• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLAF: zajímalo, jak velké úsilí s cílem jít na rande ještě považuješ za přiměřené, aby ti za to stálo.
    REGIS
    REGIS --- ---
    ADAMIRA: Nemám úplně potřebu se obhajovat na internetu. Někdo se zeptal na zkušenost a já jsem odpověděl.

Jen jsem překvapený, že tvoje první reakce na zkušenost, která se neshoduje s tou tvou je opakovaně zpochybnit její pravdivost a pak vyplodit rychlou psychologickou analýzu :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REGIS: Heled nevim, dle toho co píšeš mi prostě přijde že tam budto nejsi, nebo seš přesně ten typ o kterym jsem psal níže tzn. člověk kterej si tam jde pro neúspěch aby si pak mohl stěžovat
    REGIS
    REGIS --- ---
    ADAMIRA: Jsem. Je nějaký důvod proč bych si to měl vymýšlet?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MISHUGE: záleží s čím do toho jdeš, pokud do toho jdeš defaultně s tím že to dopadne špatně a v podstatě ti nejde o navázání nějakýho vztahu ale o potvrzení toho jak je Tinder špatnej, tak z toho budeš mít, suprise suprise, špatnou zkušenost

Jinak je podle mě Tinder uplně v pohodě funkční seznamka.

Jasný, záleží třeba na tom seš, pokud seš v Praze tak je to něco jinýho když seš ve vesnici která má v rádiusu 30 km jenom dalších pár vesnic, tak to bude o něco obtížnější, ale i tak se to dá.

Prachy se do toho sypat nemusí, tvojí šanci někoho potkat to o moc nezvýší, placený verze jsou spíš pro lidi pro který je tinder jenom další součástí doomscrollingu.

Jo, ano, pokud seš kluk tak taháš za kratší konec provazu a musíš bejt ty kdo oslovuje, ale takhle to na týhle planetě funguje už... pár tisíc let :)

S autama a ve fitku se tam nefotím, nemám tam ani sixpack a existuje hodně málo úhlů ze kterejch nevypadám jako goblin a neměl jsem tam problém najít jak vztah tak ONS.
    BLAF
    BLAF --- ---
    MISHUGE: Klikaci loterie s minimalnimi vysledky v porovnani s usilim do ni vlozenym.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REGIS: heled a fakt na tom tinderu seš?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MISHUGE: Je to skvely.
    REGIS
    REGIS --- ---
    PALEONTOLOG: No jasně, pořád je to hlavně vizuální seznamka. Stačilo se mi párkrát mrknout ke kámošce a holky mají takový traffic chlapů co jim píšou, že si můžou dovolit velkou část úplně ignorovat. Tím pádem valná část nemá potřebu ani swipovat a když už se do toho vrhnou, tak vyhrávají právě tyhle signály, takže vlastně nejsem vůbec překvapený, že to v tomhle nastavení pro mě ani trochu nefunguje. Pokud teda nepočítám scamy :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REGIS: podle mě teda všude jsou ženský, co děti chtějí, případně je nechtějí. podle mě stačí nebejt hvězda, jak říkáš - stačí neflexit tělem, dovolenejma nebo autem, a zmizíš v mezihvězedným prostoru..
    NJAL
    NJAL --- ---
    Tak ono co si budem povidat, kazdy uspesny vztah tinderu zmensi uzivatelskou zakladnu a traffic.
    REGIS
    REGIS --- ---
    MISHUGE: Zkouším Tinder v neplacené verzi a v podstatě s nulovým efektem. Věřím, že kdybych do toho ty prachy nasypal a aktivně oslovoval, tak z toho možná něco být může, ale takhle je to appka ve které se nic neděje. Nedostávám lajky ani matche, takže je to taková hodně smutná apka. Ale zase nejsem typ konvenčně atraktivního muže ani v jednom ohledu – nemám sixpack, nejsem bohatý ani se neukazuju se svým autem a nechci děti, takže nejspíš nejsem vhodný partner pro naprostou většinu žen ať už tam hledají cokoliv a ostatní na tom budou třeab podstatně lépe.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MISHUGE: V Cechach obecne hleda naprosta vetsina holcin vztah a naprosta vetsina kluku sex. Takze ve vetsine pripadu predstiraji kluci, ze chteji vztah, aby dostali sex. Ale je to muj nazor a muzu se mylit.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Měla bych tu takový obecný dotaz na místo muže :) Před 14 dny jsem se přihlásila na Tinder a zajímali by mě zkušenosti z druhé strany. Nemám nic konkrétního, jen jak to prostě vnímáte, jaké to je, jak to jde :)
    (z historie diskuze jsem nic nevyčetla.. A nevím, kde jinde se zeptat :))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    Syn známýho když jel na víkend k rodině svojí holky, tak ho to vyšlo i na 7 litrů, prý jim musel platit za přespání a jídlo...a jak byl zblblej, tak mu to přišlo normální, už ani nevim, kdo se na koho nakonec vykašlal, ale naštěstí ten vztah netrval příliš dlouho
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    OVERWATCH: posli to slozenkou typu A, jako fakt, vazne.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    VICTO_REA: Je to dost mozny
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    OVERWATCH: řekl bys, že by mohl být agresivní na okolí, protože mu najíždí pocit viny, protože částečně chápe, že dělá špatně, ale nemůže si pomoct?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: dávám lajk, zvlášť za ty poslední věty.

reply VICTO_REA|58208193}: tak by to šlo lidově asi taky říct, no ulovíš i obratnější rybu, když víš jak na to. si pamatuju, to byl nějakej snad psychiatr a ten furt posílal prachy někam do nigérie v naději, že mu ty milióny nakonec pošlou :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: co třeba faktor neumím říkat ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam