• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    FATTY: Jako jo no.
    A bůhví kolik lidí se třeba jen naoko tváří jako skvělý rodič a doma dítě týrá.
    To se nikdy nedozvíme, pokud ten psychopat má alespoň průměrné IQ.
    Ale chodily se mnou na psychoterapeutický stacionář třeba slečny, které zneužíval vlastní otec a na venek to byl dycky osobností kouzelný, obdivuhodný, záslužný a charakterní muž.
    FATTY
    FATTY --- ---
    NEI: tohle muze byt anonymni troll.. ale podpbne i horsi vysinuti mysli nebude nejak zvlast neobvykle v populaci,jen neni videt. Kdyz by ses nekde ve meste zadivala z tretiho patra na par ulic do dali,urcite tam psychicky nevyrovnanych bude dost a ja bych rekl ze mininalne jeden na urovni toho na co reagujes.. Svet uz je takovy,netreba se kvuli tomu nejak stresovat, nebo si myslet,ze to jde jednoduse napravit globalne
    NEI
    NEI --- ---
    TEKKANNE: Navíc ve 40 letech je šance na oplodnění během prvního sexu tak 10%, ne?

To můžete být všichni asi víceméně klidní.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: tady by snad byla jazykova bariera urcitou vyhodou ;)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: naštěstí svoje logické řetězce vybaluje neohroženě ihned v rámci úvodního small-talku, takže všichni potenciální budoucí otcové i potenciální budoucí potomci žijí v bezpečí imaginárního světa....zatím. pevně doufám, že to tak zůstane navždy. amen
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEANKITTY11: ja myslim, ze se ji to nepovede, protoze jakmile na nekoho vybali ty svoje logicky retezce, tak zdrhne
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Já jsem teď poměrně šťastná, děkuji za starost.

Když jsem na někoho zbytečně zlá, nebo křivdím a zpětně si to uvědomím, vždycky se omlouvám. Ať už veřejně, nebo v poště.

Navíc právě jsem se tě zastala a tys to vnímala ode mě jako ironii nebo sarkasmus?
    To je tvůj problém, ne můj.
    SITH
    SITH --- ---
    NICOLLETTE: tohle je auditko, kde prostě svět funguje perverzně
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: Děti jsou očividně šťastnější než ty. Syn dnes přinesl pochvalu ředitele školy, vypadal docela happy. A že se k tomu vracíš.
    Mi opravdu připadá jako úspěch mít 3 dlouhodobé vztahy (10 let, 6 let, 5. rok) a z toho 4 děti. Že jsou ty chlapy různí, je celkem logické. V životě jsem měla míň partnerů než většina lidí, tedy 4 mi nepřipadá jako vysoké číslo.
    A je mi jedno, co si o tom, kdo myslí. Ale ty se k tomu máš pořád potřebu vracet, přemýšlej proč, protože jednou už ses mi za tyhle výpady v poště omlouvala...
    jinak předpokládám, že ty si samozřejmě vztahy s "různýma" mužema neměla, nebo co je tohle za dětinskou poznámku.
    NEI
    NEI --- ---
    LAUNCHER: To si zas nemyslím.

Mít 4 děti se třema různýma chlapama mi nepřijde jako tak strašnej neúspěch, moje vztahy taky v průměru vydrží 2 roky.

Hlavně jestli jsou ty děti šťastný.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Já NEI nevidím, ale předpokládám, že to tu určitě zachraňuje svoji hlubokou empatií a moudrostí, že? Protože se teď identifikuje jako milující bytost?

Tohle je auditko, kde prostě svět funguje reverzně.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEI: Kyselá tetka má přitom v tomhle boardu /tipy a triky/ potenciál. Mohla by sepsat jak se opakovaně spletla (plete?) ve výběru otce dítěte a mladé žáby by se z toho poucily.

U starších kolegů taky cením jak rozbory co se kde dělalo správně, tak co a proč se nepovedlo.

Spíš by se jí ulevilo od stresu a nelecila by si to tu na hezkých mladých trochu ezo holkách nebo na stárnoucích ITs z Kotehulek...

K tomu potenciálu - a kdyby se s tím poprala zodpovědně a vtipnou formou, mohly by z toho být epic posts, ne-li základ parádní knížky, které bych třeba já šanci dal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Supermasivní černé díry ;)
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Tohle je cílená snaha mě vytriggerovat, ale k čemu? Co je cílem tvojí komunikace?
    Piš prosím jasně, otevřeně, srozumitelně.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: generovat takovouhle banální otázku z AI, máš navíc tvl. a užs to smazala... ok
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Aha, ty máš troll náladu.
    Tak to nehraju.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: AI... hmm. tohle bylo slabší tenhle příspěvek.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    IRINASH: no prej ji Nei tady pohladí, domluví jí a všechno bude v pořádku :) Kulíšek se na to bude dívat z obláčku a tleskat.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    nejjednodušší by bylo, aby vdavkůchtivá slečna R. rozdávala kartičky s odkazem na tenhle klub, registrovat se nemusí, když zalistujou, najdou odpovědi na všechno. třeba se jeden najde.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nad tím mě popravdě zatím nenapadlo přemýšlet.

Nejsem v jádru taky černá díra aniž bych to sama vědomě chtěla a vybrala si to a jen se to celý život snažím silou vůle opravit?

Co se stane pak? Pohltíme se navzájem? Vybouchne vesmír? :-]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Nebojíš se, že tě tahle emoční černá díra / psyvamp pohltí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam