• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Těch posledních 200+ postů je celkem děsivých, musím říct.
    Díky NEI za začátek a vedení (z tebe se stala opravdu taková dobrá duše)... Koudymu za odpovědi a trpělivost
    (i když nechápu, proč se... no to je asi zbytečný řešit),
    a nakonec Reborně za to, že mě opravdu vystrašila.
    Nejdřív jsem myslel, že si dělá srandu a o pár příspěvků později to s milionem smajlíků uvede na pravou míru. Nestalo se, proBůh.
    Já nesnáším, když se ubližuje dětem. Vlastně komukoliv zranitelnému (takže i některým nyxákům), ale u dětí mě to vytáčí k nepříčetnosti,
    i když se ubližuje třeba "pouhou" lhostejností.
    Mám pak tendenci přát dotyčným velmi ošklivé věci.

Tvl, ještě že existuje něco jako přirozený výběr a intuice,
    díky kterým se některé online super partie naživo neseznámí a nerozmnoží,
    takže nevzniknou další zbytečně trpící děti.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: seriál o dohazovacce je dost hustě pragmatickej od všech zúčastněných. Ovšem na druhou stranu ten vysoce vážený indický znalec tváří, co podle dvou fotek bez dalšího info seriózně posuzuje, jestli se k sobě hodej :D....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: no z toho vyplývá to, že je to průměr, takže z toho nevyplývá pro jednotlivce nic a musíš zjistit sama.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    RENA_SULIROVA: To je smutny, zes udelala v zivote s muzema jen takovouhle zkusenost.
    NEI
    NEI --- ---
    Ono se tohle všechno bude dít i tak dál, jen by ta diskuze nebyla už tolik OT.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No já to myslela víc pro vás a pro ni, než že Marek bude chtít.
    Když to tady bude trolling s Rebornou, každej bude předem počítat s tím že jde házet hrachem a pokecat a zatrolit si.
    Přecijen je to celkem legendární uživatelka a místama má fakt zábavný názory.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: kdyz marek chce, tak zmenit majitele umi snadno..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Můžeš založit "Reborna Muzeum" a přestěhovat to tam, problém je, že ti to pak zůstane a nebudeš moci opustit, ani si ty posty skrýt :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Mylis se ve svém pocitu připravenosti na mateřství. Proč sem tahas delku curaku, opravdu nevím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Proč by si vychcaný, sebestředný, povrchní, sobecký a ješitný, vysoký hubený muž s úzkým nosem, měl vybrat právě tebe? Co mu můžeš nabídnout, co nenajde snadněji jinde?
    NEI
    NEI --- ---
    Akorát teda napadá mě Markovi zkusit navrhnout přejmenování téhle diskuze a vytvoření nových internetových seznamek, protože to OT je tady dlouhodobě neudržitelné a není tu žádný aktivní admin.
    Co myslíte?
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Na ten seroš kouknu, ale jinak to nezní jako ideální rady pro Rebornu teda. :-)

Akorát tady je jakákoliv rada jako házení hráškem o zeď, tak to asi vzdávám a budu s R. prostě jen normálně povídat.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Moc osvalenej, podsaditej, málo hubenej jak lunt.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Tak ne.

,,Did You Know? The average erect penis size in India is 13.12 cm (5.16 inches), within the global normal range."

,,Podle posledního průzkumu Češi patří se svou průměrnou velikostí 15,89 cm ke světové špičce."

A z dalšího zdroje:

Netherlands 15.87 cm 1.84 m

France 15.74 cm 1.78 m

Italy 15.35 cm 1.74 m

Belgium 14.77 cm 1.79 m

Germany 14.52 cm 1.80 m

Switzerland 14.35 cm 1.79 m

Poland 14.29 cm 1.80 m

Takže z toho vyplívá, že to bude ten rozdíl právě ty rozhodující dva cenťáky, takže s Indem bych se neudělala a byla hysteričtější a stejně by mě vystěhoval.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: ehm ehm

Chinese man sues wife for hiding her ugliness through plastic surgeries, wins lawsuit – India TV
    https://www.indiatvnews.com/news/world/chinese-man-sues-wife-for-hiding-her-ugliness-through-plastic-s-9370.html
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: musíš kouknout na Indian Matchimaking
    nevěsta se světlou pletí, vyšší, vzdělání a matka, která potřebuje už nutně provdat syny a těší se na vnoučata. Pro Evropana to není důvod, pro indickou matku jo...
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Leda že by tím získal české občanství, jinak úplně nevidím důvod proč by měl být pro toho Inda ten domluvený sňatek jakkoliv výhodný?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: vyřeší plastika nosu pořád.. když bude bohatej, může mít nos, jakej chceš
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam