• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NEI: ale ale..
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Další zabitý auditko, jako tenkrát, když Miki převzal rano to smažu. A nevím teď, Nei, mně nepřijde, že byste tu generovaly nějakou zábavu. Pološílený kecy nejsou zábava. A teď fakt nemyslím ty tvoje.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: díky, kdy byly naposled aktualizovaný? :) ohledně chování to je tak vágně napsaný, že se bych tě s mazáním taky poslal do háje. navíc teda mi stále chybí návaznost na právní rámec čr, tedy jakési symboly ne-e, výzvy k vyhlazování jedinců sám majitel přejde jakobynic. strašlivej paskvil.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    INSEQUI: To se nedělá. Ale ta ironie je hned dvojnásobná, jelikož kritická je naše madam až běda a současně tu běduje, jak si pro zlý zájem zdejších deviantů nemůže ani postnout foto toho, jak náramně smyslná je žena plná křivek. A přitom na fcb má zcela veřejně fotku celé postavy v bikinách. Make it make sense.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: můžu ta pravidla serveru vidět?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SNOWWHITE: Tak nám tu Beyoncé ukaž, nebuď slušná, když se tu posmívá NAVAROVI, že vypadá jak ropušák, tak by mě to celkem zajímalo jak na tom sama je.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Zlato, víš, že u Tebe na profilu na fcb je k vidění fotka v plavkách, stará podle všeho cca rok? Já jen, že by sis ty kecy na vzhled ostatních fakt mohla nechat pro sebe.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Nojono, a je tu celá řada klubů dvakrát kvůli neefektivně udržovaném pořádku v diskuzích.
    S tím se nedá nic dělat.

A sem pokrytec páč mi to najednou vadí a celou dobu jsem byla mazač.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: To se neděje jen tobě - i když mažu posty odporující pravidlům nyx.cz jako takového (a OT v daném klubu), jsem obviňován z cenzury a zakládají se protest kluby :)
    NEI
    NEI --- ---
    AVATAR: Nevím jak Renča, tipovala bych že psát tady veřejně je její základový nastavení, já tu generuju zábavu pro sebe a pro ostatní.

Nedržím se věcí k tématu protože jsem to tu přijala za anarchistickej systém, kde je to jedno. Kdyby s tím kdokoliv cokoliv chtěl dělat, tak si o toho admina řekne.

Všimla jsem si, že ostatní moc rádi mažou OT příspěvky a rozdávají ovoce a buzerují ostatní v klubech, ale když něco takovýho udělá NEI, tak je oheň na střeše a všichni píčujou že jsem kráva.
    Takže teď si tu užívám nevinné rebelie z druhé strany a řeším s Renčou byty a mimíse. :-)
    RENA_SULIROVA: proc by to bylo ot? Vsak se tu seznamujes s nei. Nevim teda, proc to delas takhle verejne a ne v poste, ale nerad bych se dopustil nakyho kink shamingu a tak to radsi prejdu :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

A není to OT.

Chci tím vysvětlit, proč jsem kdysi sem psala, že na seznamce raději nechávám 3 - 8 let starý fotky, kde mám ještě tu postavu jako Shakira.

Protože obličej mám skoro stejnej jako dřív a doufám, že na tu svou postavu zase zhubnu.

Stačí jen nesedět pořád v práci a trochu víc se hýbat, tedy doufám.

A pokud ten chlap to dítě opravdu chce, tak asi počítá po těhotenství s nějakým tím kilem navíc. Tak by mohl být tolerantní.

V dietě bohužel nemám už moc co ubírat, jím dost zdravě a lehce.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:

Bebe Rexha získala prej tuhle mně podobnou PRASOVITOST kvůli tomu, že má syndrom polycystických vaječníků.

Tak šupky dupky na gyndu, aby to u mě nebylo navíc ještě něco takovýho.

V současnosti asi tak, v pase jsem teď dokonce širší, než je ona ta tý první fotce.

A to jsem dřív měla postavu přesně jako Shakira.
    Prostě náhlej vzestup hmotnosti v prsou, zadku, trochu stehnech a trochu i v břiše součtem o 15 kg, skokově nahoru.

V zrcadle něco takovýho. Prostě vepř, no.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: to je pattaya nebo usa?
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: nicky minaj nevim kdo je a bojim se ji googlit takhle ve tme.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: No tak Taylor jsem byla v 17-23 letech, mladší Beyoncé ve 25-36.

No tak teď od roku 2022 jsem starší Beyoncé nebo Nicki Minaj s lehce vyklenutym břichem, na kterym se začal dělat špíček.

Má bejt?

I to se někomu líbí.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: Taylor Swift lepsi
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Ne. Jsou to normální chlapi, 25-45 let , třeba na drum and bassu nebo tranceu nebo všude možně. Na technu to bylo taky, to sice jo.

Nevím, každýmu se Beyoncé nebo Nicki Minaj nelíbí, někomu připadaj tlustý.

Ale prsa čtyřky a kulatej zadek typu Nicki Minaj může hodnotit kladně kde kdo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam