• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    XERXES
    XERXES --- ---
    SMRGL: V tomto směru vznikla řada jiných seznamek, které pole dost proměnily.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    XERXES: A? V tomto směru se změnilo málo. Mám kolem sebe pár lidí, kteří se seznamují i ted.. Kupodivu největší úspěšnost ma osobní oslovení.
    XERXES
    XERXES --- ---
    SMRGL: Takže poznatek z roku 2019? Díky, až tam svým strojem času poletím užívat si předcovidové idyly, rozhodně ho zohledním!
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Než opustím po velmi dlouhé době tento klub, doplním jeden poznatek.

Před cca 7 lety v mých 35 jsem se rozešel s přítelkyní a po nějaké době tápání na různých seznamkách našel svou nynější manželku, se kterou máme dvě děti atd.

To hledání trvalo cca půl roku a na různých seznamkách jsem potkal mnoho slečen a paní. Mnohdy na mě některé dámy působily tak, že chtějí něco dohnat. Mnohdy z nich byl cítit nevyřešený poslední vztah. Zkusil jsem placené i seznamky zadarmo. Pokud mám zhodnotit, úplně mimo je Tinder, žádná reakce, celkově na nic. Použitelný je placené Badoo, ale i zde je nalezení protějšku opravdu velká náhoda. Na eDarlingu jsem potkal nejvíc holek, které měli zavádějící fotografie v profilech a celkově jsem z nich měl špatný pocit při osobním setkání.. Nakonec jsem začal chodit s holkou, která neměla na Badoo nějaký extra fotky a profil.

Btw. Jedna z těch slečen tvrdila, že je mrzutá z můžu, kteří nemají odvahu oslovit ženu například v tramvaji. 😉
    EKG
    EKG --- ---
    MEANKITTY11: Dolcett?
    NYA
    NYA --- ---
    Já si myslím, že by se Rena měla dát dohromady s B2spirit aka Overseer aka Kocourmikes aka hořící jezero, aktualne 2unlimited777

Že by se k sobě hodili
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Rozhodně má na rozdíl od tebe mnohem více praxe se zjišťováním toho, co chlapi chtějí a co rádi. Zatímco ty stále jedeš já já já jenom já…

Ve všem chtěla mít hlavní roli
    pro jiné se nenarodila.
    Sama neuměla ustoupit,
    jen ostatní za nos vodila,
    myslela na to kudy chodila,
    jen sebe upřímně milovala.

Každou větu začla slůvkem Já,
    každou větu skončila slůvkem Já.

Nevěřila na iluze,
    ve jménu své prestiže
    měnila své názory jak šaty.
    Nikdy nepsala vzkazy lásky,
    jen si hrála bez nadsázky,
    když se někdo do ní zamiloval.

Já, já, já, jenom já
    Já, já, já, jenom já
    Já, já, já, jenom já
    Já stačím si sama.

V očích chlad a úsměv planý,
    působila zmateně,
    když po ní někdo něco chtěl.
    Pečovala o svůj obraz,
    svou sebelítost chránila
    jak ten nejvzácnější šperk.

Vidíš ji, jak podle zvyku
    důstojně jde po chodníku,
    nic kolem sebe nevnímá.
    Do stop padá sůl a písek,
    jednoho dne nevrátila se,
    nikdo si té ztráty nevšímá.

Komu chybí její věčné Já?
    Jen ozvěna domu vzpomíná.

MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    RENA_SULIROVA: Tím, že jsi líná prasnice co si chce válet prdel, přece. Co bylo je pryč, co bude nevíš, ale vykřikovat já chci, já si zasloužím, to ti jde. Takhle se na nyxu neprodáš ani nahatá a naolejovaná.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    VERSONNENHEIT: mě náhodou dost baví jak s ní komunikuješ, je to inspirující. Fakt klobouk dolu.
    Zrovna já bych takové osobě dala max pětikorunu a šla dál bez povšimnutí.
    EKG
    EKG --- ---
    VERSONNENHEIT: Ma ji ve sklepe privazanou k topeni, k psani prispevku ji nuti prisunem drog a prislibem brzke svatby. Uz nekolik let v kuse. Vlastne je tak stastna, jen to vyjadruje v jazyce sveho kmene.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NELLAS: já bych taky ráda doufala, ale uniká mi smysl toho trollství... dělání si legrace z několika málo jedinců, kteří se snaží poradit, nebo že by to někdo dělal čistě proto, aby pobavil ostatní? Vzhledem k délce těch postů a jejich četnosti mi nepřijde uplně pravděpodobný, aby do toho někdo investoval tolik energie pro minimální efekt. A jestli jo, tak fakt smekám, protože napodobit Renatu / Rebornu s takovou přesností je opravdový majstrštyk.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Kecy v kleci...........
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... přeleje se to jinam a zabije to jinou diskusi.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Viz >>>> [PALEONTOLOG @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]

Je otázkou u roky nemoderovaného fora, jak to vlastně je.

Radikálně řečeno, celý to tu smazat, nic se nestane ;))))))))))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VERSONNENHEIT: Já pořád tak nějak doufám, že je to troll.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LAUNCHER: Tak i ID pulnoc pry v realu existuje a pritom tady pise jak chatgpt s pms addonem.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LAUNCHER: To by nikdo jiný nedokázal... jestli je to fake, je to totální genius
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KULA: Jsem jeden z těch co to mysleli dobře, ale mmnt nevěřím, že je to real.

Pro historické ID Reborna i věřím, dle infa od ostatních, že i real byla. Ale to nové ID Rena_Sulirova mám teď spíš pocit, že si to založil nějaký troll, ktery jede dál to, co psala kdysi ID Reborna.

Plést se můžu.
    KULA
    KULA --- ---
    VERSONNENHEIT: nevím jestli jsi vylezla z nějaké jeskyně, ale přesně tohle co říkáš tu už děláme od roku 2019. Občas tu má někdo, jako teď ty, záchvěv svědomí a zapracuje mu morálka, ale fakt je takový, že tenhle klub existuje a je navštěvován pro zkaženou legraci nad odepsaným člověkem. Tři mínusy od lidí co mě nemají v lásce na tom nic nezmění. Takových jako ty už tady bylo. A většinou je stihnul stejný osud, přidali se na stranu těch, co začali házet banány pro svoje potěšení.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KULA: nevim, nepřijde mi vhodný psát člověku s evidentní paranoiou, že si s něj všichni dělají legraci, když to tak prostě není. Ale asi jsem jen trochu hysterická.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RENA_SULIROVA: Hele v tomhle bych souhlasil a podpořil tady VERSONNENHEIT. Ty sice říkáš že bývalý snoubenec a kdesi cosi, ale to je jeden případ na dalších 15 let kdy ti to nevycházelo. Takže je čas na změnu. Když nepůjdeš 4x na party, tak si místo toho můžeš zaplatit nějakou tu placenou seznamku co ti doporučuje, ono je pravda že když za to ti lidé platí už tím ukazují že o to mají trochu zájem.
    Oni ti na těch party nic neuteče, věř že i za rok to tam bude stále stejné. Místo toho si zajdi na kolo, výlet, vyčistit si hlavu třeba výšlapem na nějaký ten kopec. A až ti na seznamce někdo napíše, můžete spolu probrat jaké to bylo.
    Jen to zkus, na chvilku, třeba na dva nebo tři měsíce. K party životu a obyč seznamkám co ti dlouhodobě nevychází se můžeš vrátit vždy.

Navíc, zkus žít víc přítomností a méně minulostí, hledej někoho s kým ti bude dobře teď a ne kopii nějakého vocasa z moravy co se na tebe stejně vybodl. Možná ti časem dojde že pro společnej život, rodinu a takový ty věci okolo je úplně buřt jestli má ten muž hranatej nebo kulatej frňák.

Jo a ještě bych tě poprosil, nemusíš na nás reagovat, jen se nad tím zamysli a dej tomu šanci, asi to bude dost těžký, ale zkus to, překonej to a přemýšlej. Dva lidi se tu shodli, dokonce dva co se jinde umí i docela chytit, takže na tom něco bude. Zkus to, možná je to poslední šance co máš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam