LAUNCHER: Děkuji za výpočet.
Nicméně až do Novýho roku jsem měla pracovní smlouvu a pak byla na nemocenský.
Tehdy jsem se jakožto osoba na nemocenský ani nemohla zaregistrovat na pracák, natož pak cokoli začít řešit.
Momentálně se musím do konce měsíce přestěhovat a potřebuju na to čas. Mám tu celou domácnost a úklid obou bytů taky zabere čas.
A doposud jsem nebyla na horách, to bych ráda stihla, ale už se dělá teplo.
Něco na mě lezlo, nicméně mezi tím jsem si stihla zajít i při nemoci na sebe převést elektřinu a plyn z novýho bytu, nastavit v bance trvalý příkazy a zabralo to půl dne a myslím, že ještě dlouho se z toho budu léčit, možná to bude i na ty Bohnice.
+ třeba po 6 letech jdu k zubaři a dalším doktorům, kam jsem si nestihla dojít léta předtím kvůli nasazení v práci.
Takže to má pořadí.
Tak si třeba mysli, že jedu za utržený peníz za předchozí léta práce na půl roku do Indie poznávat sama sebe, jako to udělal kdysi G. (jeden známej, co ho znám 20 let) nebo že pravidelně půl roku makám a zbylej půl rok trávim v Jižní Americe nebo letos v Africe, jako to dělá P. (zvukař a klíčník z jednoho nechvalně známého klubu).
Jako je tam jistá šance, že až se finančně vyčerpá tímhle věčným cestováním a kdyby mu něco krachlo v práci nebo v tom klubu, že kdybych se začla snažit a makala, mohla bych ho pak nějak uplatit, aby si mě vzal za ženu, ale to je ještě hodně vzdálená budoucnost.
Taky můžeš najít procento nezaměstnanejch a jakou část z toho tvořej muži.
No a až tedy budou zaměstnaný už všichni chlapi v ČR, pak půjdu obratem do práce taky.
Ale považ, kolik let byla s dětmi doma Grantorino a kolik SUBVERSION a kolik ostatní ženy tady.
Já sice dítě zatím nemám, ale žena jsem taky a nevím, proč bych jako nemohla být pár měsíců v domácnosti taky a trochu si odpočinout?
Jako pořád ještě můžu někam odcestovat jako to už dost mladejch lidí udělalo. Pak by to bylo snad OK, ale zatím se nikam nechystám.
Asi jako když chci sbalit Čecha a vdát se v ČR, těžko ho budu hledat třeba v Jižní Americe.