• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    Akorát teda napadá mě Markovi zkusit navrhnout přejmenování téhle diskuze a vytvoření nových internetových seznamek, protože to OT je tady dlouhodobě neudržitelné a není tu žádný aktivní admin.
    Co myslíte?
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Na ten seroš kouknu, ale jinak to nezní jako ideální rady pro Rebornu teda. :-)

Akorát tady je jakákoliv rada jako házení hráškem o zeď, tak to asi vzdávám a budu s R. prostě jen normálně povídat.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Moc osvalenej, podsaditej, málo hubenej jak lunt.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Tak ne.

,,Did You Know? The average erect penis size in India is 13.12 cm (5.16 inches), within the global normal range."

,,Podle posledního průzkumu Češi patří se svou průměrnou velikostí 15,89 cm ke světové špičce."

A z dalšího zdroje:

Netherlands 15.87 cm 1.84 m

France 15.74 cm 1.78 m

Italy 15.35 cm 1.74 m

Belgium 14.77 cm 1.79 m

Germany 14.52 cm 1.80 m

Switzerland 14.35 cm 1.79 m

Poland 14.29 cm 1.80 m

Takže z toho vyplívá, že to bude ten rozdíl právě ty rozhodující dva cenťáky, takže s Indem bych se neudělala a byla hysteričtější a stejně by mě vystěhoval.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: ehm ehm

Chinese man sues wife for hiding her ugliness through plastic surgeries, wins lawsuit – India TV
    https://www.indiatvnews.com/news/world/chinese-man-sues-wife-for-hiding-her-ugliness-through-plastic-s-9370.html
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: musíš kouknout na Indian Matchimaking
    nevěsta se světlou pletí, vyšší, vzdělání a matka, která potřebuje už nutně provdat syny a těší se na vnoučata. Pro Evropana to není důvod, pro indickou matku jo...
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Leda že by tím získal české občanství, jinak úplně nevidím důvod proč by měl být pro toho Inda ten domluvený sňatek jakkoliv výhodný?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: vyřeší plastika nosu pořád.. když bude bohatej, může mít nos, jakej chceš
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: No a co ten nos?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    CYBORCA:

,, ale ta vychcanost, sebestrednost, povrchnost a sobeckost "

To je pro to, abychom v domácnosti s mužem byli osobnostně vyrovnaní a názorově a osobnostně za jedno.

Jen ještě ješitnost bych měla natrénovat, to mi tam nějak v osobnostním spektru zatím chybí.

Ale v urputnosti a despotismu mohu běžné mužské populaci konkurovat.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RENA_SULIROVA: Indové jsou různý, najdeš i 180cm s úzkým nosem a velkým pérem
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    RENA_SULIROVA: Ja ti po precteni tech tvejch poslednich par prispevku od srdce preju, abys zustala sama a abys nemela sanci tenhle svuj debilni zivotni program nikdy zrealizovat. Lidma jako jsi ty hluboce pohrdam. A to i pres to, ze jsem si vedoma, ze mas nelecenou diagnozu, ale ta vychcanost, sebestrednost, povrchnost a sobeckost, to je proste soucast tvoji osobnosti, stejne jako ten udajne tak nemyslenej rasismus, keterej tady jedes stale dokola. Bleh.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: uvidime, mam svuj tip na dalsi vetve vyvoje, ale necham se prekvapit :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: Problematika toho, zda mám být v bytech ve svých multiformách já se svými potenciálními mimísy nebo zda tam maj být single cizinci zejména tmavších barev a širších nosů, budiž už navždy ponechána v hloubi archivů policejních spisů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: ja spis narazim na to, co jsi psala prubezne o imigrantech atp., ale je docela mozny, ze tva pohodlnost prekona tvuj odpor k mensinam. nedivil se tomu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: To že někdo nechce dítě s ,,negrem" z klubu, protože je už moc černej, má tlustej nos a neumí pořádně mluvit česky, nemusí nutně znamenat, že je rasistka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam