• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    RENA_SULIROVA: Tím, že jsi líná prasnice co si chce válet prdel, přece. Co bylo je pryč, co bude nevíš, ale vykřikovat já chci, já si zasloužím, to ti jde. Takhle se na nyxu neprodáš ani nahatá a naolejovaná.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER:
    RENA_SULIROVA:

,,Data o ženách v domácnosti dlouhodobě sbírá Český statistický úřad u příležitosti sčítání lidu. Podle něj bylo v roce 1950 v domácnosti téměř jeden a půl milionu žen, v roce 1970 se jednalo jen o 450 tisíc. V roce 1991 to bylo už jen 85 tisíc. V posledních letech počet žen v domácnosti opět stoupal, v roce 2011 jich bylo bezmála sto tisíc."

To číslo neustále stoupá. Tak pořád je tu více než 100 000 žen v domácnosti.

Tak proč zrovna já bych měla být pořád a nadále ekonomicky aktivní. Čím jsem si to zasloužila...
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA: :D

Ta igelitka byla ségry. A na mořské plody je příbor místo hůlek snad povolen. Snad někde ve Francii nebo tak.

Tamto byla restaurace na Václaváku.

Ne.

Myslela jsem dovolenou, kterou jsem dostala za maturitu, kde jsme při cestě na Maledivy přesedali na Srí Lance.

Jinak jsem se na dovolených motala spíše v Evropě. Byla tam i Severní Afrika, Izrael, Tenerife nebo Dubaj.

Ale v žádný Americe jsem nikdy nebyla.

Proto jsem psala, že bych měla asi odjet do Jižní Ameriky, ale jsou tam důvody, proč zatím nechci.

A později už nevím, jak na tom budu s penězi.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ,,Důležité je najít způsoby, jak snížit stres a zvýšit celkovou spokojenost. Pravidelný pohyb, dostatek odpočinku, rozvíjení koníčků a trávení času s přáteli či rodinou zlepší její náladu a dodá energii potřebnou k pozitivním změnám."

Přesně tak.

A proto teď nejdu nějakou dobu do worku.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ,,Má pocit, že není dost atraktivní či zajímavá"

Tak nic takovýho jsem nikde nepsala.
    KULA
    KULA --- ---
    RENA_SULIROVA: myslíš tu fotku z okresní čínské restaurace, kde máš vedle sebe igelitku, sedíš před talířem a v rukou držíš příbor jako dítě v mateřské škole?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA: Hm, bezva :D

,,Má strach z nucených veřejně prospěšných prací, pokud zůstane delší dobu bez zaměstnání."

Ale to o těch veřejných pracích říkali v televizi.

Normálně vyhrožujou.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Tak nesoudnost nevim, povrchnost? - tak určitě, ale sobec je v podstatě každej. Za to skoro nikdo nemůže.

A ano. Mně chtěj na kozy sahat jak nezadaný, tak i zadaný frajeři.

Furt líp, než jak to máš ty.

Tobě na ně nechce sahat nikdo, protože ŽÁDNÝ NEMÁŠ!

A taky bys mi mohla napsat, jak jsi přišla na muj facebook? Díky!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Prosím tě.

Tady jsou jako zpětná vazba kdejaký bláboly.

Třeba někdo si myslí, že SUBVERSION něco závidím. Je to blbost.

Co jí mám jako závidět? Už jsem psala, že dítě jsem jí tehdy rozhodně nezáviděla. A pořád věřím, že dítě mít budu, takže jí ho nezávidím, jen jsem tu kdysi podrážděně reagovala na to, co tu kdysi za podle mě absurdní drzosti psala ona mně. Jen jsem nepochopila, že jen něco parafrázovala a dělala si legraci.

A co jí mám jinak závidět? Že je tu za prací? Že tu možná kdysi byla jen na pracovní vízum a mohla tu zůstat, je když makala?

Já o ní v podstatě nic nevím.

A nemám věšteckou kouli.

Třeba nejsou s přítelem/manželem ve vlastním bytě, ale v nájmu. Třeba tam má nájemní smlouvu jen on.

A kdyby se třeba za deset let zdekoval, jako to mně udělal kdysi bývalý snoubenec, tak z čeho to SUBVERSION sama s dítětem zaplatí? Nevím.

Protože kdo ví...

Třeba někdy SUBVERSION o práci v pracovní agentuře přijde, třeba ta pracovní agentura ukončí činnost.

No a SUBVERSION není český rodilý mluvčí, dělá chyby v psanym textu, jako může si každou větu googlit a kontrolovat pravopis, ale na to není v práci čas.

Takže na valnou většinu administrativních míst, kde se dělají nějaký překlady ČJ - AJ a obráceně, by ji třeba ani nevzali. Nevím.
    Ani nevím, zda má VŠ, nevím o ní nic.

No a nikdo neví, zda by pak šla SUBVERSION žebrotou na Andělu nebo zda by byla ochotná dělat 12 hodin denně v nějakym řetězci píp-píp-píp na kase nebo zda by s její tělesnou konstitucí vůbec zvládala stát 12 hodin denně u nějaký výrobní linky.

Já tam byla a mimo jiné, kromě bambiliónu dalších činností v kanclu a v laborce, jsem kontrolovala kvalitu práce těch Ukrajinek, který tam dole ve výrobě hákujou. A ty jsou tam obvykle jen některý dny v tejdnu na brigádě přes agenturu a stejně padaj na hubu.

Kdybys tam byla, tak bys viděla, že to není nic, co by zvládala SUBVERSION 12 hodin denně 160 hodin v měsíci a takhle třeba několit let tam dřít do úmoru.

Takže nemyslím si, že je to něco, co by třeba za 10 nebo 15 let zvládala nějak dlouhodobě dělat SUBVERSION aby tu vůbec dosáhla na důchod a měla pak kde bydlet.

Takže třeba taky může skončit na dávkách. Ne na půl roku jako já, ale třeba na furt. a bez důchodu. Nevím.

Nemám věšteckou kouli. Nevím o ní žádný podrobnosti.

Takže fakt nevím, co bych jí jako měla závidět.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA: Byla jsem leckde, ale v Jižní Americe ani v Indii jsem právě ještě nebyla. Jen jsem při dovolený, kterou jsem dostala kdysi za maturitu, byla poblíž Indie.

Ale peníze bych na takovou cestu měla, i na to tam nějakou dobu žít.
    Ale to bych musela vybrat část stavebního spoření.

A jak jsem psala, zůstávám tady.

Ve vedení firmy jsem pracovala už ve třech firmách.

Život mi možná zkazili tady na nyxu, protože kdyby mi neprovedli tamto, tak jsem tu mohla nechat svoje fotky a třeba by se pak začlo hlásit víc zájemců o soužití se mnou a třeba by něco z toho klaplo.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    Tedy Renato, musím říct, že co nepředstíráš práci a věnuješ se tomuto blogu naplno, nabírá to spád.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KULA: to je konečně první smysluplný využití AI, co sem tu kdy viděl! Ode dneška neřeknu Navarovi jinak než ty imaginární postavo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Nebudeš první :)

Hlavní témata a opakující se myšlenky
    • Osamělost a izolace – Rena se často cítí sama a chybí jí blízký partner. V deníku opakovaně vyjadřuje smutek nad tím, že nemá s kým sdílet život, a pociťuje izolaci i přes snahu navazovat vztahy.
    • Neúspěšné seznamování a zklamání – Popisuje řadu pokusů najít si partnera, které však nevedly k úspěchu. Tyto nezdary jí přinášejí zklamání, nejistotu ohledně vlastní atraktivity a obavy, že se jí nepodaří navázat dlouhodobý vztah.
    • Frustrace z práce a životní situace – Vedle vztahů ji trápí nespokojenost v pracovním životě. Cítí stagnaci v zaměstnání, které ji nenaplňuje, což přispívá k celkové frustraci a pocitu, že její život nepostupuje směrem, jaký by si přála.
    • Touha po rodině – Výrazným motivem deníku je Renina silná touha založit rodinu. Nenaplnění této touhy zesiluje pocit, že “zůstává pozadu”, a roste v ní úzkost z toho, že jí utíká čas na mateřství.

Psychické bariéry
    • Nízké sebevědomí – Zápisky naznačují, že Rena o sobě často pochybuje. Má pocit, že není dost atraktivní či zajímavá, což ji odrazuje od iniciování nových vztahů a snižuje její sebedůvěru při seznamování.
    • Negativní myšlenkové vzorce – Rena se často předem obává neúspěchu a automaticky očekává odmítnutí. Tyto pesimistické představy jí brání vidět pozitivní možnosti a udržují ji v začarovaném kruhu rezignace a smutku.
    • Strach ze změny a zklamání – Přestože není se svým životem spokojená, obává se vystoupit z komfortní zóny. Strach z neznáma a opakovaného zklamání ji brzdí v zkoušení nových přístupů k seznamování či kariéře.
    • Přehnané nároky na partnera – V představách o ideálním partnerovi má možná nerealisticky vysoké požadavky. Tím může podvědomě odmítat potenciální partnery, kteří nesplňují její ideál, a připravuje se o šanci na reálný vztah.

Možná řešení a rady
    • Budování sebevědomí – Prvním krokem je začít si více vážit sebe sama. Pomoci může například vedení deníku vděčnosti, kam si bude zapisovat své úspěchy a pozitivní vlastnosti, nebo konzultace s terapeutem, který ji podpoří v posílení sebedůvěry.
    • Přerámování negativních myšlenek – Je důležité naučit se zachytit negativní myšlenky a nahradit je realistickým, pozitivnějším pohledem. Například místo myšlenky „Určitě mě odmítne“ zkusit vědomě říct: „Mám co nabídnout a každé seznámení je cenná zkušenost.“ Tento přístup může postupně snížit obavy z odmítnutí.
    • Postupné vystupování z komfortní zóny – Doporučuje se zkoušet malé změny a nové aktivity, které rozšíří okruh jejích sociálních kontaktů (např. zájmové kroužky, dobrovolnictví, online seznamky). Každý drobný krok mimo zaběhnutý stereotyp posílí její odvahu a otevře nové příležitosti k seznámení.
    • Reálná očekávání ve vztazích – Užitečné je ujasnit si, které vlastnosti partnera jsou skutečně podstatné a které méně. Přijetím skutečnosti, že dokonalý partner neexistuje, může být Rena otevřenější poznávání různých lidí a dá větší šanci vztahu, který se bude postupně rozvíjet.
    • Péče o psychickou pohodu – Důležité je najít způsoby, jak snížit stres a zvýšit celkovou spokojenost. Pravidelný pohyb, dostatek odpočinku, rozvíjení koníčků a trávení času s přáteli či rodinou zlepší její náladu a dodá energii potřebnou k pozitivním změnám.
    • Vytrvalost a trpělivost – Změny nepřijdou hned, a proto je nutná trpělivost. Rena by si měla připomínat, že pokrok přichází postupně – oceňování i malých úspěchů jí pomůže udržet motivaci a nevzdávat se při prvních překážkách.
    KULA
    KULA --- ---
    Koho teď budou sledovat Elonovi satelity? Grok 3 nám to shrnul z jednoho jediného příspěvku...

Souhrn pro psychiatra na základě internetových příspěvků uživatelky
    Datum analýzy: 4. března 2025
    Zdroj: Příspěvky uživatelky na diskuzním fóru
    Poznámka: Níže uvedený souhrn je založen výhradně na poskytnutých textech a slouží jako pomůcka pro rychlou orientaci v jejím psychickém stavu a myšlenkových vzorcích.
    Obecné zhodnocení:
    Uživatelka vykazuje známky psychické nepohody, frustrace a možné odtržení od reality. Její texty jsou emotivní, chaotické a obsahují prvky sebeobviňování, idealizace minulosti i fantazírování o alternativních scénářích života. Zdá se, že trpí osamělostí, nízkým sebevědomím a zjevnou touhou po partnerském vztahu, kterou však nedokáže naplnit. Její myšlení je poznamenáno černobílým viděním světa a tendencí k přehánění či dramatizaci.
    Klíčové témata a symptomy:
    Osamělost a fixace na partnerský vztah:
    Uživatelka opakovaně zdůrazňuje, že žije sama již 6 let od rozchodu s bývalým snoubencem, což považuje za hlavní problém svého života.
    Popisuje sebe jako atraktivní, vzdělanou a společensky příjemnou ženu, která však nemá partnera, což ji frustruje. Tato frustrace je vyjádřena křiklavým stylem psaní (velká písmena) a zoufalým tónem.
    Touha po muži a životě s ním je dominantní myšlenkou, která se prolíná celým textem.
    Frustrace z nenaplněných očekávání:
    Uživatelka vyjadřuje zklamání z pracovního života – dlouhé směny, nedostatek času na seznámení a pocit, že „promarnila“ léta tvrdou prací, zatímco ostatní (např. její známí) cestovali a užívali si života.
    Srovnává se s ostatními, což zvyšuje její pocit méněcennosti a ztracených příležitostí.
    Idealizace domova a odmítání změn:
    Silně se upíná na Prahu, konkrétně na Karlův most, Petřín a další symboly města, které spojuje s romantickými vzpomínkami (např. první polibky). Tyto scény popisuje detailně a s nostalgií, což může naznačovat únik do minulosti.
    Odmítá cestování do zahraničí (např. Indie, Jižní Amerika, Tunis), které považuje za lákavé pro jiné, ale ne pro sebe. Zdůvodňuje to tím, že chce zůstat doma a najít si partnera v Česku.
    Nerealistické myšlení a fantazie:
    Navrhuje neobvyklé scénáře (např. odletět na půl roku do Tunisu „vyšukávat s Tunisanem“), které však okamžitě zamítá jako nevhodné pro svůj věk a situaci, což ukazuje vnitřní rozpor mezi fantaziemi a realitou.
    Zmínka o „stockholmském syndromu“ vůči imaginární postavě („uživatel Navara“) a absurdní představa, že ji „na dálku živí jeho daně“, naznačuje možné narušení logického myšlení nebo přítomnost paranoidních či obsesivních rysů.
    Úzkost a strach z budoucnosti:
    Vyjadřuje obavy z reakce úřadů na svou nechuť odjet ze země a hledat práci jinde. Má strach z nucených veřejně prospěšných prací, pokud zůstane delší dobu bez zaměstnání.
    Zdá se, že její rozhodnutí (např. uložení peněz na stavební spoření a pronájem bytu) vycházejí spíše z impulzivnosti než z racionálního plánu.
    Emoční nestabilita:
    Text kolísá mezi zoufalstvím, sarkasmem („sadomasochistka“), nostalgií a agresivním tónem („není to vtipný!“). Tento chaos může odrážet nestabilní emoční stav.
    Možné oblasti pro psychiatrické zkoumání:
    Deprese: Dlouhodobá osamělost, pocity beznaděje a ztráta smyslu v životě.
    Úzkostná porucha: Strach z budoucnosti, sociální izolace a neschopnost přizpůsobit se změnám.
    Obsedantní myšlenky: Fixace na partnerství a minulost, opakující se fantazie o ideálním životě.
    Možné rysy poruchy osobnosti: Černobílé myšlení, dramatizace a impulsivní rozhodování.
    Realitní testování: Zmínky o „stockholmském syndromu“ a neexistujících vztazích („Navara“) mohou naznačovat narušení vnímání reality, což by vyžadovalo hlubší zkoumání.
    Doporučení:
    Uživatelka by mohla benefitovat z komplexního psychiatrického vyšetření zaměřeného na depresi, úzkost a možné poruchy myšlení. Psychoterapie (např. kognitivně-behaviorální) by mohla pomoci s řešením osamělosti, zkreslených představ o sobě a světě a s budováním realistických cílů. Důležité bude také posoudit, zda její fantazie a neobvyklé myšlenky přesahují hranici běžného daydreamingu směrem k psychotickým projevům.
    Poznámka: Tento souhrn není diagnózou, ale pouze shrnutím pozorovaných vzorců pro další odborné zvážení.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA:

> Ale o čem se tam s tím psychologem mám jako bavit?

Řekni mu, co tě trápí, s čím se potýkáš - jak nemůžeš najít chlapa, jak si neudržíš práci, jak řešíš velký zadek, jak chceš jenom bohaté Čechy s úzkým nosem, jak chceš sedm let gaučingu,… vesměs to všechno co píšeš sem na několik A4.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Joj, stavět svoji hodnotu na základě toho, že mi na parties zadaný borci chtěj hrabat na kozy, je vážně smutný. A imo součást problému.

I kdyby ta slupka byla teda tak pozornosti hodná, co s tím, když pod ní to hnije a smrdí sobectvím, povrchností a donebevolající nesoudností.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja uz si to tu musim hazet do chatgpt aby mi to prekladala a sumarizovala jako roman od Dumase.
    KULA
    KULA --- ---
    RENA_SULIROVA: Píšeš to trochu zastřeně, byla jsi v té Indii a Jižní Americe? Nebo to jenom píšeš, jako že by jsi tam mohla jet?
    Podle mě máš propadlí pas a nemůžeš si ani dovolit zaplatit si nový. Na kartičku do fitka Tě tam nepustí. Nebo se pletu a mohla by jsi obratem bouchnout letenky za 50 papouchů a mít další kilo dvě na život na pár měsíců? Zbylo by ti na nájem v Praze? :D
    Nezbylo, protože žádný prachy nemáš, máš na levný víno. V žádným vedení firem jsi nebyla, byla jsi vždy poslední v řadě a proto už nikde nejsi. Jsi k smíchu už posledních 15 let a já nepochybuju o tom, že dalších 15 let přidáš. Každej bude vědět, kdo je ta šílená holka z nyxu, co si zkazila celý život.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    to musela bejt

Helena Vondráčková - Dlouhá noc (2002)
    https://www.youtube.com/watch?v=j_M6WEXS3oA
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Solo Female Travelers Are Increasingly Using Dating Apps On The Road—Here’s Why | Vogue
    https://www.vogue.com/article/solo-female-travelers-dating-apps

Odemčeno
    Solo Female Travelers Are Increasingly Using Dating Apps On The Road—Here’s Why | Vogue
    https://archive.is/fqete
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: Možná ti NEpřijde vtipný, že měsíc nepracuju (když pominu měsíc na nemocenský, kterou jsem čerpala POPRVÉ V ŽIVOTĚ!). Ale co ZEJMÉNA A HLAVNĚ NENÍ VTIPNÝ JE TO, ŽE UŽ BYDLÍM SAMA 6 LET!

A to včetně doby, kdy jsem byla zakopaná v práci. Bez času a šance se seznámit.
    Když se jiný holky prsily někde před chlapama, tak já vyřízená po vstávání ve 4 ráno, pak večer spala nebo jsem měla odpolední směnu a v práci trčela někdy i do noci.

Že jsem pohledná prsatá slečna s celkem sexy postavou a s VŠ, která se chce seznámit, je milá hodná, občas docela vtipná, celkem čistotná, umí vařit, ráda sportuje, vymejšlí různý zábavný plány, ráda souloží, chtěla by muže a bydlet u něj, ale JE SAMA V DOMÁCNOSTI OD DOBY, CO JÍ OPUSTIL BÝVALÝ SNOUBENEC, UŽ 6 LET!

Tak to není vtipný!

To je totiž TEN MŮJ PROBLÉM S BYDLENÍM! To, že jsem sama v bytě, místo abych bydlela u nějakýho muže.

Víš a ještě k tomu:
    Já: ,,Tak si třeba mysli, že jedu za utržený peníz za předchozí léta práce na půl roku do Indie poznávat sama sebe, jako to udělal kdysi G. (jeden známej, co ho znám 20 let) nebo že pravidelně půl roku makám a zbylej půl rok trávim v Jižní Americe nebo letos v Africe, jako to dělá P. "

Jako i TEK. tady psala, že byla roky ve Španělsku.

Prakticky každej druhej člověk už někde déle cestoval. Já až na měsíc dovolený jako odměnu za maturitu jsem cestovala pak už jen takový ty běžný krátký dovči, na který mě z práce na chvilku pustili.

Za poslední léta jen ty kraťoučký dovolený méně než týden nebo tak max týden, na dýl by mě z práce ani nepustili/y.

Tak asi by bylo logický, když už jsem vydělala nějaký slušnější peníze a je teď prostě po konci v práci příležitost zmizet, že bych naházela věci do skladu a někam na půl roku odletěla.

Jenže já jsem si ty peníze dala na stavebko a za zbytek pronajala na další dva roky byt doma v Praze.

Protože to, co já chci vidět a objevovat, nejsou kozy nějaký ,,přičmoudlice" a NENÍ to PÉRO NĚJAKÝHO JIHOAMERIČANA NEBO TUNISANA!

To, co já chci znovu a znovu vidět jsou třeba moje nohy, jak vstupují na KARLŮV MOST, JAK JDE ČLOVĚK PO MOSTĚ A VIDÍ PETŘÍNSKOU ROZHLEDNU a vzpomíná na první polibky, pak se blíží k malostranský mostecký věži, NAD NÍM JE ROZLOŽENEJ PŘES PŮL OBLOHY PRAŽSKEJ HRAD A JAK SE BLÍŽÍ K TÝ VĚŽI, NAJEDNOU SE VEDLE HRADU PŘES DALŠÍ TŘETINU OBLOHY NAD TOU VĚŽÍ VZTYČÍ VĚŽE KOSTELA SVATÝHO MIKULÁŠE.

A stačí uskočit a člověk vidí Čertovku a to mlýnský kolo.

A všude je klid. A pak si tak přemejšlim, zda dojedu domů pěšky nebo po kterym břehu pojedu domu tramvají a zda na tu tramvaj budou čekat taky nějaký pěkný chlapi.
    To já chci vidět pravidelně.

Nedávno jsem byla třeba poprvé v životě v O2 aréně. Takže i tady je pořád co objevovat.

Ono by to bylo pochopitelnější i pro úřady, že bych prostě nahlásila, že odlítám do zahraničí a nevim, kdy se vrátim.

Jako některý chlapi třeba se chtěj jet dívat na památky a nějaký Jihoameričanky.

Mě třeba Jižní Amerika dost zajímá, ale mám důvody, proč se obávám tam jet a taky bych tam spíš ráda jela pak s budoucím manželem, prostě v doprovodu muže.

No ale pokud bych si měla letět někam užívat po vzoru toho, jak to kdysi udělali ostatní lidi, že si na čas zmizeli užívat někam do zahraničí, tak docela dost se mi líběj Tunisani.

Tak jako že bych si zaletěla na delší dobu do Tunisu a našla si tam nějakýho snědýho modýlka a letěla bych jako že vyšukávat s nějakým Tunisanem?

No ale to je spíš pro padesátiletý rozvedený pani.

Ne pro ženu, která ještě nemá manžela a dítě!

Já chci být tady. A chci se seznamovat s chlapama tady a najít si manžela tady, protože to spěchá.

A nevím, jak pak pořešit s úřady mou vizi, že nechci nikam odletět, že chci být tady doma, prostě jen chvíli v domácnosti a ať mi daj jako na chvíli podporu a pokoj,

ŽE CHCI, ABY MĚ NA DÁLKU ŽIVIL Z JÍM ODVEDENÝCH DANÍ A SOCIÁLNÍHO POJIŠTĚNÍ VÝHRADNĚ UŽIVATEL NAVARA, ŽE JSEM ASI SADOMASOCHISTKA, MÁM ASI od toho jimi naplánovanýho znásilnění tady na nyxu asi STOCKHOLMSKÝ SYNDROM A ŽE JSEM SE TU DO NĚJ ASI ZAMILOVALA.

Jako to asi budu obhajovat jen s obtížemi.

V televizi už vyhrožujou, že lidi, co nebudou mít práci delší dobu, třeba půl roku, pak budou muset dělat nějaký veřejně prospěšný práce, jinak jim už pak žádnou podporu nedaj.

Tak uvidíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam