• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEI: Kyselá tetka má přitom v tomhle boardu /tipy a triky/ potenciál. Mohla by sepsat jak se opakovaně spletla (plete?) ve výběru otce dítěte a mladé žáby by se z toho poucily.

U starších kolegů taky cením jak rozbory co se kde dělalo správně, tak co a proč se nepovedlo.

Spíš by se jí ulevilo od stresu a nelecila by si to tu na hezkých mladých trochu ezo holkách nebo na stárnoucích ITs z Kotehulek...

K tomu potenciálu - a kdyby se s tím poprala zodpovědně a vtipnou formou, mohly by z toho být epic posts, ne-li základ parádní knížky, které bych třeba já šanci dal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Supermasivní černé díry ;)
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Tohle je cílená snaha mě vytriggerovat, ale k čemu? Co je cílem tvojí komunikace?
    Piš prosím jasně, otevřeně, srozumitelně.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: generovat takovouhle banální otázku z AI, máš navíc tvl. a užs to smazala... ok
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Aha, ty máš troll náladu.
    Tak to nehraju.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: AI... hmm. tohle bylo slabší tenhle příspěvek.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    IRINASH: no prej ji Nei tady pohladí, domluví jí a všechno bude v pořádku :) Kulíšek se na to bude dívat z obláčku a tleskat.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    nejjednodušší by bylo, aby vdavkůchtivá slečna R. rozdávala kartičky s odkazem na tenhle klub, registrovat se nemusí, když zalistujou, najdou odpovědi na všechno. třeba se jeden najde.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nad tím mě popravdě zatím nenapadlo přemýšlet.

Nejsem v jádru taky černá díra aniž bych to sama vědomě chtěla a vybrala si to a jen se to celý život snažím silou vůle opravit?

Co se stane pak? Pohltíme se navzájem? Vybouchne vesmír? :-]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Nebojíš se, že tě tahle emoční černá díra / psyvamp pohltí?
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Za každým ksichtem se hned snažím vidět duši, charisma, energii.

V tomhle směru jsem trochu ezo.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Nějak špatně si to interpretuješ, nechlácholila jsem, že je to ok, naopak jsem upozorňovala na chybnou motivaci k početí. Nedlouho na to jsem informovala že to asi s tím vymlouváním přirozené, biologické, o sto šest tikající touhy mít dítě vzdám a dál se prostě budu jen bavit a sem tam se asi i něčemu zasměju, protože některý věci v jejím textu reálně zábavný jsou.

Jenže toho textu je tu fakt hodně a nedivila bych se, kdybys to neměla přečtený všechno.

Navíc asi mám možná výhledově někdy v plánu Rebornu poznat osobně a ověřit si všechny moje domněnky, je pro mě momentálně fascinující jenom tím že existuje.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    IRINASH: Kulíšek strikes back!
    KULA
    KULA --- ---
    Chvíli jsem si myslel, že jsme zpět na podzim 2019. To byla jízda. Ale teď si můžeme říct kam jsme se za 5 let posunuli :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    IRINASH: cože udělala?? to né snad 😖
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: tak o vzteku si začal mluvit ty, tak si umej asi to svoje okno no...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    jsem jediná, kdo si zde vybavuje, že reborna nechala chcípnout hlady její morče, protože byla rozložená z rozchodu? toliko k úvahám které se týkají péče o živého tvora...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: ze to říkáš zrovna ty, kterej se tu vzteká. Ale tak slušná sebereflexe, pokud to tak zrovna myslíš.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GRANTORINO: Nikdo tu neříká, že co Reborna chce je ok.
    Ale nemá cenu jí to jakkoliv vymlouvat, protože to nemůže pochopit. Chybí jí na to v mozku ty kolečka.
    Můžeš se s ní o tom maximálně tak nebavit. Anebo se vztekat že házíš hrách na stěnu a nic z toho. Si vyber.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: on se tady na ni nikdo nevzteká. Ale určitě je vhodný nastavit zrcadlo reality pro ni a ne chlácholit, že je ok, chtít svoji kopii, kterou ale pak odloží do dětského pokoje a už se nebude starat. Bohužel takových zanedbaných dětí je celkem dost a je to smutný. A taky si tady poměrně dost protiřečí v různých ohledech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam