TEKKANNE: Hm. To bude možná tím, že si tě REBORNA s někým buď spletla, s bývalou spolužačkou, protože nechápe, proč kdybys byla ona, ta kdysi na ní hodná a přátelská spolužačka, bys tu byla celou dobu proti ní v tý aféře jejího zdrogování a znásilnění.
Třeba jsi jí jen nevěřila. Protože ona to nechtěla hned vybalit, že byla znásilněná. Že si tu soulož pak přesně vybavila a co se chvílemi dělo i přes to zdrogování. Tomu se řiká VYTĚSNĚNÍ A POPÍRÁNÍ, VÍŠ. A prostě asi neměla důvod to sem hned od začátku otevřeně psát, že nesla známky znásilnění.
Nebo jsi úplně někdo jinej a jde jen o shodu jmen.
A pokud jsi REBORNU viděla na akci v roce 2003, tak asi moc dobře víš, že nebyla ani alkoholička ani nebrala drogy.
Tehdy v tý souvislosti uvedla, že měla s tím bývalým přítelem někde na půl, jen půlku extáze, jen někdy jednou za půl roku na nějaký velký akci zcela výjimečně a bylo to proto, že jí to předtím kdysi někdo opravdu hučením a nátlakem vnutil, když byla přiopilá v jednom klubu..takže když věděla, že jí to nic neudělalo strašnýho, tak to pak párkrát tehdy s tím přítelem, se kterým byla 3 roky, měla.
A od roku 2007, jak psala, UŽ PAK NIKDY ŽÁDNÝ DROGY NEMĚLA.
A ,,pobíhalas tam sama samotinká bez jedinýho kamaráda či kamarádky a sháněla jsi, kdo by tě odvezl do Prahy" To bylo logicky tím, že REBORNY přítel, se kterým ten rok začínala chodit pak na 3 roky do roku 2006, byl z jiné scény a na takovýhle akce skoro nejezdil. Jezdili a chodili spolu jinam.
A ano, měla jak psala po roce 2007 i 2 přítele, každýho 3 roky, se kterými jezdila občas i na techno.
Ale dítě chtěla až s bývalým snoubencem, se kterým byla skoro 4 roky a bydlela 3 roky.
Máš prostě lidi ,,tlupový", co jsou rádi v partě kamarádů a pak lidi ,,párečkový", co jsou radši ve dvojce žena-muž. REBORNA byla prostě typ ,,párečkový".
Ale zdá se, že se z ní bohužel stal vlk samotář, po rozchodu a zejména po tom zdrogování a znásilnění to byl vlk samotář-alkoholik, i když psala o svym kamarádu s výhodami, se kterým teď prý 4 roky si byli věrný a maj se i rádi, ale prostě na pořizování mimin to není.
A co se týče vína nebo kdysi placatky Božkova do batůžku, jako je to hrozný, jaký jsou Češi, zejména bejvalý chudý studentky a studenti, ŽIDI.
Ale jak vidíš, vždy je lepší alespoň trochu šetřit.
A já si myslím že Shakira Beyoncé REBORNA by jako mohla akce trochu podpořit, jako to dělala chvíli v předchozích letech,
ale tehdy nějakej čas si prostě opravdu nemyslím, ŽE ZROVNA SHAKIRA BEYONCÉ REBORNA by měla tehdy ve svý situaci, kdy po VŠ obtížně v krizi sháněla práci a pak se dlouho profilovala na lepší místo, že by zrovna ona měla být ten, kdo bude nějak mega ty akce finančně podporovat a zásobit bar prachama.
Furt to tu snad může mít i tu formu:
Kluci za peníze, holky ZADARA - tedy ne tam figurovat jen jako potenciální řezivo a mít to na základě toho JAKO VŠECHNO ZADARA.
Ale akce typu, že dá holka za vstup skoro DVA TISÍCE A NA BARU ZA NOC ZA TŘI KOKTEJLY, KTERÝ ANI NECHCE, ALE JEN NA BARU NENI VÍNO, NECHÁ 1300,-
Jako že akce skoro za TROJKU?
Tak to už jako je takovej support, kterej si třeba já můžu zatím dovolit jen jednou za život.
Měla jsem dřív partnery, který mi s touhle položkou jako ženě pomáhali, platili mi cestu a zvali mě na pití, víš.
Pokud neznáš - velmi příjemné.