• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA: I když možná bych raději byla 62 kg hubená jako dřív.

Ale větší prsa se taky hoděj.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Ale sklízím na akcích lichotky na prsa a zadek, tak snad tomu hodnocení můžu věřit.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Od tý doby, co tu naplánovali zdrogování a znásilnění REBORNY, sem foto bohužel dát nemůžu, i kdybych se tu chtěla seznámit.

No jsou to kreténi prostě.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: nahoď foto, ať posoudím
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: ,,postavu tipuju že tak nějak podobně jako to máš teď ty"

No já tedy pivní pupek ani nohy do O jako on nemám.

Jsem Beyoncé křížená s Nicki Minaj, ale přírodní.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA: Ne sorry.. ale takhle nějak právě opravdu vypadal po dvou pivech, jak se mnou mluvil.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Navara dělal u fízlů, jo? :-)
    Zajímavý, zajímavý.

Ano, má trochu menší a postavu tipuju že tak nějak podobně jako to máš teď ty. Ale déle jak 2 roky jsem ho neviděla.
    Byla jsem s ním párkrát na deskovkách u společných známých. Psychicky je v pohodě a příčetnej, umí hezky vysvětlovat pravidla a je trpělivej.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: No je mu to trochu podobný.

Prostě menší týpek vyplešlej s nohama do O?

Nevim k jaký jiný postavičce nebo filmový postavě bych ho připodobnila, tak pardon, tedy pokud to byl opravdu on, ten NAVARA.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Prosim Vás, a kterej že je to ten NAVARA?

Viděl ho tady někdo někdy naživu?

Já myslím, že jsem ho zahlídla na jednom nyxím srazu, kam jsem nahlídla a pak na jedný párty.

Je to takovej ten týpek trochu vyplešatělej, má ty umaštěný vlasy, no spíš pár chlupů na hlavě, má vousy, ale jen takový ty kratší, to chmíří takový a takový ty, co si nemůže asi oholit z těch dvou bradavic, jak má kolem pusy?
    Postavou takovej trochu jako rachytyckej, menší, s trochu pivním pupkem a nohama do O?

Myslím, že tu někdo psal, že dělal kdysi u fízlů, teď asi někde dělá NOČNÍHO HLÍDAČE, protože se tu na nyxu objeví vždycky před půlnocí. A řiká tomu práce trochu mimo obor.

No kdybych ho měla připodobnit k nějaký postavičce, no nemyslim to zle, ale vypadá asi nějak takhle?

No neberte to jako pomluvu...já ale myslím, že se se mnou snažil na jedný akci navázat komunikaci, jako jeslti jsem OK, ale já si nebyla jistá, jestli je to opravdu on, takovejhle jakoby ropušáček trochu to byl. Byl to on?:

NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Tenhle dialog jsem dneska vážně potřebovala.
    Děkuju.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Hmm :( To mně se to vloni nějak couralo zase a na jedný párty najednou vlhko.

Tak běžím nadšeně na záchod, jako že protečíno a krev rozpatlaná...

...a ono nic.

Jsem se jen nějak víc zapotila. Tak jsem byla zklamaná.

Ale někdy minulej červenec dokonce i ráno prokrámováno, jsem se probudila v kaluži krve a musela to ráno prát, aby to nezaschlo a málem přišla pozdě do práce.

No radost ale velkou jsem z toho měla a vesele šupačila v práci každou hodinu na záchod měnit a kochat se tím.

No hýčkám si ten menses tedy.

Od tý doby, kdy mi to poprvé vynechalo, teď vždycky oslavuju, když to příjde.

TO ZASE CHLAPI, KTERÝ SE CHTĚJ SEZNÁMIT, BUDOU MÍT POČTENÍ :D :D
    He he he :D
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Proteklá krev na veřejnosti je moje noční můra, od dob počátku mojí menstruace dycky nosím o stupeň silnější menstruační pomůcky.

A docela dobrý jsou ty menstruační kalhotky, už je koupíš normálně v drogerii.

Zvažuju kalíšek, ale bojím se že mi vyteče a tak stejně budu muset nosit vložku i během používání kalíšku.

Jednou bude super tu menstruaci nemít, možná díky tomu odejdou ty biologický podvědomý a hormonální alarmy, co nám tak silně nařizujou teď kolem 40 akutně těhotnět.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    No nic. Troška impertinence o periodě, nevadí.

Nicméně jsem tu proto, abych napsala, když do mě ryjete, že dnes jsem vstala, nasnídala se, jukla na telku, umyla malinko nádobí a trochu poklidila, v 17 h došla pěšky 6 km na nákup, když mám tedy pracovat na zdokonalení tý postavy (1,5 h), pak nakupovala (1 h), něco po nákupu rovnou z tašky v rychlosti k obědu snědla (0,5 h) a pak táhla přes jeden přestup ten nákup, dvě velký tašky a obří toaleťák a dojela v osm večer domu.

Teď jsem vyprala a jdu to pověsit a sníst si večeři.

A jsem tak vyflusaná, že jsem zralá na to jít spát.

Vyflusaná. A to jsem nebyla v žádný práci a mám dost.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Hele nevim.

Já to před víkendem normálně dostala. Ale trvalo to jen 5 dní, takže divný.
    Ale dostala.

Místo, abych nadávala, že zas strávim hafo času na záchodě nebo praním, bude mě furt něco vevnitř tlačit a hnát na malou a budu muset něco měnit a prošvihnu kvůli tomu třeba pěkný momenty, tak naopak vždycky jásám.

Si vždycky představim, jak mi to proteče a musim pak chodit mezi nějakejma frajerama někde...a pak si řeknu: ,,No a, ať si trhnou kreténi! Jupí, já to dostala!"

A představuju si ty louže krve, jak to mam všude rozpatlaný, musim s tim chodit, což si přeju a měla bych z toho radost.

Ale neměla jsem, bohužel...jen nějaký courání 5 dní, nic moc.

Snad bude příště lépe.
    NEI
    NEI --- ---
    Renčo neboj, já mimíse nejspíš taky nestihnu, tak spolu pak můžeme chodit venčit hlodavce v kšírkách.
    Ale nebudeš říkat mýmu kralíčkovi, že je nějakej přicmoudlej a že zabírá místo v králíkárně, jasný?

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: Přesně tak.

Do takový lokality jsme se kdysi odstěhovali z centra a vyrostla jsem v takový lokalitě, mimo centrum. Ale když už jsem přišla o ten byt tam, tak mám za to kompenzaci, že jsem se vrátila sice do nájmu, ale k centru.

A taky už vidim, jak vystoupim třeba ve 3 ráno v takový lokalitě a dojdu bezpečně domu.

Ne ne ne, to chce hezky osvětlený nábřeží, kde jede tramvajka jednou za půl hoďky a pak šupačit rychle jen přes ulici, rychle pryč před úchylama.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ALMIGHTY88: A já myslim, že myčka narozdíl od pračky neumí dávkovat vodu - tedy nevím, jak která.
    No i kdyby.

Stejně to bude náramně ekologický šplouchat tam za týden jen 1 hrnek, 1 talířek po snídaních, kterej si nechávám celý týden na stole a jen ho po pečivu opláchnu vodou, 1 talíř a kastrůlek nebo 1 pánev po tý sobotní nebo nedělní obědo-večeři - to je totiž nádobí ze týden, když chodím do práce a půl víkendu tu nejsem. Tedy nádobí teď, když bydlím sama a nemám komu vařit.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: na chuchli nebo stodůlky je slečna moc hóchnóbl :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: tohle je naprostej nesmysl a byl bych rád, abys tady přestal opakovat svoje bludy
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    RENA_SULIROVA: Z mých zkušeností jsem nenarazil ještě na myčku, která by kontrolovala naplněnost. I s těmi 4 talíři se úplně v pohodě zapne :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: By cash, men.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: OK.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Stejně jim radši říkej že jsi zaměstnaná, jen pro jistotu.
    Nebo si ten nájem na 2 roky předplať a budeš mít klid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam