• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: informativní hodnota tvého příspěvku je 0. Já jen, jestli si toho jseš vědomej.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: jasně, možná, že hysterickej jsi spíš sám, že na mne máš furt potřebu reagovat.
    Jo já jsem si vědoma, že jsem jinde, ale taky znám dost mužů, kteří mají děti se třema ženskýma, takže v tom nevidím problém.
    Nicméně moje rada pro tentokrát byla, neposlouchat hejla jako je LB, protože je to mimoň, který si do ženských celkově neustále projektuje svoje zkreslené představy.
    V tom ostatně vyniká dlouhodobě.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GRANTORINO: Všimla sis někdy - aspoň na MALINSKOU CHVILKU - že jsou ve vztahu dva? A rovnocenní? ;)
    Že zatímco "...si ženská v 38 letech ověřuje, jestli je to jen pokus nebo snaha o vážný vztah.." tak ten chlap si nejspíš taky potřebuje ověřit zda neplýtvá časem a nervama na někoho nespolehlivého?
    On má taky nějaký čas od který nechce přijít, nervy o které nechce přijít (a koneckonců peníze, o které nechce zbytečně přijít).

Takže jestli je takovéhle ženské "testování" (v dospělém věku! Ne u nejisté puberťačky) nikoliv nejistým úletem, ale vědomým záměrem, tak do pekla s takovou ženskou.
    Chlap ji pošle do p*dele protože takové vylomeniny nemá zapotřebí (a ona se pak může doma/mezi slepicema utvrzovat, jak jsou chlapi "opravdu všichni úplně zlí"),
    nebo se v lepším případě zeptá na nyxu, jestli je to normální.. ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: inu tvoje mnohocetnost je na mistni pomery spis neobvykla a osobne to pricitam neobvyklosti osobmostni, tedy i tvoje pohledy a rady budou specificke, stejne jako tvuj zivot. nekpho mozna oslovi, me dlouhodobe ne.
    hystericka jses, tl dr.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: napsala jsem to jako takový shrnutí, abychom přeskočili jako už tolikrat debatu o tvejch dojmech z mého života, ve kterých se vždycky snažíš kormidlo vést ať opět ke opravdu "objevné geniální" myšlence, že když mám ve svém životě za sebou dva partnery a s nimi dítě, a aktuálně žiju ve spokojeném třetí vztahu se všemi dětmi naráz, tak je to něco, čemu se jako máš vysmívat nebo o co se to pořád snažíš.
    Na to, abych tě poslala doprdele, jsi mi zas moc ukradenej a nezajímáš mne, takže je to taková univerzální odpověď pro všechny tvého druhu.
    Hystericka nejsem ani trochu. Jen mi připadá legrační, že tady lidi jako LB nebo ty poučujou ostatní, když sami si svoje vztahy nijak zvlášť neukormidlovali. Na to reaguju a ty jako čertík z krabičky vytáhneš zase známou otřepanou frázi o tom, že jsem matka, co má víc dětí s více otci. Ano, jsem. No a?

A že si ženská v 38 letech ověřuje, jestli je to jen pokus nebo snaha o vážný vztah, mi osobně připadá naprosto normální a logický. Naopak, ptá se na rovinu. Já jsem se taky v 38 letech už ptala jestli to má bejt pokus o vážný vztah nebo je to "jen tak".
    Není na tom nic emotivniho, divnyho, ani ujišťujícího.
    Je to racionální pragmatická otázka přístup, protože už nechceš ztrácet čas s nějakým pokusem.
    V 38 letech už to fakt nemáš zapotřebí. To už jsi radši sám než nějaký pokusy, to je stejný i pro některé muže nebo naopak jasně deklarují, že o vážný vztah nestojí a je taky jasno.
    Pro mnoho lidí by se možná situace o hodně rozjasnila, kdyby si tohle vyjasnili na začátku.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: takovejch slov jen abys mě poslala do prdele :) stálo ti to za to?
    jseš hysterická a bylas hysterická ještě před tím, než lodbrog napsal svůj pohled a za pár dní budeš hysterická zas. pokud by mě měl o svý pravdě přesvědčit někdo třeba svým chováním, tak ty bys to nebyla.

každej z vás se zaměřil na úplně jinej aspekt tý situace a přiznám se, kdyby mě ženská postavila do takový situace, že si něco ověřuje, jestli to má smysl, na posraným divadle, tak by u mě skončila, protože si s mejma emocema nikdo zahrávat nebude a ještě na takový zbytečnosti. na druhou stranu, pokud se zaměřím na fakt, že jí mrzí, že je tak snadno nahaditelná, tak nejen že bych věděl, že nahraditelná ségrou není, ale asi bych stál o to jí to dokázat. teda pokud nejsem chlap typu leklá ryba, kterej potřebuje mít jen srovnaný papuče a vypraný povlečení. můj model to není, já jsem spíš temperamentní a vášnivej, ale i takoví chlapi jsou a pokud urbputnik nedokáže svojí nápadnici dokázt, že ji chce za střed svýho života, tak nemá smysl pokračovat. ona nejspíš bude ten typ ženy, co potřebuje o lásce ujišťovat. jak často a intenzivně je už urputníkův mysterybox :)))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: hele, možná ty seš stejně jako západní kultura hrozně upnutej na to, že matka a otec má být jedna a jedno, dítě jedno, ale svět takhle nefunguje.
    Takže pokud si myslíš, že teď si mi to nandal, tak je to akorát trapný.
    Prostě jsem ve svém reroduktivním věku stihla mít tři vážnější vztahy, že kterých jsou 4 děti a nejen, že se za to nestydím, ale jsem na to i docela hrdá a rozhodně mám kolem sebe IRL lidi, kteří mne znají a kteří to považují za solidní rodinku. Stíhám dělat druhou vysokou školu a normálně mám hezký život.
    A rozhodně bych to neměnila zpátky. 4 děti a jsou víc radosti než žádný, jedno, dvě nebo tři.
    Rozhodně se považuju za šťastnější a úspěšnější něž třeba lidi, co by ty děti chtěli, ale nemají je.
    Na světě běhá i milion matek, co mají třeba 6-8 dětí s dvěma otci nebo 11 dětí nebo matky, co mají 4 děti s dvěma otci, úplně běžné, stejně jako je běžný, že muž má děti s dvěma ženami nebo třema. Důležitý je, jestli to funguje. A u nás to funguje.
    Chápu, že pro lidi, kteří skončí akorát u jednoho nepovedeného rozvedeného vztahu, že kterého je jedno či dvě děti, mají tu svojí hranici jinde, jsou zahořklí, další vztahy nechtějí nebo se jim nedaří, mají pocit, že si budou svoje mindráky léčit na lidech, co to mají jinak, ale to jdi klepat na jiný dveře.
    Osobně se považuju za úspěšnou, protože mám hezký děti, hezký vztah a za muže chlapa, co nejen, že není debil, ale je vysoce nadprůměrnej oproti tomu, co předvádí zbytek české populace mužů. Stejně jako ty.
    Protože ty neumíš nic jiného než předvést takovou jako ubohou snahu mně dehonestovat, přitom jseš vedle. Zkoušíš to čas od času a ne, nemění se to. Mám se dobře, děkuju za optání :)
    A ano, rozhodně jsem zdroj informací, ale klidně to přeskoč a poslouchej lidi, co jim to nefunguje, jak si tu poraděj vzájemně, Good luck.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: hele já si nejsem jistej, jestli zrovna x-násobná matka s x otci je ten správnej zdroj informací k porozumění ženskýho chování.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Rady od LB to je jako "udělat kozla zahradníkem", opravdu ten pravej na ženský duše 🤦‍♀️
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: nečti, nepochopil bys to. Jsi fakt jednoduchej idiot. No nic, stejně ses už znemožnil sám a do mrtvol mne kopat nebaví.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Radši to nebudu číst. Suce to zajisté NEJSOU osobní výpady,
    nýbrž pozoruhodné a šikovné rady zkušené ženy,
    ale já ve své omezenosti bych je stejně nepobral.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: ano, všichni to víme, protože to furt opakuješ, kdyby si někdo nevšimnul. A taky to furt projektujes na všechny kolem sebe. Čekám, kdy ti to dojde. Zatím nic.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: co to meleš? Si v práci upadl a praštil se do hlavy?
    Samozřejmě, že si o tvých názorech na vztahy myslím svoje.
    Si jako myslíš, že jsem nikdy neradila s nikým jo?
    Jinak jsi zjevně idiot, co má hodně jednoduché vidění světa. A myslíš si, že mne svým idiotismem urazíš?
    Matky pěti dětí a mohla bych je vidět?
    Ty fakt žiješ v nějaký bublině, možná už je na čase, abys vytáhnu hlavu ze svý prdele. Už jsem ti to psala několikrát třeba tady v diskuzi.
    A jako jestli si chceš umývat pohlaví, aby ses uklidnil, tak hurá do toho. Já to nepotřebuju.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GRANTORINO: Za každou cenu v opozici, co?
    Jak to vylo s tím omýváním pohlaví vlažnou vodou aby ses uklidnila?

S kolika z nich jsi zkusila jít na rande nebo se na něčem domluvit? ;)
    Ale ok, jistě máš pravdu:
    dlouhodobí singleři jsou na tom úplně stejně jako matky 5 dětí a reagují úplně úplně stejně vztekle/ustrašeně/nesmyslně.
    Mea culpa ;P
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

A víš, co si myslím, že štvalo SUBVERSION na REBORNINĚ údajně rasistickym příspěvku, kterym jí jen REBORNA, co nějakej její příspěvek nepochopila, chtěla jen poslat do hajzlu?

Příspěvek byl asi jen narážkou na nutný omezení airbnb.

Ale na příspěvku SUBVERSION podle mě naštvalo hlavně, že nepřímo vyjadřoval, jak to vidí REBORNA.

Že třeba nejdřív tu byl ,,negřík" z klubu a až teprve později SUBVERSION a její kámoška.

Takže pokud by se mělo zastavit z nějaký moci přistěhovalectví, když už jsou přistěhovalci někde na 20 % z Prahy, nebo kolik to je, že každej PÁTEJ je cizinec nebo jak...

..že by se sem ještě vešel podle REBORNY ten ,,negřík" nebo Ind, pak možná hodná kámoška od SUBVERSION, ale SUBVERSION už třeba ne.

Jen ji tím chtěla poslat kamsi.

Ale když to vezmeš od podstaty, tak proč by tu měla být SUBVERSION jakožto Ruska nebo kdo vlastně je, spíš a víc než ten ,,negřík" z klubu?

Jako z jakýho důvodu? Protože je žena nebo kvůli barvě kůže?

Tak kdo JE TU VLASTNĚ TEN RASISTA??

Já myslim že spíš NAVARA, protože ten by ti obratem udal stovky důvodů, proč by se sem měla spíš vejít SUBVERSION, než ten ,,negřík" z klubu, potenciální balič REBORNY.

Ale to NAVARA JE TEN SEXISTA A RASISTA, NE REBORNA, TO NAVARA BY JISTĚ při výběru, kdo tu má být, UPŘEDNOSTNIL Rusku nebo co ona je SUBVERSION před tím ,,NEGREM". A to oni ho tu tak nazvali.

A to z jedinýho důvodu.

Jen proto, že je to ŽENA, KTEROU BY MOHL POTENCIÁLNĚ ŠUKAT A JEN PROTO, ŽE JE BÍLÁ!

To z něho by se vyklubal při takovym teoretickym výběru SEXISTICKEJ RASISTA.

To se vsaď.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: ,,dost me desi představa, ze te ve vykalenosti nekdo zbouchne a pak na toho otravnyho spratka budeš fakt sama a to psychicky peklo, co tomu diteti uz ted plánuješ, nebude naředěný žádnou laskou a zájmem nekoho dalsiho. "

Tak o to se bát zatím nemusíš.

Vykalená jsem s nikým opravdu nesouložila.

Máme to s REBORNOU podobně.

Stačí jen odmítnout pár cizinců, co zvou na drink, minule to byl Francouz...krátkej pokec jsem dala výjimečně, ale to bylo klasicky všechno.

Pak zas zdekování se a odcupitání tancovat. No a pak sama domu.

...no a když přišel černoch?

V prdeli, totálně v prdeli!

V opilosti totální myšlenkovej kolaps vedoucí k tomu, že jsem ho s úsměvem odmítla, ale pak při odchodu jsem si začla žbrblat něco pro sebe, proč jako máme mít s REBORNOU za nějakej údajně rasistickej příspěvek nějakej postih.

Když ona i já jsme tím chtěly poukázat jen na to, že by se třeba mohlo omezit ceny bytů zvyšující airbnb.

A že prostě jen ona ani já nechceme dítě s cizincem nebo pošukávat s nějakejma ,,negrama", co nás někde balej, i když za to ani nemůžou, že maj rádi větší zadky.

No já mám taky ráda svuj větší zadek, vypadá zábavně na pohled, takže je chápu.

Končilo to dost nasranym řevem někam do dáli, proč mám tohle podstupovat a ať mi daj už všichni konečně pokoj. A nějaký kedy o tom, že teď možná nezaplatim ani nájem, tak že když já jsem tu doma, že si můžu psát, co chci a narážet na zrušení airbnb jak chci.

Negřík vůbec nechápal, docházel a ptal se pak, co se stalo.

Ale pak prozření a dochází další a další indicie, že to vše nebude jen kvůli jednomu příspěvku.

Nevím, šrotuje mi to v hlavě.

Je blbý, že mám dost zamlžíno, skládaj se mi indicie pomalu, vše dochází jen pomalu. Trvá to už tolik let a jde to pomalu.

Ale já to chápu, takovej proces jde pomalu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Bylo toho víc, valim to v dávkách, podle toho, kdy mám čas.

Tak čti, až se ti to bude hodit.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

To je totiž ten haloefekt u tý oběti.

Že se ti pár kreténu z nyxu, co tě daj zdrogovat a znásilnit a pár slípek, co tě jen přišli z legrace okomentovat, jeví jako že to je ta lidská společnost, ve který už nechceš být a žít v ní.

A proto si asi i ženy po znásilnění berou život.

Maj asi ten haloefekt, že jeden pošahanej nebo sobeckej hajzl a čůrák, nebo pošahanej a sobeckej dohromady, že to je ta lidská společnost, ve který už nechtěj žít, tak se prostě zabijou.

To je podle mě to TOTÁLNÍ FINÁLNÍ OVLÁDNUTÍ OBĚTI.

U REBORNY, co se nezabila, na to bylo třeba jít oklikou, daleko ,,fikaněji".

A jeví se to zatím, že se holky brzo zbavíte.

Asi jen na čas, ale možná zbavíte.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Snad se brzy dozvíme, čím že údajně a komu měla být REBORNA jak nebezpečná.

Ve své sdílnosti dá pak, až k tomu bude mít příležitost, určitě vědět.

REBORNA to samozřejmě ani vědět nechce. Nechce po letech už řešit opakovaně nic ani to znásilnění, po každym kontaktu znovu a znovu, protože s každým dalším kontaktem ona ZNOVU A ZNOVU LEŽÍ PROBUZENÁ POZVRACENÁ ZNÁSILNĚNÁ V tom LESE, přesně tam vždy dojdou její myšlenky. A pak samozřejmě až k rozchodu a vztahu s bývalým snoubencem.
    Ale vždy nejdřív dojde k tomu znásilnění.

Šílený ráno, kdy je žena po probuzení z neznámýho důvodu na kraji lesa u párty, s vyhrnutou podprsenkou, pozvracená v totální amnézii, okradená o všechny peníze, než se jí vše začne pomalu a pomalu vybavovat a v tom zmatení ani nejdřív neví, jak to má řešit.

Třeba si zkus, až se někdy ráno probudíš, představit, že jsi jinde, LEŽÍŠ V LESE S VYHRNUTOU PODPRSENKOU a nevíš jak a proč ses tam dostala, jen víš, že jsi byla znásilněná.

A pak si představ, jak se ti začnou vracet pozpátku vzpomínky, jak tě zvedaj už míň omámenou, když už trochu vnímáš, jak tě zvedaj a oblíkaj dva lidi a ty jim ještě děkuješ, že ti oblíkli kalhoty a nandali boty.

Jak pak zpětně vzpomeneš, že nad tebou někdo funěl, když tě resuscitoval a proto že nemáš piercing v nose a jsi pozvracená v lese.

Pak si vybavíš soulouž, jak s někým souložíš, ale ani nevíš jak vypadal.

A pak si vybavíš, že tě v davu něco píchlo do zadku, jak tě někdo líbá, pak podpírá a odvede do toho lesa...

....a pak si vybavíš, jak někdo, kdo sis myslela, že ti omámený dával zapít ibalgin na bolest hlavy, že ti asi podstrčil omámený zapít extázy, to vše na tvůj alkohol a znásilňovací injekci.

A představ si, že si vybavíš, jak někdo dalšímu člověku říká: ,,Počkáme, až to začne působit."

Že jsou schopný kvůli tomu ženu zdrogovat tak, že skoro umře.

Představ si takový ráno.

To pak člověk, když zjistí, že to neplánoval někdo jen proto, že tě osobně vůbec nezná a že je to proto, že je to všechno nedorozuměním na internetu a že kdyby tě dobře znal, že by ti pravděpodobně nic takovýho neudělal.

To UŽ SE PAK ČLOVĚKU ANI NECHCE NADÁLE BÝT V LIDSKÝ SPOLEČNOSTI.

Nějak čas minimálně. Možná jen tam tak občas zajít a opilecky něco chvíli pořvávat, pak tancovat, ale pak se zase zdekovat.

Ale víš co?

Časem přijdeš na to, ŽE PÁR KRETÉNŮ Z NYXU NEJSOU CELÁ LIDSKÁ SPOLEČNOST, ALE ŽE TO JE PROSTĚ JEN PÁR SOBECKEJCH BEZOHLEDNEJCH HNUSNEJCH KRETÉNŮ Z NYXU.

Který vlastně ani nemaj se společností nic společnýho.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: A abys věděla, REBORNA šla na policii řešit jen svůj profil.

Zdrogování a znásilnění šla ŘEŠIT JEN PROTO, ABY BYLA POKUD MOŽNO UŽ POSLEDNÍ ŽENA V ČR, která dá na nyx svou fotku, aby si našla manžela a pak ji někdo dohledá, zdroguje a znásilní.
    Aby byla už poslední ŽENA, KTERÁ MUSÍ NĚCO TAK STRAŠNÝHO ZAŽÍT, ŽE SE NĚKDO VEŘEJNĚ POSMÍVÁ ZŘEJMĚ ZÁZNAMU JEJÍHO ZNÁSILNĚNÍ.

Nechtěla nic řešit ve svý nepřítomnosti, nic nikam posílat, i když by se to dalo považovat za zatajování důkazů, tak ONA VE SVYM PSYCHICKYM STAVU TU VAROVALA SPOLUPACHATELE NAPLÁNOVÁNÍ TOHO JEJÍHO ZDROGOVÁNÍ A ZNÁSILNĚNÍ, aby věděl, že šla na kriminálku, ne aby ho varovala nebo strašila nebo machrovala, ale aby jí tu už dali pokoj a aby zajistila, že oni budou vědět, že ona to ví a že to zveřejní tak, aby kdyby to někoho ještě někdy napadlo, aby na to ani nepomýšlel, že pak už kdyby to prasklo s nim byl krátkej proces.

Chtěla tam jen řešit profil, vědět, jestli ho nemá nabouranej a někdo sem nepíše něco za ní.

Mně se třeba nedávno stalo, že v náhledu mýho příspěvku, ve kterym jsem zůstala přes noc viset, se najednou začal měnit text..

..v tom smyslu, jako kdyby byla REBORNA nějaká feťačka. Místo věty: vecpal jí omámený jakoby na pomoc místo Ibalginu, co myslela, že jí dává, dal jí místo toho zapít asi nějakou EXTÁZI.

Se to začlo měnit na: ,,Vyndal mi z kabelky místo EXTÁZE Ibalgin.

Já to viděla na vlastní OČI.

Tak kdo asi myslíš, že tohle může dělat, přepisovat v náhledu něčí příspěvek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam