• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    VICTO_REA: nektere Tve reakce jsou na mne teda hodne cynicke, ale tuhle reakci nechapu .. co by bylo "adekvatni"?

PALEONTOLOG: podobna reakce jako Victo_rea nize, to "samozrejme ze ma :)" .. smajlik muze byt budto uplne klidne nadsazka (aka tvrzeni je nesmysl) a nebo blahosklonny usmev (aka fakt to tak maji)

jinak diky vsem ;) ja si to nejak preberu ..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    URPUTNIK: mas litovat, ze tam nemuzes jit s NI a aby nepropadly penize, musi tam jit alespon ta sestra. budes za financne gramotnyho a jeste ji priznas status jedinecnosti, ale ty zacnes resit iluzi, ze se kolem ni ma tocit svet. samozrejme ze ma :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    URPUTNIK: slovo "adekvátnost" je ve světě 40letych stejně kouzelné a nepostradatelné asi jako slovo "abrakadabra" v pohádce
    :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    URPUTNIK: To bude kus od kusu.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Dobre, zkusim to vratit seriozne k seznamovani .. snad jsou trolove nazrani a valecne sekery zakopane, diky :)

Situace: pozval jsem jednu 38l slecnu misto 2. rande do divadla .. no a protoze ma sve zavazky, neodsouhlasila to hned, pac potrebovala domluvit zaskok .. tyden zadne info, tak jsem se ozval, ze se divadlo blizi a jestli teda nesehnala, ze to potrebuju vedet, ze pujdu kdyztak se sestrou .. no a prisla odpoved, ze jestli je to jen do poctu, at vezmu nekoho jineho ..

Vyklad: probiral jsem to s jinou kamaradkou a ta mi otevrela obzor, ze jsem mel napsat, ze jestli teda nemuze, ze domluvime neco jineho jindy, divadlo nezminovat a jit tam s kymkoli chci .. muj vyklad - udrzovat tu iluzi, ze je ona ta jedina, kolem ktere se toci muj program a bez ni to nema smysl .. pred chvili jsem to probiral s jinou, cca 60l, ktera potvrdila, ze “zeny to tak potrebuji” ..

Dotaz: nechci z tohodle delat hazeni spiny na druhe pohlavi a nechci hazet vsechny do stejneho pytle .. vazne se spolecensky ocekava, ze i ve 40 budeme hrat takovehle habadury? Ze ona je ta jedina nejjedinejsi? Nebo je to ciste subjektivni zalezitost, nejaka to tak proste ma, ale rozhodne ne vsechny? Priznavam, ze bych to cekal treba u 20 lete ..

Ps: zaskok si nakonec sehnala, takze to s ni v divadle proberu :)
    PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    Škoda, že se to zařízlo. Krásně se tím vyplňoval čas mezi druhou řadou Severance.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    přečetla sem pár stránek z toho archivu co je níže odkaz. ona fakt i po takový době mele úplně stejný věci, akorát tam ob dva příspěvky vykřikuje, jak je štíhlá.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    nemoderovaný auditka jsou nejlepší, tam se každej ukáže co je zač :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PREKOTKA: to nebyla ironie
    NEI
    NEI --- ---
    KULA: Pelmel.
    Mělo by se to jmenovat Pelmel a byl by to dokumentární seriál o skutečném životě několika vybraných nyxáků.
    Jako prvního bychom vzali samozřejmě Koudyho a hned po něm Rebornu.

Dneska si o tom nechám zdát.

Dobrý den pan/í-e ... !
    Co bylo prvotním impulsem, který vás přivedl na cestu této sítě?
    Na co by si zdejší uživatel měl dávat pozor, pokud začíná diskutovat a nebo prostě obecně pozor?
    Jaké je vaše nejoblíbenější auditorium?
    Co nám řekněte o vašem životě a práci?
    Chcete se seznámit a nebo nyx využíváte jako prvek socializace a zábavy?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: vklidu Jendo 😘
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: Protože jsi stará drbna
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    to by mě zajímalo, proč mě zajímá o co přicházím
    KULA
    KULA --- ---
    Právě jsem dojel první sérii Twin Peaks, čekají mě ještě dvě a moc se na ně těším. Prosím pokračujte, protože by tady z toho klidně mohla vzniknout čtvrtá.
    NEI
    NEI --- ---
    PREKOTKA: dobrou ... :/
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NEI: nevím a ne mi to jedno. Dobrou noc
    NEI
    NEI --- ---
    PREKOTKA: Pořád zvažuju si tohle auditko zkusit zažádat vzít pod sebe a založit nový pro internetové seznamky, ale nechce se mi do toho.

To že se tu neřeší seznamky není záležitost posledního měsíce kdy jsem tu já víc aktivní, ale několika posledních let s R.
    NEI
    NEI --- ---
    PREKOTKA: Děkuju moc.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NEI: ten kretén mluví o mě, neboj
    A to co říká Lusinda je jasná ironie, ale upřímně - já tu změnu u tebe fakt vnímám a vidím, jak se snažíš. Vím, že to není jednoduchý, i když zdaleka nejsem takový psycho, jako ty, jak jsizminila, a máš za to můj velkej respekt.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NEI: promiň, já vím, že spousta lidí upřímnost neunese, ale fakt jsi mi teď v poslední době přišla v pohodě a myslela jsem, že je tedy ok vyjádřit obavy, které jsem v té době měla. To, že si vzpomínáš, jak jsi mýmu bejvalymu psala lži samozřejmě docenuju, ale uvědom si že tím to začalo. Teda pro mě. Do ty doby jsi mi byla vcelku ukradená.

Myslím, že by se.tohle auditko mělo přejmenovat a nebo bychom s tím měly jít už obě do píči. Volím druhou variantu
    NEI
    NEI --- ---
    MMORT7:
    LUSINDA:
    A vaše jsem jakože nová oběť pro lynč, nebo jak? :-D
    Měli jste dneska hnusnej den a na mě si jakože zahojíte ego?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam