• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Ale furt je lepší bejt zvaná cizinci, někdy i zcela nevhodně a moct to odmítat, než bejt jako NAVARA.

Ten by šel i s členkou nepřátelský nebo i mimozemský nepřátelský legie, jen kdyby měla kozy a mezi nohama díru.

Mám to jako REBORNA.

V klubech mě balej cizinci různí.

Němci, Francouzi, Angláni, různí další i ti černoši.

Nechci se s nima bavit tedy vůbec.

Myslela jsem si, že jsou kvůli nim dražší byty, pak jsem zase spokojeně bydlela a pracovala a pak mě štvalo leda tak, že je kvůli nim dražší víno.

Ale když se zeptám jen tak pro zajímavost, odkud jsou, tak řeknou a velmi často dodaj: ,,But I live here."

Takže tu je spousta z nich trvale. Jsou v bytech, kde by si tehdy přála bydlet i REBORNA.

Zřejmě jim v covidu, když přišla o práci a když jí hrozilo vystěhování, smutně koukala do oken, jak si tam spokojeně žijou v bohatství a žvatlaj svou klingonštinou, JAK DĚLAJ HLASITÝ MEJDANY NA BALKÓNĚ různě po Praze v těch hezkejch lokalitách, tak je asi pozorovala. Ne se závistí, ale prostě smutně.

No jsou pro REBORNU prostě konkurence, jsou tu za prací, na rozdíl od REBORNY, která dělá bohužel pozice vždy dva roky, pak pauza, pak tři roky jiná pozice, pak zase pauza několik měšíců.
    Tak oni tu jsou za prací, takže makaj nonstop a maj už doveženej nějakej kapitál, tak vždycky budou mít víc peněz než REBORNA.

Je to tak, že všechny ženy kolem ní v jejím věku už byly minimálně pět let doma se dvěma nebo třemi dětmi.

A že ona pořád musí něco dělat, někam chodit, tak chtěla bejt chvíli taky v DOMÁCNOSTI.

Tak asi měla pocit, že když je tu ta konkurence těch bohatejch cizinců, se kterými se má utkávat o ty nájmy, když jak jí na jejich schůzce její bývalý snoubenec a její tatínek UPŘELI PRÁVO BYDLET, že jí nenechali si do milionu doplatit ten byt a její tatínek ho prodal a po odchodu bývalýho snoubence na Moravu pak neměla kam jít,

tak má pocit, že za to nemůže ona, že jí už NÁJMY STÁLY VÍC (půl milionu), než by jí stálo si doplatit do milionu ten byt, kterej mohla mít díky dekretu po babičce, mamince z máminý strany, jen za milion.

Má asi pocit, že za to nemohla ona. Nemohla za to ona, kdo jí upřel to právo bydlet.

A cizinci?

No brala je jako konkurenci.

Oni konkurenční kupní nebo nájemní silou na ty byty jsou, o tom žádná.

Je to smutný řešit příspěvek ještě po 4 letech, příspěvek, kterej nebyl myšlenej vůči žádnýmu cizinci nijak zle nebo násilně.
    Jen šlo o obrazný vyjádření něčho tak prostýho, jako že nechce za muže cizince a mít s ním dítě, natož pak s ním chodit z akce někam na byt nebo na hotel a že jsou cizinci konkurencí co se týče bydlení.

Evidentně tim nechtěla říct nic jinýho, ale tady jí NAVARA nebo někdo udal a řeší se to doteď.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    URPUTNIK: Podle mě je to trochu o formulacích a nedorozumění.
    Zaprvé bych nečekal, že jen proto, že je někomu 30+ tak je dospělý/á a rozumný/á a nezasekne se na zkratkovitých pocitech z toho co druhý říká.
    Paní je sama.
    Nejspíš dlouho.
    U žen je nezadanost subjektivně nešťastně vnímaný stav a překládá se jako forma neúspěchu a nechtěnosti, což jí dlouhodobě kazí náladu a bere sebevědomí, a pak se reaguje na svět skrz tyhle nepříjemné pocity.
    Nejspíš je z toho smutná, přecitlivělá, bojí se že naletí a bude zklamaná, a tak jí lítají emoce a míjí se v tom, co jí chceš sdělit.
    Musíš být laskavý, chápající, a rozmělňovat (jakkoliv nezasloužené) špatné emoce (když to neuděláš ty, ona taky ne, oba zůstanete zabejčení v tom, že ten druhý je hlupák, a nikdy se nepotkáte).
    Ty chceš vědět jestli máš divadlo zrušit nebo vzít někoho jinýho (stálo to nějaký peníze atd. a je škoda nechat to propadnout) a vymyslet něco, co se dá časově posouvat podle toho, jak se jí doma mění doba, kdy bude mít volno.
    Ona v tom slyší "je mu jedno, s kým půjde, hlavně nechce přijít o investované peníze. Je to další hajzl, co mu nejde o mě ale o kteroukoliv - radši ho hodím přes palubu rovnou, jinak budu zase zklamaná. Já mám na ty chlapy ale smůlu!"
    Musíš to říkat jinak,
    a když už se tohle stalo, tak polknout ego, nějak mírně znovu navázat verbální kontakt a zkusit to nenásilně přeformulovat na "moc rád bych vymyslel setkání, které se dá operativně přesouvat tak, jak ti to bud vycházet. Opravdu stojím o schůzku s tebou, a když teda nevyjde divalo, kdy můžeme podniknout neco jiného?"
    Buď laskavý a chápající a projevuj upřímnou touhu vidět se přímo s ní, jakkoliv vám to bude oběma vyhovovat.
    Je to našlapování v minovém poli a nejde tím projít bez velmi zranitelného otevření se, protože musíš předpokládat (i za ni), že cokoliv dalšího může vyznít jejímu sebevědomí blbě a zas se zasekne/uteče, a navíc na tebe bude lejt vinu za všechny ostatní chlapy, co si s nima v něčem nesedla.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VICTO_REA: Já chodila po rozchodu sama do kina. Úplně v klidu.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NAVARA: to záleží kdo na co dává apel.
    Viz řekneš žes byl na dovolený.
    A každý z kolektivu se zeptá jako první na tu danou věc, kterou sám vyhodnotí jako stěžejní.
    A) kde si byl
    B) s kým si tam byl
    C) kolik tě to stálo
    D) jak ses tam dopravil

No a ty asi víc řešíš na co jdeš do kina, než s kým tam jdeš?
    Hodně holek do kina vůbec nepujde, protože tam přeci nepůjde sama, ikdyby taky uznaly, že lidi jsou marný.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Pardon, ale zase mě balil nějakej černoch a i když za to nemůže, tak mám ze setkání s ním následky a vyvolaný vzpomínky, dnes jsem brečela, tak bych se ráda vyjádřila a něco prohlásila.

SUBVERSION:
    SNOWWHITE:

,,Jak rozvije teorie že za všechny její problémy můžou cizinci "

,, ten rasismus je na tečku, Renato. Imo u tebe karma pracuje jak má."

REBORNA příspěvkem chtěla taky naznačit, že by se mělo omezit airbnb (byty v Praze, který si za strašný peníze pronajímaj CIZINCI a pak systémem poptávky a nabídky ceny okolních nájmů a bytů rostou tak enormně, že na ty vyšroubovaný ceny nájmů kvůli BOHATEJM CIZINCŮM, že na ty ceny nájmů pak nemaj ženy s dětmi a musej se stěhovat z Prahy nebo do azyláků a hrozí to i REBORNĚ, která děti zatím nemá. Něco podobnýho zcela veřejně hlásala v televizi po REBORNĚ i pani Maláčová, který za to ale narozdíl od REBORNY žádnej postih nehrozil, protože ona to řekla jasně...REBORNA to jen obrazně popsala jinými slovy rádoby vtipem, prostě černým humorem, kde použila text obrazném násilí jen proto, že o násilí psal předtím jí jiný uživatel.

REBORNU prostě štvalo, že když se chtěla jít do klubů seznámit, tak tam kolikrát byla sama mezi cizinci a ti jí dělali neslušný návrhy. Kolikrát ji tím i dost urazili.
    Kolikrát to na ni v jejím tehdejším rozpoložení působilo, jako kdyby jí do očí říkali:

,,Ne, ty nebudeš ve městě, kde jsi se narodilaa tvoje rodina je tu po staletí, bydlet v bytě a pak v bytě se svým plánovaným miminkem. Jediný, jak se do těch hezkejch prostornejch bytů v centru a lepších čtvrtích můžeš podívat, je JAKO KURVA CIZINCŮ, tak si tě tam chceme pozvat leda tak na návštěvu. Ber nebo nech bejt!"

Tak REBORNU opustil po 4 letech snoubenec, se kterým žila a pak ji devianti z nyxu přepadli, zdrogovali a znásilnili. Měla půl roku hodně smutný a pak opilecký období po tom rozchodu a pak se to umocnilo po tom znásilnění. Jako snad nečekáte, že žena v takový situaci a který tohle provedli, navíc když byla v covidu nechtěně totál sama v izolaci, že bude taková žena úplně psychicky fit.

REBORNA svým příspěvkem, jak psala, chtěla říct, že NEchce za manžela cizince a mít s ním dítě a aby jí tu SUBVERSION dala pokoj a nepsala, kde ji viděla a co tam v opilosti vyprovokovaná NAVAROU a tou šikanou tady, REBORNA dělala, že se pak to OT neslo dál.
    Protože stále věřila, že se na to všechno, co se tu semlelo, někdy nějak zapomene a že se tu na nyxu třeba ještě seznámí.

Tak prostě chtěla už od deviantů i od SUBVERSION jen pokoj. Jen Vás tu tím příspěvkem chtěla všechny KULANTNĚ POSLAT DO HAJZLU! Ju?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    URPUTNIK: no jasný.
    Hele já ji chápu. Proto jsem cinická. To je moje morfovana empatie.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    VICTO_REA: aaha, ja hledal adekvatnost v mem chovani/situaci, ale ty jsi reagovala na to, ze to mela jinak komunikovat ona .. tak?

(sry, jsem dneska natvrdlej)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    URPUTNIK: něco ve stylu "snažím se, ale nemůžu sehnat záskok, do kdy nejdéle můžu potvrdit jestli půjdu" ?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HOWKING: ,,To si ale špatně vykládáš slovo party. To zestárlo spolu s námi. Tam najdeš jen geronty nad hrobem, co za doprovodu neohrabaných pohybů třesou špeky a kožními záhyby :D"

Áno, takže jediný místo, kam zapadám. Tam můžu třást velkou prdelí a kozama i špekama.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI: Ne! To už po dvaceti letech přestane pomaloučku bavit každýho a proto chce třeba manžela ze seznamky (dříve před znásilněním REBORNY eventuálně i z nyxu) a mít s nim dítě.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Fajn.

Takže HOOVER je NAVARA.

Ten s nimi prokazatelně naplánoval nějaký bitvy proti REBORNĚ, ať už věděl, že jí tím zdrogováním a znásilněním málem ZABIJOU, když se jí zastavil dech v kombinaci s těma drogama, co jí nenápadně v davu píchli, zastavil dech, protože předtím byla opilá, ale vesele opilá a chodila normálně....tak po tom zdrogování, jak jí píchli, ji málem ZABILI a museli ji resuscitovat, což jak psala, si vybavila, jak nad ní dýchá, než v leže na zádech do strany zvracela, když se probrala z komatu.
    ....ať už věděl, jak to skončí, plánoval to tu s nima a znevažoval jí tu pak a tím prodlužoval tu OT diskuzi.

NAVARA je HOOVER i nadále a platí tyhle body:

Provokace (negativní komentáře nebo pomluvy, aby vyvolali reakci)

Lichotky a sliby („Změnil/a jsem se, tentokrát to bude jiné.“) - v tom smyslu, že trefně a vtipně komentoval nebo vysvětloval nějaký příspěvky

Vyvolání viny („Jak mi to můžeš udělat po všem, co jsem pro tebe udělal/a?“) - protože on se zajímal o REBORNY byt v tom smyslu, že ho napadlo, že chtěl tatínek REBORNY jí neoprávněně, když ona je nekuřák a na akcích nebrala žádný drogy, poukazováním na to, že by se měla jít někam léčit, NEOPRÁVNĚNĚ VYDĚDIT - což sice nebyla pravda a chtěl ji jen ošidit o část z peněz prodeje bytu po babičce z máminý strany, s jehož prodejem REBORNA s maminkou nesouhlasily, ALE PROSTĚ HNUSNĚ PROTI REBORNĚ chtěl její táta proti ní něco použít, aby si z toho bytu, kterej nebyl jeho, mohl na stáří nechat většinu peněz a to došlo nejdřív REBORNĚ a pak tady i NAVAROVI, takže jí něčím, co jí psal, pomohl, i když spoustou věcí jí ničil a ublížil jí, pak nepřímo to nese následky do teď, jak ji tu vyprovokoval.

Provokace (negativní komentáře nebo pomluvy, aby vyvolali reakci)
    UNUX
    UNUX --- ---
    taky si to nedovedu představit
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    VICTO_REA: nektere Tve reakce jsou na mne teda hodne cynicke, ale tuhle reakci nechapu .. co by bylo "adekvatni"?

PALEONTOLOG: podobna reakce jako Victo_rea nize, to "samozrejme ze ma :)" .. smajlik muze byt budto uplne klidne nadsazka (aka tvrzeni je nesmysl) a nebo blahosklonny usmev (aka fakt to tak maji)

jinak diky vsem ;) ja si to nejak preberu ..
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VICTO_REA: ,,jakože by nějaký chlap jen tak někam nějakou tahal? I bez vidiny sexu?"

Jenže tím ,,tahal s vidinou sexu" evidentně myslíš nějakou rychlovku po divadle, ne spolu zcela výlučně a věrně souložit několik let, jako REBORNA s kamarádem s výhodami předcházející 4 roky nebo já s kamarádem s výhodami předcházející 4 roky .
    A ani tím nemáš na mysli léta trvající vztah nebo manželství, což třeba obvykle ženy na seznamce hledaj.

Jako jelikož ta, o které psal, už má dítě/děti, tak jí možná jde jen o sex.

Ale je to nepravděpodobný.

Takž s ,,vidinou sexu" by jí asi stejně nestačilo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VICTO_REA: Lidi jsou marný, i to kino je lepší neřešit nějaké organizování a jít prostě sám :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    URPUTNIK: Místo toho, abych nadatlila další odpověď, jsem si přečetla PEČLIVĚ ten tvůj.

Tak doufám, že máš radost.

Souhlasím s kamarádkou. Habaďůry, že ona je ta jediná, chceme pořád.

Já to mám až tak, že bych zatím ani nesnesla, kdyby měl objekt zájmu už děti, protože pak bych nebyla a ani nemohla být já a pak to naše společný dítě, pak bychom nemohli být ti jediní.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    INSEQUI: To si ale špatně vykládáš slovo party. To zestárlo spolu s námi. Tam najdeš jen geronty nad hrobem, co za doprovodu neohrabaných pohybů třesou špeky a kožními záhyby :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Začínám být alergickej na slovo párty. Opravdu existuje někdo kdo ve čtyřiceti letech vidí smysl života v tom chodit někam křepčit s dvacetiletejma.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PREKOTKA: Byt a mimino byly účelem pobytu REBORNY na seznamce a o seznamování kdysi psala. To OT nebylo. Psala zkušenosti ze seznamky i ze seznamování v reálu, což je dost příbuzný téma...já psala o osahávání koz na akci a že se nemůžu na seznamce seznámit a proč, ale pak to tu přepsaly vzájemný bitvy nějaký zase a navážení se.

A co by jsi tu chtěla číst?

Takže: Internetové seznamky: tipy a triky??

Takže něco ve štýlu:

,,Jako jo, když se chceš tý namyšlený krávě ze seznamky dostat co nejrychlej do kundy, ta jí musíš nabulíkovat tohle a támhlecto...a hlavně bacha, ať tu svini nezbouchneš, by sis ji ještě musel vzít!"

Jako tak něco?

No já myslela, že to, o čem jsme se tu bavili, bylo lepší.

Ale odchýlili jsme se od tématu: Já na seznamce, já a moje postava a jak ji mám na seznamce prezentovat, já a moje kozy na párty atd....odchýlili jsme se bohužel zase do OTčka. Ještě minulej rok tu on topic o seznamování byl. Tak sorry.
    NEI
    NEI --- ---
    Renčo kde jsi vlastně byla, cos dělala?
    A jak jde hledání bytu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam