• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7:
    RENA_SULIROVA:

No jo vlastně, ty sahání na kozy byly za dva roky, 2023 a 2024, dvě!

Jedno na Strahovákách u Erpetu a jedno pak u haly na Lihovaru!

Tak to jo!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Jako jedno krátký sahání na kozy na akci, NAVÍC JEŠTĚ UŽ PŘED ROKEM a už jsem jako OMAKANÁ??

To snad ne!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    No nic.

Já Vám řeknu, to byl dneska zase NÁROČNEJ DEN!

A příští týden? Ani nechci domyslet!

To budu muset zkontrolovat, zda LOUNCHEROVI a NAVAROVI strhli z platu daně a sociálku a poslali mi to na účet.

MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Ano, nechápeš.

Ani ti, co uvadis v posledním odstavci s tebou nechtějí randit.

Chtějí randit s někým úplně jiným, ale to i ti co si sáhnou.
    S někým méně omakaným.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Ok. To jsem si myslela.

Ale stejně to nechápu.

Takže ti, co mi chtěj sahat na kozy a upřímně mi to řeknou, ti se mnou tedy nechtěj randit.

Randit se mnou tedy chtěj ti, kteří si to, že mi chtěj sahat na kozy, JEN MYSLEJ, ALE NEŘEKNOU TO A NEPLÁNUJÍ TO REALIZOVAT PŘÍMO TAM, ALE PLÁNUJÍ MI SAHAT NA TY KOZY SPÍŠE POZDĚJI.

OK.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: autokorekt zatracený...

NULOVÝ PRŮNIK
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: ,, měli nový průnik."

???

Nechápu.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    RENA_SULIROVA: Co si vzpomínám na doby randění, tak skupina holek, kterým se sahalo na kozy a skupina holek, se kterými jsi chtěl randit měli nový průnik.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Nic psychotickýho v těchto mých příspěvcích nebylo.

Asi je pravda, že nic starýho 15 let, nějaký drby o mně, by mi asi seznámení nezkazily, když obě víme, že já jsem nic špatnýho neudělala a nebylo to nic, co by na mě házelo špatný světlo.

Ale stejně: Jednalo se o soukromou věc, kterou jsem nesdílela já sama. Takže příjemný tady o sobě něco číst, příjemný to nebylo.
    Pak tu byla prostě tendence to tu vysvětlovat a uvést zkreslený informace, který máš z druhý, nebo spíš třetí ruky, na pravou míru. A pak mi nikdo nemůže vyčítat tapety OT textu.

I když chápu, že já tu zveřejňuju upřímně kde co, ale chci si o tom rozhodovat sama.

Jo a na ty placený seznamky jako možná později, uvidím.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    XYZ11:

,,Za 15 min jede tram na mejdan a všichni kluci, co mi budou chtít sahat na kozy, už tam jsou!!

Nebo že bych si ještě něco uvařila a počkala, až budou trochu přiožralí?? Tím přeci zvýším šance na seznámení!

To je dilema! Těžkej život!"
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SITH: Od toho je Palette hair color creme.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    XYZ11: ,,No ze zkušenosti v mém okolí si padesátník hledá a nachází třicítku"

Tak hledat si ji může. To jo. Ale otázka je, zda by sním nějaká šla. Když může mít jiný pěkný mladý chlapy 25-45 letý.

To mně, když bylo 35 a na seznamce mě otravovali padesátníci a šedesátníci, který vypadali jako můj táta v sedmdesáti, tak to JSEM BYLA JAKO NEMÁLO NASRANÁ!!

Jsem občas i nasraně, když jsem otevřela ten od mimopražáků a hlavně takovejch dědulů, žádostma zaflákanej profil, I NAHLAS DOMA VYKŘIKOVALA:

,,Kurva, jděte už do PÍČI dědkové votravný!"
    VANEK
    VANEK --- ---
    RENA_SULIROVA: Kdy chceš.
    Mise hledání lásky - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/16475359721-mise-hledani-lasky/
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    DARKINA: Ježííš, já navečer pokračovala ve stěhování, tahala jsem kufry plný hadrů a bot mezi byty a prošvihla jsem to!

Snad bude někdy repríza.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: Už jsem ti tu na to jednou reagovala, dokonce se screen shoty. Znova reagovat nebudu. Pokud si to zapomněla, tvůj problém. Já jsem určité věci odsud včera smazala, aby ti to dle tvych slov neškodilo v seznámení s muži odsud z nyxu. A už se asi nechci tvou psychikou dál zabývat, zajímá mě, zda ses třeba aspoň koukla na ty placené seznamky? Fakt by to nebyla pro tebe cesta?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    XYZ11: Co to má společnýho se seznamováním?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HELLENKA: ,,Já jí znám osobně z akcí, ale už jsem jí roky neviděla..."

Tak to jsi zapomněla zmínit to podstatnější. Že jsme se přeci vídaly taky v aleji mezi vysokými školami.

,,ale bohužel už je to hodně let zpátky a evidentně to dobrý není"

No to je proto, že nemám toho jeho nástupce, toho chlapa.

Těžko se někdo takovej hledá.

My jsme se k sobě opravdu hodili, 90 % času nám spolu moc dobře bylo. Mohli jsme mít hezkej život.
    XYZ11
    XYZ11 --- ---
    RENA_SULIROVA: Zajimalo by mne provedení této činnosti: "nebo si jen ve stoje nad lednicí ukousnu kus sýra".
    Můžeš prosím?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    HELLENKA:

Fajn.

Mohla bych se tedy zeptat VERSONNENHEIT, V ČEM, KDY A JAK JSEM SE CHOVALA PSYCHOTICKY?

Psala jsi přeci, že jsi mě nikde opilou neviděla, takže jsi mě nikde neviděla, nic o mě nevíš a vycházíš, jak jsi tady psala, jen z toho, co jsem psala tady na nyxu a tedy v této diskuzi.

Můžu se tedy zeptat, které příspěvky ti tedy připadaly nějak psychotické??
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HELLENKA: Ahoj Heleno.

Ta frustrace a vnitřní napětí tam ještě stále i před dvěma lety byly, pravda.
    V opilosti na nějakejch akcích to vnitřní napětí bylo dokonce i očividný, když jsem se to, že on tam najednou se mnou není a jsem tam najednou mezi lidmi sama, což bylo naprosto strašný a nesnesitelný, snažila přepít a marně vytěsňovat alkoholem.

Ale teď to nabralo daleko horší formu.

Na samotu jsem si zvykla tak nebezpečně, že jsem občas cynicky až skoro ráda, že mě nikdo nebudí, že vedle mě v noci nikdo nechrápe.

Občas jsem ráda, že nemusím tak často nakupovat, uklízet a prát, že se mi prádlo jak ložní a ručníky, tak oblečení vejde snáz do pračky i na sušák a že k večeři si dám třeba jen jogurt nebo k večeři jen tak sežeru půlku avokáda nebo hrst oříšků nebo si jen ve stoje nad lednicí ukousnu kus sýra a můžu se nerušeně koukat na televizi.

Občas jsem i ráda, že nemusím chodit nebo jezdit na akce v tu hodinu, kdy by on hrál, ale že se třeba zvednu od sci-fi filmů o půlnoci a vyrážím až nočními spoji a že v létě jedu třeba posledním vlakem nebo až druhej den nebo třeba úplně jinam jindy.

Občas jsem i ráda, že si dělám, co chci a nemusím se s nikým na ničem domlouvat.

Ale pořád je to jen občas a mám silnou potřebu hledat partnera. To taky proto, že chci dítě.

Ale fakt nevím, v čem mám jako nereálný představy?

Jsem pohledná slečna, co se snaží jíst zdravě, sportuje a oblékám se lichotivě podle svojí postavy.
    Pochybuju, že by mi lidi chválili vzhled jen ze soucitu.

Opravdu jsem hodná, milá, obvykle veselá, plná pozitivní energie a pořádná a dobře vařím.

Mám vzdělání a teď jsem zase pár let pilně pracovala, tak už fakt jako nevím, NA ČEM BYCH KONKRÉTNĚ JÁ MOHLA NEBO MĚLA ZAPRACOVAT.

A že bych pak ráda, aby se o mě muž staral?

Tak chlapi tady machrovali, jako že prej jsem měla oproti nim nízkej plat, když jsem jakožto kontrolor kvality - interní auditor měla 38 tis. hrubýho, něco málo nad 30 tis. čistýho.

Tak když oni MAJ TEDY TAK ZÁVRATNÝ PLATY A JEŠTĚ PÍŠOU, ŽE PRO NIKOHO JINÝHO, NEŽ JSEM JÁ, BYDLENÍ NENÍ PROBLÉM,

TAK MAJ ASI KDE BYDLET A MAJ PENĚZ DOST.

Tak co s těmi penězi tedy jako budou dělat?

Budou si s nima tapetovat?!!

Tak proč by se nemohli starat o ženu a pak o dítě přeci?

Firmy JIM TOTIŽ PLATÍ TOLIK A JE TO NASTAVENÝ, ŽE MUŽI MAJ VYŠŠÍ PLAT NEŽ ŽENY zejména PROTO, ŽE SE PŘEDPOKLÁDÁ, ŽE Z TOHO ŽIVĚJ RODINU!!!

Ne aby si ty prachy sobecky nechali jen sami pro sebe a kupovali si za to píčoviny.

Snad chápeš můj postoj. Neříkám, že se má muž o ženu starat a živit jí celej její život, myslela jsem tím jen v určitých etapách jejího života.

Jak jsem psala, tak že mám odpracovat na důchod 35 let, je stejně jasně daný, takže valnou část života pracovat chci, nebo chtěla jsem, abych měla taky nějakou kariéru, což už jsem si splnila, teď už spíš pracovat musím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam