KULA: nejsem, jen se snazi byt vtipnej :)
- ja deti mam a vztah taky.
- uz vic? Ja vim teda o jednom, ktery sis ukvedlal a dozvedel se o nem o X let pozdeji a nezijete spolu. To fakt neznamena mit dite. Vztah neznamena monogamen sukat jednu zenskou za druhou. Za minulej rok jsi hlasil aspon ctyri ruzne partnerky. To nejsou vztahy, Koudy. To je chovani psychopata, pripadne nejaky patologicky jev. Anebo Baron Prasil, no :)
- na partnera nemam prehnany naroky. Kdybych mel, tak nejsem ve vztazich.
- to je ten problem, ze nevis, co pises. Lidi ti v mnohych diskuzich vysvetlovali, ze vysoke naroky mas (v reakci na tve posty), jinak bys z tech stovek az tisicu zen, coz za zivot poznal s nakou zustal dyl, nez tri roky. Jen ty to ignorujes a hledas chybu jinde, protoze v tobe byt nemuze.
- za idealniho partnera jsem se nikdy nepovazoval. Idealni partner neexistuje.
- presto se tak prezentujes a to i prave presne takhle jednoduchyma prohlasenima ala trava je zelena. Hloupi na ta moudra skacou, protoze jim prijdou chytra. Chytri predvadej facepalm.
- predchozi vztahy nevysly nejen kvuli partnerum. Nikdy neni chyba na jedny strane.
- presto prezentujes svoje rozchody ve stylu - nechtela dite a ja jo a proto jsme se rozesli. Jeji chyba.
- kdyz predneses relevantni argumenty a ne tuhle dojmologii, tak ti to klidne uznam.
- lidi tu prednasej relevantni argumenty Reborne, sklouzavaj po ni jak hrach po stene. Nebo jak argumenty po Koudym. I tak se snazi. Ja to u Reborny vzdal, je prilis ozrala a narozdil od tebe (doufam), pak za monitorem buli, kdyz jsou k ni lidi tvrde uprimni.
Ja s tebou nediskutuju, ja te upozornuju na to, jak na (nejen me) pusobis a delam to proto, ze stejne chovani ti prijde smesne u Reborny. Chovas se uplne stejne, Koudy. Mas svoji verzi reality, kde jsi hlavni hrdina a tu se snazis tady prezentovat a delas to hodne nesikovne a lidi, kteri te ctou pravidelne proste vidi skrz ten bullshit. Jen Reborna je o kus dal a nedokaze se pretvarovat a vytvaret nejakou fake personu, ktera by psala ty spravne veci.