RENA_SULIROVA: Ale furt je lepší bejt zvaná cizinci, někdy i zcela nevhodně a moct to odmítat, než bejt jako NAVARA.
Ten by šel i s členkou nepřátelský nebo i mimozemský nepřátelský legie, jen kdyby měla kozy a mezi nohama díru.
Mám to jako REBORNA.
V klubech mě balej cizinci různí.
Němci, Francouzi, Angláni, různí další i ti černoši.
Nechci se s nima bavit tedy vůbec.
Myslela jsem si, že jsou kvůli nim dražší byty, pak jsem zase spokojeně bydlela a pracovala a pak mě štvalo leda tak, že je kvůli nim dražší víno.
Ale když se zeptám jen tak pro zajímavost, odkud jsou, tak řeknou a velmi často dodaj: ,,But I live here."
Takže tu je spousta z nich trvale. Jsou v bytech, kde by si tehdy přála bydlet i REBORNA.
Zřejmě jim v covidu, když přišla o práci a když jí hrozilo vystěhování, smutně koukala do oken, jak si tam spokojeně žijou v bohatství a žvatlaj svou klingonštinou, JAK DĚLAJ HLASITÝ MEJDANY NA BALKÓNĚ různě po Praze v těch hezkejch lokalitách, tak je asi pozorovala. Ne se závistí, ale prostě smutně.
No jsou pro REBORNU prostě konkurence, jsou tu za prací, na rozdíl od REBORNY, která dělá bohužel pozice vždy dva roky, pak pauza, pak tři roky jiná pozice, pak zase pauza několik měšíců.
Tak oni tu jsou za prací, takže makaj nonstop a maj už doveženej nějakej kapitál, tak vždycky budou mít víc peněz než REBORNA.
Je to tak, že všechny ženy kolem ní v jejím věku už byly minimálně pět let doma se dvěma nebo třemi dětmi.
A že ona pořád musí něco dělat, někam chodit, tak chtěla bejt chvíli taky v DOMÁCNOSTI.
Tak asi měla pocit, že když je tu ta konkurence těch bohatejch cizinců, se kterými se má utkávat o ty nájmy, když jak jí na jejich schůzce její bývalý snoubenec a její tatínek UPŘELI PRÁVO BYDLET, že jí nenechali si do milionu doplatit ten byt a její tatínek ho prodal a po odchodu bývalýho snoubence na Moravu pak neměla kam jít,
tak má pocit, že za to nemůže ona, že jí už NÁJMY STÁLY VÍC (půl milionu), než by jí stálo si doplatit do milionu ten byt, kterej mohla mít díky dekretu po babičce, mamince z máminý strany, jen za milion.
Má asi pocit, že za to nemohla ona. Nemohla za to ona, kdo jí upřel to právo bydlet.
A cizinci?
No brala je jako konkurenci.
Oni konkurenční kupní nebo nájemní silou na ty byty jsou, o tom žádná.
Je to smutný řešit příspěvek ještě po 4 letech, příspěvek, kterej nebyl myšlenej vůči žádnýmu cizinci nijak zle nebo násilně.
Jen šlo o obrazný vyjádření něčho tak prostýho, jako že nechce za muže cizince a mít s ním dítě, natož pak s ním chodit z akce někam na byt nebo na hotel a že jsou cizinci konkurencí co se týče bydlení.
Evidentně tim nechtěla říct nic jinýho, ale tady jí NAVARA nebo někdo udal a řeší se to doteď.