• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: Já to vždycky zapomenu, takže v danou chvíli se snažím pomáhat s dobrým úmyslem, ale když si vzpomenu že si u toho asi i dekompenzuju trauma, tak musím okamžitě přestat.

Spíš se musím hodně moc silou vůle snažit nikomu nepomáhat.

Třeba Praškovi to přišlo hezký, no lidé z nyxu by s ním asi nesouhlasili.
    FATTY
    FATTY --- ---
    VICTO_REA: pokud to vynasi.. bohuzel zijeme v attention economy, tj. opak takove, kde by hodnoty vytvarela pile, odbornost ci potrebnost :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MEANKITTY11: je snadný podlehnout vábení ega a řešit cizí problemy, protože si myslíš, že si ta vyvolená, která má komtenci zachránit celý svět.
    Přitom, lidé kteří k tomu byli nějak předurčeny kvůli tomu musely celkem dlouho studovat, vzdát se zevlovani a paběrkování po nikam nevedoucích aktivitách, vztazích atd atd..

Aby to nevypadalo, že prudim do NEI, mě s tím nehorázně triggruje matka. Která "vystudovala" pár ezo praktik po internetu, a teď chodí lidem kázat jak mají žít.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: držím palce. je lehký nechat se vcucnout do něčího kolotoče, když si myslíme, že můžeme pomoct :)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Myslím že to dělám často proto, že mám fakt velký a sice za ty roky x-krat probíraný, ale nezpracovaný trauma z toho, že tátu se mi zachránit nepodařilo.
    Proto jsem taky měla tolik psychicky labilních ex a byla s nima ještě dávno po tom, co jsem se vnitřně rozhodla je opustit.

A pardon všem za OT.

Můžete pokračovat v tématu klubu, já si sem nechám dát preventivně RO.
    NEI
    NEI --- ---
    MEANKITTY11: Nojono, já jedu tyhle duši sebepoškozující tendence vždycky na stejno s tím co se mi zrovna v životě nedaří.
    Pokusím se na to už dávat zase větší pozor.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: no sobě ubližuješ a jí to nepomáhá. už se dlouho snažíš a reborna si jede furt stejně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: jako uprimne jsem "pred" vubec netusil, ze je tohle u cloveka mozny. a ona to neni zadna vyjimka
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Já takových lidí znám bohužel trochu víc, jedním z nich byl i můj táta.
    NEI
    NEI --- ---
    Hele asi to nechme bejt, mně to zbytečně dělá blbě, takže se pokusím už tolik neangažovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: ja sacuju rebornu podobnou moji ex, tedy ze ona zadnej problem nema, navzdory odbornejm papirum.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: určitě, jak píše PALEONTOLOG. Několikrát tu různé instituce zazněly i veřejně.
    Nicméně nevím, jestli si přímo řešila takovou krizi. Na běžný mánie tu často píšeš, že taky v odborné péči jseš a na terapie si chodila/chodíš, tak proč by ti to měl někdo psát? :)
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    NEI: Takže se nakonec dostane ten důsledek sem >>> [PETGRIDUS @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    Kruh se uzavře. Reálný svět je jaksi jiný než ten virtuální.

I když po tom, co se teď stalo v Hradci Králové a poslední měsíce a roky si těžko myslet, že někteří si ten virtuální a skutečný svět nepropojují.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No a právě proto je to pro mě dost trigger.
    Přijde mi to naprosto zbytečný na ni reagovat vztekem, stejně jako ji psát ať jde za psychologem.
    Dokud s ní psycholog nepromluví napřímo, nemůžeme nikdo nic.
    Jen se smířit a buď ignorovat nebo tolerovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: samozrejme to nepomihlo, a tak se reborna stal dobra akorat na to, aby ji hrdinove internetu ponizovali a urazeli.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A pokud ani to ne, tak si zvyknout na to, že je konstantně mimo a zbytečně na ni neútočit.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Hm, no nějaké kontakty člověku v psychóze moc nepomohou, věřím tomu že jedině přímá komunikace s nějakým odborníkem odsud.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Několik IDs různé riaps apod přímo v klubu
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: ode me doporuceni na krizovou linku dostala, pred temi lety.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Mně nikdo nikdo po pošty nic ohledně psychiky neradil.
    Možná jednou mi FIONOR napsal ať si dám bacha, že jsem v mánii a ještě nedávno jiný id, ale to je asi tak všechno.

Takže to beru podle sebe.

Tobě REBORNO dával někdo nějaká odborná doporučení nebo rady?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: to rikas ty? Kterej v kazdym tretim kopacim prispevku nezapomene zminit sestnact let starou kapku nadeje a co jsem delal kdyz mi bylo petadvacet? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam