian dark hair raver with mohawk and with green eyes and with pointy nose

" width="200px">

To mě baví, s tím si ještě vyhraju.

MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    KOUDY: nedělal ty sis řidičák až někdy ve 30? To jestli jsi jezdil 15 let autem po benzinkách, tak už ti je 45? Jsem z fotky myslel, že jsi mladší.

KOUDY: tady máš logické chyby: to že tě lidé zvou na svatby apod. neimplikuje automaticky, že tu není velká skupina těch, co tě nemají rádi. Ti totiž nemají důvod se s tebou nějak potkávat, takže tě logicky níkam zvát nebudou. A co tak vím, lidí co tě tu nesnáší nebo jsi měl s nimi různé konflikty je tu dost - nejprve nějaká ta nyx mafie, chtěl tě tu mlátit id tuším Lobo, tvoje ex tě tu taky nesnáší, v noře si z tebe pravidelně dělají legraci atd. Takže určitě máš bublinu lidí co tě rádi maj, ale to neznamená, že neexistujou zcela opačný bubliny.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Taky slušný. Zadala jsem Němce, i když to byl Čech.

zadala jsem AI: handsome german clean shaven 35 years old blond man with short cut and backhead one meter long dreads and with thin nose and with thin lips and steel nose ring

V dnešní době už uměj vyrobit robota na míru, můžou být s robotem vdavky a stačí už jen vystrojit veselku. Anděl pošle z Moravy sperma ve zkumavce a frčíme...

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: To bude asi nějakej starej REBORNY profil. Ale není slušný tedy dávat cizí fotky na nyx bez souhlasu toho člověka. Smažeš to, pls?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Oba obrázky cool.

Ale mně to až na pátej pokus, po nějakých fousáčích, když jsem zdala jeho věk 43 let a pak zadala věk nižší, než byl andělův, vyhodilo tohle:
    Beautiful shaven 35 years old blond man with dreads in the back of the head and ring in the nasal septum - výsledek (ani AI nějak nechápe, co je toto dredový HC čko, kdy jsou ty dready jen vzadu a zepředu je ,,normální slušnej" účes normální 43 letýho chlapa):

https://api.deepai.org/job-view-file/043307a6-624a-4387-9a4a-9f1725cdb570/outputs/output.jpg

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Ty se nejspíše někde starají o smečku dětí a na nyx nemají ani pomyšlení, natož čas :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Spíš si někteří jedinci myslí, že nadále se takto sám referovat x let poté a neustále to vytahovat je dost laciný a trapný ;) bez ohledu na původ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam