• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Sociopat a alkáč je úplně jinej level než mít reálně bludy a žít v jiný realitě.

Dvakrát jsem to zažila přibližně na měsíc až dva na vlastní kůži, takže +- vím jak těm lidem během toho funguje mozek. Prostě chybně. Věříš na 1000% věcem co nejsou realita.

NAVARA: No tak to do sebe poměrně zapadá, takže nejspíš nebude troll.
    Žádnej troll by nevymyslel tolik informací a takový detaily.

Že má Renata v jádru nenávistnou a rasistickou povahu se vůbec nemusí vzájemně vylučovat, naopak vlivem psychózy člověk jedná víc "upřímně".

Že se to rozjelo vlivem jakéhokoliv typu znásilnění se taky nevylučuje, mě určitá forma znásilnění uvrhla do tak těžký deprese při který jsem navíc chlastala a fetovala, protože jsem si pokoušela vymazat mozek. Samozřejmě to byl špatnej postup jak si pomoct, to víme tak nějak všichni.
    Sekundární viktimizace od von_gilotina mi minulej rok touhle dobou rozjela těžkou mánii, při který jsem se ještě tak tak stihla nechat na nyxu zabanovat a nevyvádět další paseku.

Nejvíc ze všeho mě vyresetovaly zřejmě až elektrošoky v létě a od tý doby jakš takš asi dobrý.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    SNOWWHITE: Ty nejsi hezká, tebe ještě nikdo neznásilnil :-)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Mne by vlastně dost zajímalo, jaká (a jestli taková jako dnes) Reborna byla, než se jí TOHLE stalo.
    Moc se ji z doby před změnou nicku nepamatuju.
    Viděl jsem ji naživo jen jednou omylem v metru na Holeškách,
    a to mi přišla na můj vkus trochu razantní (já jsem dost jemný tvor), ale jinak normální,
    a její tehdejší (možná trochu pozdější) výlevy zde byly spíš zklamané a hodně smutné (narozdíl od těch současných, co jsou n citlivé a jak od AI) takže...

.. takže si vlastně dovedu představit, že tohle brutální grafomanství, točení se dokolečka na místě bez sebemenšího posunu a vyloženě výběrové vnímání reality a strojový projev jsou důsledkem velikého traumatu,
    kdy v podstatě značnou část svojí psychiky vypnula a vytěsnila, protože uvnitř jak požár zuří peklo.

Každopádně závěr známe: pro nás neexistuje způsob, jak jí pomoci, a nic co kdo řekne nebo napíše se nemá šanci dostat někam v ní, kde vy to mohlo být nějak promýšleno, zváženo a mohlo by vést k nějakému smysluplnému činu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Urcite si tu sikanu jako nyxi whiteknight zastavil 😀
    FATTY: snad diskuzi tech mych sest postu, kterymi jsem se snazil predejit rozjizdejici sikanu Reborny, uplne neznicilo!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: to dokaze dost lidi, sousedky bejvalej je typickej sociopat a alkac, presto denni rezim zvlada. nezvlada orientaci v tematech ani reflexi potreb svyho syna, ale hyposku splati

NAVARA: ono vstat do prace a karierni uspech jsou dve ruzny veci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: No zřejmě jí to moc nejde, když jí opakovaně ani neprodlouží smlouvu na pozici, kterou dělají středoškolačky / studentky při VŠ / těsně po...
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Na druhou stranu je neskutečně obdivuhodný v takovýhle formě psychózy dokázat chodit někam pracovat na HPP.

Já jsem byla v psychóze ráda že dejchám.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: no kdyz si vzpkmenu na matku mych deti, tak ta se dokazala vytriggerovat sama. chytla se nejakyho hovna, krery neustale dokola recyklovala, az se zacala nasirat a po 2h jozdy autem tesne pred brnem zacala totalne vysilovat. ma poruchu osobnosti, toho casu nekompenzovanou a vedela o ni jen ona.
    budme radi, ze reborna prudi jen na nyxu a neohrozuje dalnicni provoz :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FATTY: Veřejné AI to odmítnou zpracovat jako hatespeech :)
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Já už vůbec nevim co sem chodí dělat.

Na jednu stranu je mi to líto, na druhou stranu nemáme reálně schopnosti nebo možnosti jí pomoct.
    FATTY
    FATTY --- ---
    Internetove seznamky, tipy a triky..

ta soukroma diskuze avatara s koudym, na kterou priplacne random user jako pointu gif nejakych cernosek.. :D (walltexty preskakuju, dneska uz to dokaze i generovat pocitac behem par vterin, neni treba to pak cist 3minuty)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: "A ty se fakt nemusíš bát, že by se tu na tebe chlapi domluvili, že tě zdrogujou a znásilněj jako REBORNU."

Weird flex, but ok ♥. Jak nám to POV ty zážitky najednou zpětně přepisuje :D. Starý dobrý znásilnění jako měřítko přitažlivosti, píšu si.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: me pripada, ze si sem chodi rozjizdet epizody :)
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Renčo to fakt neni hezký se posmívat vzhledu někoho dalšího.

Nějak ti asi přestávám rozumět. Už zase přidáváš capslock a afektovanost.
    KULA
    KULA --- ---
    RENA_SULIROVA: Že Ty jsi přestala brát léky? Někdo Tě přestal kontrolovat viď?:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: co je vzit na nejaky pohovory?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Zrovna přemejšlim, jestli svoje KILA NAVÍC vezmu zítra odpoledne plavat nebo na procházku nebo jestli s nima budu jen tak půl dne vlnit v pokojíčku před zrcadlem.

No rozhodně by bylo škoda na nich celej den jen tak sedět a ani by jim to neprospělo.

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    A hezké pondělí!

:)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Hezký zbytek neděle!

:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam