• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: To není úplně ideální představa jako základ pro touhu o miminko.

Přijde mi že ho bereš jako nějakou věc, kterou odložíš do péče druhým co nejdříve.

Moc se mi to nelíbí.

Já vnímám děti jako něco posvátného, s čím je sice zpočátku dost mordor a nevyspíš se, ale můžeš mu věnovat lásku, péči, učit ho nový věci, mít ho jako parťáka/parťačku, být pro něj svoje nejlepší já. Čtu teď knihu Respektovat a být respektován, kde krásně popisují jaká výchova je zlatá střední cesta.
    Akorát těhotnět kvůli psychiatrické medikaci nemohu a když vysadím medikaci, tak mi jebne. Takže možná budeme hledat s partnerem náhradní matku, ale má to několik úskalí, jak právních, tak bych se i bála aby dítko nemělo celoživotní trauma z toho že ho porodí někdo jiný a najednou se to pouto úplně utne.
    Řeším to s lékaři i s terapeutem.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PULNOC: Když jsem měla snoubence, tak za 4 roky soužití s ním jsem byla psychicky cajk.

Tedy až nějaký jedno extempore po vypití flašky vína, kdy mě nějak předtím vytočil a pak mi na akci část noci nějak hodně nesedla muzika.

Ale jinak jsem v těch letech byla happy zaměstnaná veselá sportovní bydlenka, nejebalo mi nic.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PULNOC: To už jsme tu řešili.

Moje idealizovaná představa je ta, že bych dítě vyprdla, prý má ta hlavička v průměru 9,5 cm, tak to asi budu muset potrénovat s většími vibrátory tedy...no ale když se dívám na víčko od Nescafé tak jako i to ,,vyprdnutí" asi nic moc, ale asi se to nějak dá.
    Pak bych to musela odkojit a přebalovat to, bevychrápala bych se kvůli tomu, čemuž bych věnovala své následující dva roky života jako zcela výhradně, ale tam bych tu péči ze své strany ráda ukončila.

...no a pak bych dítě od jeho dvou do tří let svěřila pokud možno co nejvíc do péče partnerovi nebo svým rodičům, jež oba touží po vnoučeti...

...pak bych to od jeho 3 let vykryla školkou a následně od jeho 7 let vyplnila 18 lety školní docházky tak náročný, jako to bylo u mě ještě v kombinaci s kroužky, že by dítě nemělo už čas na to mě opruzovat. Tak nějak.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: co je to za herezi, tady snad padnul konsenzus, ze to nakonec dobre dopadlo a on prestal kourot a ona konecne zacala, nebo si to pamatuju blbe? ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: ono stačí si to tam nenapsat. Když ma někdo profil vicemene vyplněný a chybi mu tam výška, tak ma zpravidla kolem 170 cm a i méně. Podobne to byva i u jiných položek. Nekuřák to uvede vzdy, kuřák bud jo nebo necha prázdné pole...
    Nejak nechápu to neúplné udavani informací, akorát je to ztráta času.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: diky moc. Sice se v realu nezname a tady se potkavame jen asi ve ctyrech klubech, ale i tak si vazim toho prvenstvi. Zajimavy je, ze si furt nedokazal pouzit ten ignore. Ja tu nyxich komiku cetl uz plno a dal jsem si je do ignoru, protoze me z toho bolely oci, takze si vazim toho, ze te furt bavim.

Tak to je jeden z 12 tisic uzivatelu. Kdo dal?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: jestli furt hledáš, třeba pro mě seš největší komik tohodle serveru, v podstatě co příspěvek, to perla sviním. S tím Roccem nyxu nevím, ale Bozo nyxu budeš v mém srdci navěky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Pár fotek jejich fotografem, intro video na jejich kameru (tj. žádné filtry, voicemods, apod),… ale na to bys musela mít širokou síť kontaktních míst
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: Nejlepší ze všeho by bylo kdyby ty placený seznamky ty lidi fotili.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    URPUTNIK: Na to ti tam stačí napsat výšku a obvod pasu :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: tak myslel jsem, ze si na zaklade vysledku muzou lidi upravit svoje profily, aby sedeli textem vic na obecny pojmoslovi a predesli bohuzel tradicnimu "prisel uplne nekdo jinej, nez je na fotce/popisku" :)
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: A k čemu by ta anketa přesně byla?
    Nebo jak přesně se to blíží tématu "internetové seznamky"? :-)

Naopak mohlo by to mít spíš negativní efekt, přecijen nejsme všichni uživatelé jako třeba ty, ale je tady hromada trollů atp.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: po zavření prohlížeče mi přišlo, že by z toho mohla být krásná anketa, která by reálně mohlq pomoct a seděla k tématu klubu asi víc než posledních 200 příspěvků .. něco jako fotky různých 'váhových kategorií', kde by člověk vybíral vhodná přídavná jména ..

ale asi by se to muselo rozložit do víc anket, do čehož odmítám sypat energii .. takže dávám nápad k dispozici :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NELLAS: o tom nepochybuju :D

Tím posledním odstavcem jsem myslel pro mne objevnou myšlenku, že dítě, byť "chtěný" prvek, není to nejdůležitější kritérium ..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MIKHAIL: Oba mame svetly vlasy a jsme vysoci, ale ja mam min kerek a v Norsku jsem zila :D
    NEI
    NEI --- ---
    Poměrně dlouho jsem se učila mou přirozeně mateřskou a pečovatelskou povahu obracet sama k sobě tak, abych se opečovala a mohla lépe hojit.

Vizualizovat si jak jsem se svým malým já a mohu ho ochránit a dát mu teď už konečně co potřebuje celou tu dobu. Lásku, přijetí, bezpečí.

Zabývá se tím transakční analýza, doporučuju alespoň nastudovat, pokud se nehrnete do terapie.

Díky všem za dnešní výživný pokec a dobrou noc. *
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    vteleni je psycho. ja jsem rada ze jsem rada a povazuji to za zazrak, co jsem a kdo jsem a kde jsem.

ale kdyz se koukam na takove ty rodinky na Kampe v lete, a uvazuji - chtela bych aby tohle byli moji rodice? nebo tamhleti? tak mne jima hruza. des a hruza. byt vystavena na pospas dvoum mirne vysinutym lidem na 18 let to je takova sila ze se z toho pak muzes vzpamatovavat jako docela dlouho teda. uff.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jako chapu ze muze byt nejaka bytost ktera je s tebou spojena a chce se vtelit a tlaci ti na mozek a ty mas tuhle potrebu tim padem. tak jako preji hodne stesti. no. je dobre si to ujasnit, abys pak nemela post-partum psychozku.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    btw dite ve 40 = konec tveho zivota. odted budes slouzit nekomu jinemu, vsechna tvoje energie 20 let pujde decku a pak decko odejde kdyz ti bude 60 a ty budes vyjevena ze WTF co ted.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    tvl chudak dite. jako sorry ale nejdriv si trosku pores psychiku. jsme na pokraji svetove valky nebo invaze UFO nebo kdovi ceho, to uz je dostatecna naloz, a ted jeste matka ktera uplne silene lipne na decku z nejakeho duvodu.

mas psa? nejdriv si to natrenuj na psovi IMO. starat se o nekoho.

fakt jako detstvi s jeblyma rodicema je nejhorsi. tak je dobre se ujistit, ze aktualne nejsem jebla a ani nebudu, a to same plati o nabijecovi. a to neni tak lehke, nebo je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam