NEI:
KULA: ,,A teď, když si střízlivá, připadáš si v kondici a nebo sem tam nějaká ta mánie?"
Fakt nevím, proč ti na tohle odpovídám, ale budiž.
NEI, jak psala byla u psychologa nebo psychiatra, tak by ti určo potvrdila, ŽE PRVNÍ, CO TAKOVEJ PSYCHOLOG NEBO PSYCHIATR udělá, když mu přivezou fízlové v sanitce člověka, PRVNÍ, CO UDĚLÁ JE, ŽE ZJISTÍ, JESTLI TEN ČLOVĚK NENÍ POD VLIVEM ALKOHOLU NEBO NĚJAKÝCH NÁVYKOVÝCH LÁTEK.
Protože diagnózu by měli stanovit jedině u člověka střízlivého, jinak to podle mě postrádá smysl.
Spíš bych řekla, že to ještě před tím psychoušem docela obstojně zvládnou udělat ty fízlové a nejsem odborník, ale ŽENU, která má nevim kolik promile snad poznaj i podle dechu a když jim na otázku, co pila, odpoví, ŽE TŘI nebo ČTYŘI SKLENIČKY VÍNA a oni ŘEKNOU: ,,Takže litr vína?"
Že snad pak ani takovou madam nenaložej do sanitky do Bohnic ani na záchytku, ale odvezou jí vyspat domů, protože na záchytku se podle mě dávaj jen nějak nebezpečný lidi, který něco fyzicky dělaj.
Ne který jen něco vesele nebo naštvaně chvilku hulákaj, tak když se při kontrole policií takový lidi pak už chovaj normálně a jen to z nich táhne, tak je podle mě nedaj ani na tu záchytku.
Mánie je duševní porucha.
A napsat: V opilosti jsem chytla mánii.
No není to oxymoron, když manie je psychický projev člověka STŘÍZLIVÉHO?
Já myslela, že v opilosti maj opileckou manii všichni, jen u někoho se projevuje zpěvem, pak křikem a u někoho dokonce AGRESIVITOU a to fyzickou vůči nějakým lidem a jen takovej člověk je pak nějak nebezpečnej, aby ho vůbec řešili.
Tedy tak by to podle mě mělo být, nevim.