NEI: Tak konečně napíšu, co jsem dnes chtěla:
O verzi eDarlingu zdarma píší, že je to verze jen na vyzkoušení a že to začíná osobnostním testem.
Pak ti to prej nabízí chlapy podle toho osobnostního testu. A že prej se vyhneš tomu planýmu hodnocení podle vzhledu.
Ale to je podle mě totál na hovno!
Protože prvním krokem je vyselektovat je podle vzhledu asi takhle:
VARIANTA JEDNA: ,,Jako jó, ten ujde, ten je pěknej, tomu bych se dokázala koukat do obličeje a líbilo by se mi, jak mi to dělá a ten je pěkně hubenej, asi má i pěkný břicho a ráda bych mu ho kouřila. No a jak má pěkně oholenej milej obličej, na ten bych se dokázala koukat hodiny a povídat si s ním, třeba o krásách vesmíru." (Nebo v případě ženy jiných preferencí by to pokračovalo ,,jo, ten je kulatej jako medvídek a má roztomilej kulatej medvídkovskej obličej v kombinaci s těma fouskama s těma roztomilejma tvářičkama, tomu bych ho ráda kouřila.") .. nebo tak něco = RIGHT CLICK
VARIANTA DVĚ: ,,No fuj, takovej humusák (doplň si dle zájmu a preferencí: ,,hnusnej a tlustej/moc hubenej/moc/málo svalnatej/starej" nebo já nevim co).. no to kdyby na mě chtělo vlízt, tak prchám. a kouřit mu ho? No tedy ble. Se asi pobleju." = LEFT CLICK
No a když oslovíš třeba dvacet těch, u kterých jako fakt cítíš, že by to jako že všechno včetně toho kouření šlo.
No tak jdeš dát a doptáváš na podle těch jako že ,,píčovin" v tom osobnostním testu.
Nebo tomu věnuješ čas a necháš to až na to rande.
Ale to je zase nebezpečný v tom, že ti pak nalžou něco ti, co tě chtěj jen ošukat.
Ale i z chlapa, co tě chtěl původně jen ošukat, může být nakonec milující manžel, ne?