• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No a právě proto je to pro mě dost trigger.
    Přijde mi to naprosto zbytečný na ni reagovat vztekem, stejně jako ji psát ať jde za psychologem.
    Dokud s ní psycholog nepromluví napřímo, nemůžeme nikdo nic.
    Jen se smířit a buď ignorovat nebo tolerovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: samozrejme to nepomihlo, a tak se reborna stal dobra akorat na to, aby ji hrdinove internetu ponizovali a urazeli.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A pokud ani to ne, tak si zvyknout na to, že je konstantně mimo a zbytečně na ni neútočit.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Hm, no nějaké kontakty člověku v psychóze moc nepomohou, věřím tomu že jedině přímá komunikace s nějakým odborníkem odsud.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Několik IDs různé riaps apod přímo v klubu
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: ode me doporuceni na krizovou linku dostala, pred temi lety.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Mně nikdo nikdo po pošty nic ohledně psychiky neradil.
    Možná jednou mi FIONOR napsal ať si dám bacha, že jsem v mánii a ještě nedávno jiný id, ale to je asi tak všechno.

Takže to beru podle sebe.

Tobě REBORNO dával někdo nějaká odborná doporučení nebo rady?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: to rikas ty? Kterej v kazdym tretim kopacim prispevku nezapomene zminit sestnact let starou kapku nadeje a co jsem delal kdyz mi bylo petadvacet? :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ...v léčebně už byla čtvrtka účastníků týhle diskuze, druhá do ní směřuje a třetí by to potřebovala jako prase drbání. I tak do slušný debaty medikální záznamy náhodnejch kolemjdoucích netaháme o nic víc, než jiný cizí privátní faily.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Co to zase meles? Opet si nepochopil pointu. Bavime se tu o lidech, kteri to nemaji v hlave psychicky uplne v poradku a bylo by dobry pro ne vyhledat nejakou odbornou pomoc. Neni to pet nahodnejch lidi. Von gilotine se nedavno vratil po pul roce z lecebny, zuuluu tu mela takovy rage stavy, ze sem uz nechodi, giomiky tu ma treti id a casto mele uplne z cesty, stejne tak pulnoc. Muj prispevek na tu diskuzi navazuje, takze nejaky tvoje nevim co dodat nebo prisdisracka taktika je uplne mimo, stejne jako ze si mam nejaky bitky bojovat sam. Ja zadny bitky bojovat nepotrebuju. Jsem naprosto v miru s tim, kdyz me tu nejaky neznamy ID ktery me v zivote nevidelo nema rado. Je to pro me jako kdyby me nemela rada zenska z benzinky v teplicich, kam obcas jedu tankovat. Jsem s tim naprosto v miru. Ty ses oproti tomu zase klasicky prisdisracsky ID typu Noik, ktery nema v diskuzich na nic zadnej nazor. Jen nekam prijde, nekoho urazi a zas odejde. Delas to po celym nyxu vic lidem. Zkus se nad sebou zamyslet.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: tohle je taková tvoje klasická přizdisráčská taktika... aneb když už nevím co dodat, vyhlásím pět náhodnejch lidí, který ani netušej, co se v daný debatě dření. Až zas budeš někde pátrat, proč jsou na tebe nějaký nyxáci ošklivý, tak minimálně za mě je tohle přesně jeden z důvodů. Buď velkej kluk a svý internetový bitky bojuj sám.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: z mojí zkušenosti mi tu několik lidí po bratrově sebevraždě napsalo do pošty kontakty na odbornou pomoc i idecka psychologu tady na nyxu, co by mi pomohli.
    Věřím, že i Reborne někdo už někdy přeposlal kontakty, postupy nebo pomocnou ruku. Dělá se to soukromou poštou.
    Ale pokud prostě někdo nechce nikam jít, tak ho tam buď nedotlacis nebo nebude spolupracovat, takže to nikam nepovede. V první řadě to musi vyhledat ona sama.
    Pomoc může být i podpůrná terapie.
    Velice dobra zkušenost mám u krizové intervence s institucemi:

Sociální klinika
    https://www.socialniklinika.cz/
    (terapie i podpůrné sezení dlouhodobější za symbolickou cenu v řádu stokorun, dělají tam normální psychologové jako dobrovolníci)

Úvod
    http://www.cpspsk.cz/
    (bezplatné pokud máte bydliště ve Středočeském kraji, terapeut a psychologové, musí se objednat, i pro děti)

SOS Centrum | Praha
    https://praha.diakonie.cz/sos-centrum/
    (bezplatné anonymní, může se i přijít rovnou do kanceláře bez objednání, berou okamžitě, preferují objednání, ale i tak berou ten den nebo druhý den)

Tyto všechny instituce jsou buď bezplatné nebo za malý příspěvek. Takže dostupné pro kohokoliv a krizovou intervenci nabízejí velice rychle a komukoliv.
    Stačí tam jen zavolat a domluvit si schůzku s terapeutem.
    Poslední zmiňovaný poskytuje pomoc i anonymně.

Píšu to klidně pro kohokoliv, můžete bez obav poslat i jiným lidem, co by podle vás potřebovali.

myslím si, že by tam Reborna měla zajít alespoň na konzultaci.
    NEI
    NEI --- ---
    PETGRIDUS: Což se v Reborny případě nemusí stát vůbec nikdy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETGRIDUS: Než budou významně ohrožovat sebe nebo ostatní, a to se zas tak nestává…

NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIKHAIL: Iirc matka je na tom podobně, otec před tím utek a sestra "zapomněla" číslo
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    NEI: Pomáhá se jim nedobrovolnou hospitalizací, tak holt se bude čekat až způsobí nějaký průšvih a rychlá jí do nemocnice odveze.
    MIKHAIL
    MIKHAIL --- ---
    NEI: tohle by měla řešit rodina, nebo někdo, ke komu má slečna nějaký vztah - ne cizí lidi z internetu, kterým nedůvěřuje.
    NEI
    NEI --- ---
    MMORT7: Nyxí lidé jsou v Renči fantaziích ale vždycky ti zlí. Nedůvěřuje nám, nikomu z nás.

Přesto se s námi baví, asi bohužel nemá jiné zdroje socializace.

Pokud bych to brala podle svých bludů z minulosti, tak lidi co se ke mně chovali hnusně, měli vždycky v mých fantaziích negativní role.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    NEI: Se 100% jistotou nemůžeš vědět nic, ale zatím nikdy nic nenasvědčovalo opaku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam