INSEQUI: Jo, všechno fajn. Ale já chodím jak na ty párty, tak na to kolo i ty výšlapy, víš.
Ale: ,,Ty sice říkáš že bývalý snoubenec a kdesi cosi, ale to je jeden případ na dalších 15 let kdy ti to nevycházelo."
Jenže tohle třeba není pravda.
To, že se mnou během VŠ partner chodil v mých 20-23 letech jen tři roky, sice bylo jako nic moc, ale já jsem v tý době děti stejně nechtěla, takže jak jako nevycházelo? I tři roky byl docela dlouhej plnohodnotnej vztah. A tehdy byl přeci účelem jen dlouhodobej vztah a ten přeci vyšel!
Pak s dalším přítelem jsem se po třech letech rozešla sama. A s dalším jen pak po třech letech nevycházelo dojíždění.
S dalším přítelem jsme se po třech letech rozešli hlavně proto, že byl o hodně mladší (23-26 let). Ale taky to nepovažuju za nic, co by jako že nevyšlo. Vyšel nám tří letej pěknej vztah, kdy jsme dělali společně spoustu věcí, chodili mimo jiné i na to kolo, jezdili spolu na dovolený a tak.
Protože dítě jsem chtěla stejně až v 35 letech a to vyšlo právě na vztah s bývalým snoubencem. Právě na dobu po 4 letech s ním, takže vlastně vše bylo podle plánu.
Jenže jako na potvoru pak zmizel zpět do jeho rodiště na tu Moravu.
To je to jediný, co na tom a v mý minulosti nevyšlo. Víš.