• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NJAL
    NJAL --- ---
    Zda se, ze asi uplne jakykoliv pisek v soukoli bude mit smysl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OVERWATCH: spíš TO za vyluxování účtu příbuzného. Zní to tvrdě, ale možná ho to zastaví dřív, než bude dlužit půlmega a víc.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Jo, to chapu, ze by se treba za penize nechal premluvit, ale kdyz o tom tematu zacne mluvit nekdo jiny nez on, tak je silene agresivni... myslim ze je mu jasny, ze to prehnal.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Právě že sám nepůjde, ale kdybys mu řekl že mu dáš třeba 1000 korun, které ti nemusí pak vracet, ale jen když tam opravdu půjde a donese ti třeba od doktora potvrzení?

No nic, tohle společně asi fakt nevyřešíme.

Už jsi kontaktoval psychologa i kriminalistku, možná nejlepší pro tebe toho člověka radši odstřihnout ze života, protože takhle budeš mít neustále v přímém přenosu jak se ničí.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Penize mu davat nechci, jeste tu jeho Erziku podporovat? To jedine ho presvedcit at jde sam, ale to nepujde. No, jen aby tu byl i tento pribeh, ze ty podvodnici jsou vazne realita.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Omezit svéprávnost než se ještě víc zadluží?
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Hele ještě mě napadá:
    Co ho dotáhnout k psychologovi a jako odměnu že tam půjde mu dát peníze?
    Samozřejmě nevím jak moc je ti ten člověk blízký, ale možná by to stálo za to zkusit.
    Ale k někomu fakt dobrému, kdo mu alespoň malinko dokáže realitu přiblížit.
    N_I
    N_I --- ---
    OVERWATCH: krásná postava je v posledním true detective jak čeká na rusku co nepřiletí

fešák hubert styl

nefernefernefer

je mraky těhle postav co chodí světem a loví tyhle trochu zoufalý lidi a umí je zpracovat
    řešení to nemá, dle mě podobně jako když někdo propadne pervitinu a říká ti, že to zvládá

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    GRANTORINO: Pise mu, ze si ho vezme, ze ho miluje a pak vzdycky prijde nejakej problem s penezma, ktery musi jeste ten den vyresit. Porucha auta, exekutor, lichvar, bratr potrebuje pujcit na material aby neprisel o zakazku... ta osoba nema ani ucet u banky, takze se uz i stalo, ze on poslal penize na ucet jeji znamy, a ta znama si to vybrala driv nez ta osoba a napsala mu, ze to ma poslat znova. A co udelal on? No se ani neptejte...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To klidně nemusí být holka. Prostě syndrom vojáka z Iráku. Ve Vegetě se lidi takovýmhle nachytaným pravidelně smějou, ale ten člověk třeba vůbec neexistuje.

Žena dvakrát naletěla na seznamce. „Lékaři“ a „vojákovi“ poslala 600 tisíc - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/internetova-seznamka-podvod-zena-poslala-penize-lekar-vojak.A211230_101450_zlin-zpravy_ppr
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Přijde mi jakoby byl dlouho sám, zoufalej a pravděpodobně s nějakou zatím neurčenou diagnózou na krku a ta holka je hodně mimo jeho ligu a umí perfektně lhát.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OVERWATCH: ?? Hustý, tohle je celkem jasný...
    To mi řekněte,jak to taková osoba dělá :D to musí mít Super charisma na čísle 10
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Chyba je i v nem, clovek musi prece mit nejakou hranici, nebo odpovednost. Kdy proste vi, ze dal uz nepujde. Navic on nechce slyset ani videt co mu rikaji pratele. Urazi se a jedna impulzivne za jakykoliv kriticky nazor.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Což se stane ve chvíli, kdy mu už nikdo nikde nic nepůjčí.

Bože, to je fakt hrozný tyhle lidský příběhy.

Skoro si říkám že totálně zadluženej a odkopnutej aby pak si to rovnou nešel hodit.

Jak se ta holka jmenuje?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ta osoba ma vetsi spotrebu na den, nez prezident USA! :-D Pocital jsem ze jeji denni spotreba ja asi 10.000 czk.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: On zije v bludu ze je princ na bilem koni, ktery ji zachranuje zivot. Ona z nej uz vyzdimala (za 3 mesicu co se znaji) asi 800.000 czk. On si zacal uz pujcovat aby ji pomahal z jejich dluhu a problemu. Ted prisla akce ta, ze ona ma dostat byt a ten prodat a jemu penize z toho vratit. Osobne si myslim, ze mozna zadnej byt neexistuje. On ji veri a planuje svatbu a svatebni cestu v zahranici...

NEI: Ptal jsem si i psychologa, prej mu v tomto pripade pomuze jedine az ho ona odkopne.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: To je ale fakt strašný.
    Známej žije v nějakým bludu.

Ještě by mě zajímalo po psychologické stránce zda s tím nejde nějak hnout.
    Myslím tím aby ses zkusil obrátit na nějakou psychologickou poradnu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Ptal jsem se kamosky, ktera dela na kriminalce a pokud ji to on cpe dobrovolne, tak s tim PCR nic neudela.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Hele a nedalo by se na tu typku podat TO za něco jako nekalé praktiky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam