• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Ano, od Nového roku zase po letech náhle bez práce.

Náhlé neprodloužení smlouvy opakovaně prodlužované na dobu určitou každý rok. Nedohodnutí se o opětovné době určité při pozměnění a odlehčení smlouvy provázené lehkým snížením platu.

Při ponechání podmínek smlouvy by musely už dát ze zákona dobu neurčitou a mít mě tam do důchodu. Tedy i přes mateřskou, kdybych jim pak otěhotněla.

Ale že nemám ani s kým těhotnět, věděly.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Další věc je pro žádat o příspěvky, když máš našetřeno 200k.
    Příspěvky by měli dostávat lidi bez financí.
    KULA
    KULA --- ---
    Já vždycky chci napsat nějakou jízlivou poznámku ale pak to smažu. Kdo to má stejně?
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: A nestačí ty peníze prostě jenom vybrat a nemít na účtě?

Přijde mi škoda utrácet nějak víc nepromyšleně, když jsi teď bez práce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: jaka superdavka? Ty nechodis do prace?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: No teď má být ta superdávka, kdy maj kontrolovat i ten stav na účtu právě.

Lidem s byty a auty to daj a mně hrozí odebrání.

Koupila bych si auto, ale nemám dodělaný ŘP.

Tak trochu probendím. Si to po letech šílenýho šetření a ,,agresivních hysterií o penězích", jak psala SUBVERSION, snad zasloužím.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

,,Úpravu" stavu na běžném účtu na požadovaný bych chtěla završit tím, že si zase po deseti letech koupím LÍSTKY NA ZIMNÍ LET IT ROLL. Tedy pokud to není vyprodaný.

To si člověk koupí pár lístků a dostane se na účtu pod 200 tis. jen to frkne.

Kdysi jsem se tam dostala tak, že jsem šla jen okolo se podívat a na jinou akci s 500,- korun (do 150,- na vstup a 200,- na pití a 150,- rezerva), ale našla jsem čtyři kila, který někomu asi vypadly, když vystupoval před LIRem z taxíku. Tak jsem si za to ten lístek na LIR koupila a ještě mi z mýho zbylo něco málo na víno.

To teď bych tam musela najít VÁLET 1500,- a to už je snad přestupek to vzít. Nevím. Neznalost v tomto případě snad omlouvá. Peníze nebylo komu vrátit a FAKT NEMÁM RÁDA LIDI, CO PROBENĎUJOU PRACHY ZA TAXÍKY, TAK JSEM SE JIMI PROSTĚ NECHALA TEHDÁ POZVAT NA LIR TÍMTO ZPŮSOBEM.
    Snad by se nezlobili. Poslala bych jim zpětně fotky, jak tam šťastně pařím a že ty peníze byly použity na dobrý účel, pro tehdy chudou slečnu opuštěnou, co si jen chtěla zatancovat, poslala bych jim fotky, ale bohužel nemám možnost.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Nevím jak je to teď, ale když jsem v roce 2022 žádala o příspěvek na bydlení, tak nechtěli výpis z účtu.

Tady můžeš zatím prohlížet a hledat byty pro sebe.
    Vyhledávání nemovitostí
    https://www.bezrealitky.cz/vyhledat?offerType=PRONAJEM&estateType=BYT&priceTo=16000%C2%AEionOsmIds=R435514&osm_value=Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha,%20Praha,%20%C4%8Cesko&location=exact%C2%A4cy=CZK&searchPriceWithCharges=true
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: No, to fakt nedělej.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Tak vzhledem k momentálnímu stavu konta na běžnym účtu, stavebku, kam jsem si za účelem úroku z vkladu přesunula nějaký vydělaný úspory a penzijku, to úplně na děcák zatím nevypadá.

Momentálně se zaobírám zábavnou činností, jak ,,UPRAVIT" stav na běžném účtu tak, abych tam měla pod 200 tis. a přiřkli mi příspěvek na bydlení.
    Zvolila jsem formu opakovaných výběrů z baňkomatu následovaných plaváním a vířivkou a žranicí ve food courtech a nákupy sexy prádla a skate bot. Ale ty jsem si vybrala a koupila jen jedny a to proto, že jsem jedny musela vyhodit, že měly prochozenou a protancovanou podrážku tak, že byla díra naskrz přes podrážku a vložku, prostě až na nohu.

Ale nikdo neví, jak na tom můžu být za rok, dva, až bych měla to dítě.

A vzhledem k tomu, že příspěvek na bydlení pokryje sotva polovinu nájmu, jako prekérka by to byla.

Proto taky TOLIK NÁŘKŮ o prodanym bytě, teď před tím plánovaným těhotenstvím, no ne?
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Začínám v tom vidět nějaké paranoidní a nereálné tendence, ale na druhou stranu tě fakt nechci sekundárně viktimizovat.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Dobře.
    Ty důvody teď asi nepotřebuji vědět, ale zní to nějak radikálně že fakt no go.

Takže jsi v situaci kdy máš mini Reborníka, táta tě nechce pustit do bytu, který by ti měl patřit, ale nepatří protože s tebou táta vyjebal a u mámy bejt v žádným případě nechceš.
    Novej potenciální snoubenec utekl bůhví kam.

Je potřeba počítat s podobnýma situacema, abys měla dopředu vymyšlené nějaké jistoty a nemusela se tak hroutit a to pak odnese nejvíc to miminko takovou emoční zátěž a to (doufám) nechceš.
    Znám osobně paní, co takhle musela synka dát do dětského domova, ale chodila ho tam navštěvovat každý den.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To je podle me hrozne zjisteni. Pockejme si az se nam k tomu vyjadri omnihash a snowwhite :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

Jinak podmínky nyxu jsou jasný.

A fízl REBORNĚ, jak psala, jasně řekl, že když přišla řešit zdrogování a znásilnění, že oni nebudou řešit NĚJAKÝ JÍZLIVÝ POZNÁMKY nyxařů ani REBORNY profil.

Že v tom má smůlu.

Takže vlastně REBORNĚ šlo pak víc o její profil a reputaci před známými z nyxu a před dalšími lidmi, než o její tělo, což JE SICK A WEIRD.

Takže je divná.

Se prej tady chtěla seznámit a oni jí to tím zkazili nebo co.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: OK. Zjistím, jak to bude u mě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: U maminky bych v žádnym případě žít nemohla a to z mnoha důvodů. Jsou podobný jako u REBORNY a ta je tu už kdysi rozepisovala.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: 13. plat záleží na kolektivní smlouvě, ale v 99.9% ho odcházející zaměstnanec nedostane, jde o bonus pro zaměstnance co tam pracovat bude.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: Nehledám momentálně práci, ale nájemní byt v podobný lokalitě do 16 tis. včetně všech poplatků, což je prekérka.

Musím se do konce března přestěhovat, komplet celou domácnost.
    Takže do konce února najít ten byt, celej březen na přestěhování.

Momentálně se nechávám překvapit, zda příjde 13. plat i přesto, že už jsem ve firmě skončila. Nevíš jako to je??

Půjdu na podporu v nezaměstnanosti na chviličku. Zásadně nechci, aby moje odvedený sociální pojištění a daně za léta mojí náročný práce, kdy jsem musela někdy vstávat i ve 4 ráno, šly nezaměstnaným Ukrajinkám nebo poflakujícím se Romkám (tím nechci říct, že se všechny poflakují), a to jen z toho důvodu, že by část těch peněz se dostala nějaké momentálně v bazénu a ve vířivce se válící nezaměstnané Rusandě, co se tam válela celý léto, zatímco já jsem si pilně makala a odváděla daně a sociální na SVOU SOCIÁLNÍ PODPORU!

Chci ty peníze pro sebe, abych se teď v klidu přestěhovala a pak si v klidu našla jinou pořádnou práci.

Práci budu hledat pak.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Tak kdybys třeba hypoteticky těch 10 let než se stane něco takového žila u mamky a ona ti pomáhala s péčí o miminko, bylo by to soužití s ní harmonický a nebo nepříjemný?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Tak kdyby mě tam nepustil, tak bych si počkala, až za cca 10 let v 86 zemře a byt zdědím. Zní to zrůdně pragmaticky, ale nemyslím to tak. Chci mít tatínka co nejdéle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam