• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: ,,dost me desi představa, ze te ve vykalenosti nekdo zbouchne a pak na toho otravnyho spratka budeš fakt sama a to psychicky peklo, co tomu diteti uz ted plánuješ, nebude naředěný žádnou laskou a zájmem nekoho dalsiho. "

Tak o to se bát zatím nemusíš.

Vykalená jsem s nikým opravdu nesouložila.

Máme to s REBORNOU podobně.

Stačí jen odmítnout pár cizinců, co zvou na drink, minule to byl Francouz...krátkej pokec jsem dala výjimečně, ale to bylo klasicky všechno.

Pak zas zdekování se a odcupitání tancovat. No a pak sama domu.

...no a když přišel černoch?

V prdeli, totálně v prdeli!

V opilosti totální myšlenkovej kolaps vedoucí k tomu, že jsem ho s úsměvem odmítla, ale pak při odchodu jsem si začla žbrblat něco pro sebe, proč jako máme mít s REBORNOU za nějakej údajně rasistickej příspěvek nějakej postih.

Když ona i já jsme tím chtěly poukázat jen na to, že by se třeba mohlo omezit ceny bytů zvyšující airbnb.

A že prostě jen ona ani já nechceme dítě s cizincem nebo pošukávat s nějakejma ,,negrama", co nás někde balej, i když za to ani nemůžou, že maj rádi větší zadky.

No já mám taky ráda svuj větší zadek, vypadá zábavně na pohled, takže je chápu.

Končilo to dost nasranym řevem někam do dáli, proč mám tohle podstupovat a ať mi daj už všichni konečně pokoj. A nějaký kedy o tom, že teď možná nezaplatim ani nájem, tak že když já jsem tu doma, že si můžu psát, co chci a narážet na zrušení airbnb jak chci.

Negřík vůbec nechápal, docházel a ptal se pak, co se stalo.

Ale pak prozření a dochází další a další indicie, že to vše nebude jen kvůli jednomu příspěvku.

Nevím, šrotuje mi to v hlavě.

Je blbý, že mám dost zamlžíno, skládaj se mi indicie pomalu, vše dochází jen pomalu. Trvá to už tolik let a jde to pomalu.

Ale já to chápu, takovej proces jde pomalu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Bylo toho víc, valim to v dávkách, podle toho, kdy mám čas.

Tak čti, až se ti to bude hodit.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

To je totiž ten haloefekt u tý oběti.

Že se ti pár kreténu z nyxu, co tě daj zdrogovat a znásilnit a pár slípek, co tě jen přišli z legrace okomentovat, jeví jako že to je ta lidská společnost, ve který už nechceš být a žít v ní.

A proto si asi i ženy po znásilnění berou život.

Maj asi ten haloefekt, že jeden pošahanej nebo sobeckej hajzl a čůrák, nebo pošahanej a sobeckej dohromady, že to je ta lidská společnost, ve který už nechtěj žít, tak se prostě zabijou.

To je podle mě to TOTÁLNÍ FINÁLNÍ OVLÁDNUTÍ OBĚTI.

U REBORNY, co se nezabila, na to bylo třeba jít oklikou, daleko ,,fikaněji".

A jeví se to zatím, že se holky brzo zbavíte.

Asi jen na čas, ale možná zbavíte.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Snad se brzy dozvíme, čím že údajně a komu měla být REBORNA jak nebezpečná.

Ve své sdílnosti dá pak, až k tomu bude mít příležitost, určitě vědět.

REBORNA to samozřejmě ani vědět nechce. Nechce po letech už řešit opakovaně nic ani to znásilnění, po každym kontaktu znovu a znovu, protože s každým dalším kontaktem ona ZNOVU A ZNOVU LEŽÍ PROBUZENÁ POZVRACENÁ ZNÁSILNĚNÁ V tom LESE, přesně tam vždy dojdou její myšlenky. A pak samozřejmě až k rozchodu a vztahu s bývalým snoubencem.
    Ale vždy nejdřív dojde k tomu znásilnění.

Šílený ráno, kdy je žena po probuzení z neznámýho důvodu na kraji lesa u párty, s vyhrnutou podprsenkou, pozvracená v totální amnézii, okradená o všechny peníze, než se jí vše začne pomalu a pomalu vybavovat a v tom zmatení ani nejdřív neví, jak to má řešit.

Třeba si zkus, až se někdy ráno probudíš, představit, že jsi jinde, LEŽÍŠ V LESE S VYHRNUTOU PODPRSENKOU a nevíš jak a proč ses tam dostala, jen víš, že jsi byla znásilněná.

A pak si představ, jak se ti začnou vracet pozpátku vzpomínky, jak tě zvedaj už míň omámenou, když už trochu vnímáš, jak tě zvedaj a oblíkaj dva lidi a ty jim ještě děkuješ, že ti oblíkli kalhoty a nandali boty.

Jak pak zpětně vzpomeneš, že nad tebou někdo funěl, když tě resuscitoval a proto že nemáš piercing v nose a jsi pozvracená v lese.

Pak si vybavíš soulouž, jak s někým souložíš, ale ani nevíš jak vypadal.

A pak si vybavíš, že tě v davu něco píchlo do zadku, jak tě někdo líbá, pak podpírá a odvede do toho lesa...

....a pak si vybavíš, jak někdo, kdo sis myslela, že ti omámený dával zapít ibalgin na bolest hlavy, že ti asi podstrčil omámený zapít extázy, to vše na tvůj alkohol a znásilňovací injekci.

A představ si, že si vybavíš, jak někdo dalšímu člověku říká: ,,Počkáme, až to začne působit."

Že jsou schopný kvůli tomu ženu zdrogovat tak, že skoro umře.

Představ si takový ráno.

To pak člověk, když zjistí, že to neplánoval někdo jen proto, že tě osobně vůbec nezná a že je to proto, že je to všechno nedorozuměním na internetu a že kdyby tě dobře znal, že by ti pravděpodobně nic takovýho neudělal.

To UŽ SE PAK ČLOVĚKU ANI NECHCE NADÁLE BÝT V LIDSKÝ SPOLEČNOSTI.

Nějak čas minimálně. Možná jen tam tak občas zajít a opilecky něco chvíli pořvávat, pak tancovat, ale pak se zase zdekovat.

Ale víš co?

Časem přijdeš na to, ŽE PÁR KRETÉNŮ Z NYXU NEJSOU CELÁ LIDSKÁ SPOLEČNOST, ALE ŽE TO JE PROSTĚ JEN PÁR SOBECKEJCH BEZOHLEDNEJCH HNUSNEJCH KRETÉNŮ Z NYXU.

Který vlastně ani nemaj se společností nic společnýho.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: A abys věděla, REBORNA šla na policii řešit jen svůj profil.

Zdrogování a znásilnění šla ŘEŠIT JEN PROTO, ABY BYLA POKUD MOŽNO UŽ POSLEDNÍ ŽENA V ČR, která dá na nyx svou fotku, aby si našla manžela a pak ji někdo dohledá, zdroguje a znásilní.
    Aby byla už poslední ŽENA, KTERÁ MUSÍ NĚCO TAK STRAŠNÝHO ZAŽÍT, ŽE SE NĚKDO VEŘEJNĚ POSMÍVÁ ZŘEJMĚ ZÁZNAMU JEJÍHO ZNÁSILNĚNÍ.

Nechtěla nic řešit ve svý nepřítomnosti, nic nikam posílat, i když by se to dalo považovat za zatajování důkazů, tak ONA VE SVYM PSYCHICKYM STAVU TU VAROVALA SPOLUPACHATELE NAPLÁNOVÁNÍ TOHO JEJÍHO ZDROGOVÁNÍ A ZNÁSILNĚNÍ, aby věděl, že šla na kriminálku, ne aby ho varovala nebo strašila nebo machrovala, ale aby jí tu už dali pokoj a aby zajistila, že oni budou vědět, že ona to ví a že to zveřejní tak, aby kdyby to někoho ještě někdy napadlo, aby na to ani nepomýšlel, že pak už kdyby to prasklo s nim byl krátkej proces.

Chtěla tam jen řešit profil, vědět, jestli ho nemá nabouranej a někdo sem nepíše něco za ní.

Mně se třeba nedávno stalo, že v náhledu mýho příspěvku, ve kterym jsem zůstala přes noc viset, se najednou začal měnit text..

..v tom smyslu, jako kdyby byla REBORNA nějaká feťačka. Místo věty: vecpal jí omámený jakoby na pomoc místo Ibalginu, co myslela, že jí dává, dal jí místo toho zapít asi nějakou EXTÁZI.

Se to začlo měnit na: ,,Vyndal mi z kabelky místo EXTÁZE Ibalgin.

Já to viděla na vlastní OČI.

Tak kdo asi myslíš, že tohle může dělat, přepisovat v náhledu něčí příspěvek.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

No prostě ta část, co píšeš o tom potenciálním násilí, je celá blbost.

Nevim jak do budoucna, co jí kdo může ještě provést a co by pak dělala ona.

Ale je jasný, že v minulosti REBORNA nikdy nikomu neublížila, že to byl milej a hodnej člověk, kterej by neublížil ani mouše, ČLOVĚK, KTERÝMU BYLO NÁSILÍ CIZÍ UŽ OD PODSTATY.

Nebyla ničím a nijak nikomu nebezpečná. Spíš se snažila být užitečná. Prostě člověk, co chtěl dobro.

Každopádně násilí jí bylo cizí a nikdy by nikomu nijak neublížila.

Ale co já vim, i tesař se někdy utne.

Nechme se překvapit, jak tohle dopadne.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: ,,která musí za chvíli prasknout tím přetlakem řvaní, působilo to takovým dojmem, že je schopná v tomhle stavu klidně někomu vyškrábat oči, kdyby se k ní příblížil, "

Jenže pravda je jen ta část ,,musí za chvíli prasknout tím přetlakem" Což nepraskla, protože se vyvztekala, i když zřejmě na mol na úplně nevhodnym místě, I KDYŽ DALEKO VHODNĚJŠÍM, NEŽ JEČET DOMA, ODKUD BY JÍ PAK MOHLA MAJITELKA DOMU VYSTĚHOVAT, VÍŠ.

Ano, byl to přetlak, prostě silný kafe tady.

,,působilo to takovým dojmem, že je schopná v tomhle stavu klidně někomu vyškrábat oči"

Jenže ten, komu by chtěla vynadat do otravnejch drzejch kund, co ji znevažujou, protože jen nepochopila, proč to ta zmíněná psala, že jen opisovala, co o sobě z legrace napsala kdysi sama REBORNA a ten další, komu BY CHTĚLA ne VYŠKRÁBAT OČI, ale spíš by ho ve skrytu duše CHTĚLA TEHDY NA MÍSTĚ ZABÍT, TAM VŮBEC NEBYL, TAKŽE BY SE NIC TAKOVÝHO NESTALO.

Proč by prosím tě někdo chodil k člověku, co má 2 min evidentně nějakej nával nasranosti odjinud a tak to ventiluje takhle debilně, ale do vzduchu a ne na konkrétní osobu..

....proč by k takovýmu člověku někdo tak blízko chodil?

A navíc kdyby přišel, začal na ní mluvit, tak by mu normálně odpověděla a třeba mu i pověděla, že se omlouvá, že jen řeší někoho a něco jinýho jinde.

A hlavně kdyby se někdo přiblížil, tak by ODEŠLA A NORMÁLNĚ UTEKLA, COŽ PAK TAKY UDĚLALA.

Takže REBORNA jen ZATÍM NEPOCHOPILA, KOMU JAK A ČÍM MÁ BÝT ÚDAJNĚ NEBEZPEČNÁ, KDYŽ BYLA PŘESVĚDČENÁ O TOM, ŽE NENÍ NIKOMU NEBEZPEČNÁ A S ODCHODEM COVIDU A ZAMĚSTNÁNÍM REBORNY, odvedením její pozornosti směrem ke kariéře od znásilnění a ošklivých věcí, byla zase psychicky fit.

Jen to není 100 %, PROTOŽE TO, CO JÍ CHYBÍ, JE TEN CHLAP, TEN PARTNER, TO JE EVIDENTNÍ.

A v metru REBORNA neřvala nikdy.

Sebereflexe typu: na akci 2 min nebo na Stalinu 5 min možná, no spíš někde u lesa na openairu a pak se vychodit a vystřízlivět trochu a vrátit se jako milá do rána klidně tančící slečna.

Ale že SE NEŘVE V METRU SNAD DOKÁZALA REBORNA CHÁPAT I V TAK OBTÍŽNÝ SITUACI, VE KTERÝ SE TEHDY BEZ SNOUBENCE A BEZ PRÁCE PO TOM ZNÁSILNĚNÍ, NACHÁZELA.

Oběti jsou divný, vždycky byly.

Někdo pokládá karty, někdo si třeba bere život, někdo bojuje, ať už jakkoli.

Boj je to se svou vlastní hlavou, co to všechno vyhazuje.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: sám jseš rozbitej... Normálně v 38 letech je řada ženských a mužských, kteří to mají normálně srovnaný. A prostě nechce se jim plýtvat energií. To je celý. Žádný mysterium ve vesmíru.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    URPUTNIK: no radši nedávej. Podle mne je to pičovina, předpokládat to automaticky.
    Slečna může být úplně v pohodě sama se sebou a prostě chce vědět, jestli jí to stojí za tok nebo ne, podle toho, jestli to myslíš vážně nebo ne. Prostě nechce ztrácet čas.
    No a kde z toho vyplývá ten LB esej o tom, jak je hrozně smutná nešťastná, fakt jsem nepochopila...
    No jako ve 38 letech může být děsně nešťastná anebo taky nemusí tvl. Co je to za píčovinu? Kecy prdy pana LB.
    Normálně ti naznačila, že chce vážný vztah nebo na to sere... Netřeba z toho dělat drama.
    A please fakt to nevypovídá nic o tom, jak je nebo není zraněná.... To ti zase radí fakt expert.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: No, jenže asi opilá byla, protože si chozením na Stalina jen vynahrazovala, že nejsou žádný akce a pila tam.

Tak si to představ:

Ženu opustí po letech snoubenec, pak se na ní domluví parta nyxáků, že jí jeden přepadne na akci, kam napsala, že pojede a tam jí zdroguje a znásilní.

Pak je covid, přijde o práci a zavřou JI NECHTĚNĚ DOMA DO ÚPLNÝ IZOLACE, kdy nevídala známý, jen občas mámu.

Do toho jí po jejím znásilnění šikanujou na nyxu.

Má podezření, že to udělali lidi, co proti ní něco měli z doby, kdy za to po tom rozchodu prostě opravdu nemohla, jen procházela bambiliony psychickými stadii po tom rozchodu během následujícího roku.

A pak jí dorazí to znásilnění. Ňa to, že to naplánovali tady, na FOTKU TÝPKA S INJEKCÍ S KOMENTÁŘEM: Stůj nebo stříknu v reakci na její fotku v tílku a tanga kalhotkách, pomocí který si tu chtěla najít manžela, narazí až v roce 2020 poté, co zaslechne přímo nějaký holky na akci, jak se o tom a o ní baví, kterejm to vše došlo dřív než jí: ,,Znásilnili jí tam a posílali jí na psychiatrii."

A navíc jí tu znevažovali i lidi, proti kterým nic neměla a který dřív neměli nic proti ní. Nepochopila, že něco byli jen parafráze toho, co kdysi napsala sama.

No koktejl, kterej by jen málokdo vydržel.

A psychická reakce každý ŽENY je jiná.

Jedna skáče z okna, druhá se věší, třetí pláče, ČTVRTÁ TŘEBA JE V ŠOKU, JAK KDYBY NA NI NĚKDO VYSKOČIL Z MONITORU A ZAČAL JI ŠKRTIT.

Tak pláče, pak se strašně naštve a pak může třeba při vzpomínce v souvislosti s něčím křičet i někde venku.

Víš, nechci se opírat o závažný smutný případy.

Ale asi SI VZPOMENEŠ I NA LIDI, CO TEN COVID NEDALI JEŠTĚ VÍC A NA PÁNA, KTEREJ SE V COVIDU ZASTŘELIL.

A to ,,jen" přišel o práci a ženu, ANI HO NIKDO NEZDROGOVAL A NEZNÁSILNIL A ROK NEZNEVAŽOVAL A NEHANIL NA INTERNETU.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Hm. To bude možná tím, že si tě REBORNA s někým buď spletla, s bývalou spolužačkou, protože nechápe, proč kdybys byla ona, ta kdysi na ní hodná a přátelská spolužačka, bys tu byla celou dobu proti ní v tý aféře jejího zdrogování a znásilnění.

Třeba jsi jí jen nevěřila. Protože ona to nechtěla hned vybalit, že byla znásilněná. Že si tu soulož pak přesně vybavila a co se chvílemi dělo i přes to zdrogování. Tomu se řiká VYTĚSNĚNÍ A POPÍRÁNÍ, VÍŠ. A prostě asi neměla důvod to sem hned od začátku otevřeně psát, že nesla známky znásilnění.

Nebo jsi úplně někdo jinej a jde jen o shodu jmen.

A pokud jsi REBORNU viděla na akci v roce 2003, tak asi moc dobře víš, že nebyla ani alkoholička ani nebrala drogy.
    Tehdy v tý souvislosti uvedla, že měla s tím bývalým přítelem někde na půl, jen půlku extáze, jen někdy jednou za půl roku na nějaký velký akci zcela výjimečně a bylo to proto, že jí to předtím kdysi někdo opravdu hučením a nátlakem vnutil, když byla přiopilá v jednom klubu..takže když věděla, že jí to nic neudělalo strašnýho, tak to pak párkrát tehdy s tím přítelem, se kterým byla 3 roky, měla.

A od roku 2007, jak psala, UŽ PAK NIKDY ŽÁDNÝ DROGY NEMĚLA.

A ,,pobíhalas tam sama samotinká bez jedinýho kamaráda či kamarádky a sháněla jsi, kdo by tě odvezl do Prahy" To bylo logicky tím, že REBORNY přítel, se kterým ten rok začínala chodit pak na 3 roky do roku 2006, byl z jiné scény a na takovýhle akce skoro nejezdil. Jezdili a chodili spolu jinam.

A ano, měla jak psala po roce 2007 i 2 přítele, každýho 3 roky, se kterými jezdila občas i na techno.

Ale dítě chtěla až s bývalým snoubencem, se kterým byla skoro 4 roky a bydlela 3 roky.

Máš prostě lidi ,,tlupový", co jsou rádi v partě kamarádů a pak lidi ,,párečkový", co jsou radši ve dvojce žena-muž. REBORNA byla prostě typ ,,párečkový".

Ale zdá se, že se z ní bohužel stal vlk samotář, po rozchodu a zejména po tom zdrogování a znásilnění to byl vlk samotář-alkoholik, i když psala o svym kamarádu s výhodami, se kterým teď prý 4 roky si byli věrný a maj se i rádi, ale prostě na pořizování mimin to není.

A co se týče vína nebo kdysi placatky Božkova do batůžku, jako je to hrozný, jaký jsou Češi, zejména bejvalý chudý studentky a studenti, ŽIDI.

Ale jak vidíš, vždy je lepší alespoň trochu šetřit.

A já si myslím že Shakira Beyoncé REBORNA by jako mohla akce trochu podpořit, jako to dělala chvíli v předchozích letech,
    ale tehdy nějakej čas si prostě opravdu nemyslím, ŽE ZROVNA SHAKIRA BEYONCÉ REBORNA by měla tehdy ve svý situaci, kdy po VŠ obtížně v krizi sháněla práci a pak se dlouho profilovala na lepší místo, že by zrovna ona měla být ten, kdo bude nějak mega ty akce finančně podporovat a zásobit bar prachama.

Furt to tu snad může mít i tu formu:

Kluci za peníze, holky ZADARA - tedy ne tam figurovat jen jako potenciální řezivo a mít to na základě toho JAKO VŠECHNO ZADARA.

Ale akce typu, že dá holka za vstup skoro DVA TISÍCE A NA BARU ZA NOC ZA TŘI KOKTEJLY, KTERÝ ANI NECHCE, ALE JEN NA BARU NENI VÍNO, NECHÁ 1300,-
    Jako že akce skoro za TROJKU?

Tak to už jako je takovej support, kterej si třeba já můžu zatím dovolit jen jednou za život.

Měla jsem dřív partnery, který mi s touhle položkou jako ženě pomáhali, platili mi cestu a zvali mě na pití, víš.

Pokud neznáš - velmi příjemné.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA:
    RENA_SULIROVA:

Protože vnitřní síla a statečnost ženy může jít někdy taky ruku v ruce s její tehdejší postupnou vyšší a vyšší vykripleností a totální idiocií.

Prostě jsme na nyxu. Je to tu plný deviantů, kreténů a taky i totálních vykriplenejch idiotek.

Bohužel.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA: Hm, REBORNA psala, že jí na nyx známí zvali už od roku 2003 nebo nevim, kdy přesně. No od jeho založení bylo osobně na akcích pozvání od jeho prvních uživatelů.

Ale nechtěla, holka chytrá, nechtěla.

Tak tohle jsou výsledky nyxu.

Pár IDs se obstojně seznámilo, bylo i pár znásilnění, desetina uživatelů skočilo a jsou na vozejku nebo už pod drnem, pár si jich hodilo mašli, nespočet skončilo v blázinci.

A REBORNA kde skončí?

No to se má brzo rozseknout.

Je slepá holka, je. Krása REBORNY ji neobměkčí, možná ani spravedlnost člověka, kterej chtěl jen něco dobrýho a jen si ve svym stavu po tom znásilnění něco neuvědomil, tak doufejme, že snad obměkčí jiný argumenty.

Jen tak vědět, co se řeší, nevim, prostě něco.
    KULA
    KULA --- ---
    Nyx je zase jednou světovej, má large language model jménem Reborna už nejméně od roku 2019.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Jak to myslíš?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A to te osvobodilo?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Hele já nevim.

REBORNA možná půjde za rasistický výroky do blázince, možná za něco jinýho, co se asi řeší, do vězení.

Možná už nikdo neřeší nic a mohla by mít po 5 letech konečně klid a pokoj a být volná jako pták, lítat po klubech a openairech a pít víno a pak v zimě zase po klubech.

Třeba dá konečně nějakýmu z těch ,,negrů", co jí furt někde balej, aby taky věděla, jak to jako s takovym probíhá, protože černocha ještě neměla a nacvičej nějaký péčko, ale to asi neklapne.

Ale byla by to asi z výše zmíněných paradoxně pro vlastenku ta nejlepší varianta, kdyby to skončilo jen sexem s ,,negrem", co nechtěla.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Schrödingerova REBORNA je fyzikální myšlenkový experiment, který ilustruje paradox kvantové superpozice dvou stavů na příkladu ženy, která by měla být současně přítomna i nepřítomna. Problémy tzv. kodaňské interpretace kvantové mechaniky a vlastnosti mikroskopických fyzikálních částic, jsou sice nesmyslné při přenesení na objekty známé z běžného života. Experiment přibližuje „selským rozumem“ obtížně pochopitelné kvantové jevy, včetně toho, že superpozice zaniká realizací jednoho z obou stavů v důsledku měření, které v případě REBORNY proběhne otevřením krabice, ve které je REBORNA umístěna.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: a je ta Reborna ted s nama v mistnosti?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KOUDY: Tak všem, se kterými jsi chodil, pětatřicet nebylo. Tak u těch mladších mohl být důvod, že třeba do 30 hlásaj, jak nechtěj děti a pak jim v 34 letech ,,cvakne" jako REBORNĚ, co úderem 33 chtěla se snoubencem dítě a jen čekala, až ji požádá o ruku, než se na tom normálně dohodli.

A jak pak zmizel zpět do jeho rodiště, tak pak jak byla rozhodlá, že teď je ten pravý čas těhotnět, tak byla dokonce od 35 let pak názoru, že bez mimíse se nedá žít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam