HELLENKA: Ahoj Heleno.
Ta frustrace a vnitřní napětí tam ještě stále i před dvěma lety byly, pravda.
V opilosti na nějakejch akcích to vnitřní napětí bylo dokonce i očividný, když jsem se to, že on tam najednou se mnou není a jsem tam najednou mezi lidmi sama, což bylo naprosto strašný a nesnesitelný, snažila přepít a marně vytěsňovat alkoholem.
Ale teď to nabralo daleko horší formu.
Na samotu jsem si zvykla tak nebezpečně, že jsem občas cynicky až skoro ráda, že mě nikdo nebudí, že vedle mě v noci nikdo nechrápe.
Občas jsem ráda, že nemusím tak často nakupovat, uklízet a prát, že se mi prádlo jak ložní a ručníky, tak oblečení vejde snáz do pračky i na sušák a že k večeři si dám třeba jen jogurt nebo k večeři jen tak sežeru půlku avokáda nebo hrst oříšků nebo si jen ve stoje nad lednicí ukousnu kus sýra a můžu se nerušeně koukat na televizi.
Občas jsem i ráda, že nemusím chodit nebo jezdit na akce v tu hodinu, kdy by on hrál, ale že se třeba zvednu od sci-fi filmů o půlnoci a vyrážím až nočními spoji a že v létě jedu třeba posledním vlakem nebo až druhej den nebo třeba úplně jinam jindy.
Občas jsem i ráda, že si dělám, co chci a nemusím se s nikým na ničem domlouvat.
Ale pořád je to jen občas a mám silnou potřebu hledat partnera. To taky proto, že chci dítě.
Ale fakt nevím, v čem mám jako nereálný představy?
Jsem pohledná slečna, co se snaží jíst zdravě, sportuje a oblékám se lichotivě podle svojí postavy.
Pochybuju, že by mi lidi chválili vzhled jen ze soucitu.
Opravdu jsem hodná, milá, obvykle veselá, plná pozitivní energie a pořádná a dobře vařím.
Mám vzdělání a teď jsem zase pár let pilně pracovala, tak už fakt jako nevím, NA ČEM BYCH KONKRÉTNĚ JÁ MOHLA NEBO MĚLA ZAPRACOVAT.
A že bych pak ráda, aby se o mě muž staral?
Tak chlapi tady machrovali, jako že prej jsem měla oproti nim nízkej plat, když jsem jakožto kontrolor kvality - interní auditor měla 38 tis. hrubýho, něco málo nad 30 tis. čistýho.
Tak když oni MAJ TEDY TAK ZÁVRATNÝ PLATY A JEŠTĚ PÍŠOU, ŽE PRO NIKOHO JINÝHO, NEŽ JSEM JÁ, BYDLENÍ NENÍ PROBLÉM,
TAK MAJ ASI KDE BYDLET A MAJ PENĚZ DOST.
Tak co s těmi penězi tedy jako budou dělat?
Budou si s nima tapetovat?!!
Tak proč by se nemohli starat o ženu a pak o dítě přeci?
Firmy JIM TOTIŽ PLATÍ TOLIK A JE TO NASTAVENÝ, ŽE MUŽI MAJ VYŠŠÍ PLAT NEŽ ŽENY zejména PROTO, ŽE SE PŘEDPOKLÁDÁ, ŽE Z TOHO ŽIVĚJ RODINU!!!
Ne aby si ty prachy sobecky nechali jen sami pro sebe a kupovali si za to píčoviny.
Snad chápeš můj postoj. Neříkám, že se má muž o ženu starat a živit jí celej její život, myslela jsem tím jen v určitých etapách jejího života.
Jak jsem psala, tak že mám odpracovat na důchod 35 let, je stejně jasně daný, takže valnou část života pracovat chci, nebo chtěla jsem, abych měla taky nějakou kariéru, což už jsem si splnila, teď už spíš pracovat musím.