• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: co třeba faktor neumím říkat ne
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    5/12 Veterán - OKTOPUS | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/13478071605-oktopus/223512120110005/

Jojo, voják z Iráku...
    Já už všechny účty na zeznamcách zrušil, popravdě byly stejně k hovnu, neb má sebeprezentace odpovídala až příliš realitě a holt princ fakt nejsem a žádnýho bílýho koně nemám, takže to bylo celý k hovnu. Nevadí, nějak to jednou všechno dobře dopadne...
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Taky jsem se dokázala poměrně dost zamilovat jen virtuálně - písmenka+fotky.
    To byl borec, co si na mě tak trochu zahojil svoje dluhy, ale nebylo to na můj úkor jen jsem musela k práci na recepci na krátký a dlouhý týden dělat ještě úklidy domácností. Jak to čtu tak to vidím no, ...
    Platili jsme sice nájem na půl, ale kupovala jsem trochu víc jídla.
    Rok jsem v terapii řešila jak jsem nešťastná že mě nemiluje ale já jeho jo. Oba jsme spolu chtěli mít z různých důvodů dítě, ale naštěstí nakonec neměli. Pak jsem to ukončila.
    Dneska se má dobře a já taky a máme neutrální vztah.
    Still better love story than Twilight.

Je to prostě v očích obětí blízkost a naděje, ne?
    Nebo prostě zamilovanost. Křehčí kusy chodívají poměrně rychle do emoční závislosti na někom a pokud se jedná o toxický vztah, často se u nich vyskytuje silné tunelové vidění.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Půlku majetku a celý dům :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VANEK: no to je ta otázka, co mu vlastně dává, že tomu obětuje tolik. lichotky ani obdiv si od kurev nekoupíš. pak jsou teda i nějaký společnice s GF přístupem, ale co já vím kolik může stát?
    VANEK
    VANEK --- ---
    PALEONTOLOG: Za ušetřené peníze si koupí lepší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VANEK: ale vona ho pak opustí
    VANEK
    VANEK --- ---
    OVERWATCH: Hele, když to lidi posílají "dobrovolně" nigerijským princům nebo chirurgům, co se potřebují vyplatit z Iráku, tak to přece policie taky řeší jako podvod (kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti). Tady už se přece dá prokázat, v čem všem mu lhala... Tohle je naprosto srovnatelný případ; sežeň si buď další lepší právní radu, nebo rovnou podej trestní oznámení, za to nic nedáš.
    Láska přes internet nevyšla. Žena vylákala od muže 1,2 milionu korun - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-bezpecnost-laska-pres-internet-nevysla-zena-vylakala-od-muze-12-milionu-korun-40496508
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: Daruj všechny své úspory mne, zajistím aby se k nim nedostala!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUSINDA: Nic neposílat, získala by tak jeho jméno, číslo účtu,… nahlásit bance.

Pokud tahá za ponožku jen jednoho, moc z toho nebude - max budou řešit rozpor původu peněz s deklarovaným.
    Ale pokud je to sběrný účet nějakého bílého koně, mohou to zarazit mnohem aktivněji.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    LUSINDA: To ne, nechci vazne davat svoje cislo uctu ani jiny inicialy nejakym podvodnikum, ktery z nekoho dokazi vytahnout 800.000 za tri mesice... ;o)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OVERWATCH: zkus z něj pod nějakou zaminkou vytahnout číslo účtu a na ten účet pošli nějakou zanedbatelnou častku se vzkazem. Třeba toho ten predator zanechá.

Tyhle účty jsou aktivní na všech seznamkách. Memu příbuznému taky tahle ""slečna"" psala. Samozřejmě tristní češtinou (historka, že kdysi studovala v čr). Posílala fotky rodiny apod.a chtěla prachy jakože za příbuzným za 14 dní přiletí do ČR. Oni cílí na zoufalé osamělé lidi a daří se jim to.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: tak moje ex si vždycky "půjčovala", to by se napadnout dalo, ale to by nesměla dlužit další 1M. tu frontu s věřiteli bych stát jako nechtěl :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Zda se, ze asi uplne jakykoliv pisek v soukoli bude mit smysl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OVERWATCH: spíš TO za vyluxování účtu příbuzného. Zní to tvrdě, ale možná ho to zastaví dřív, než bude dlužit půlmega a víc.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Jo, to chapu, ze by se treba za penize nechal premluvit, ale kdyz o tom tematu zacne mluvit nekdo jiny nez on, tak je silene agresivni... myslim ze je mu jasny, ze to prehnal.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Právě že sám nepůjde, ale kdybys mu řekl že mu dáš třeba 1000 korun, které ti nemusí pak vracet, ale jen když tam opravdu půjde a donese ti třeba od doktora potvrzení?

No nic, tohle společně asi fakt nevyřešíme.

Už jsi kontaktoval psychologa i kriminalistku, možná nejlepší pro tebe toho člověka radši odstřihnout ze života, protože takhle budeš mít neustále v přímém přenosu jak se ničí.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Penize mu davat nechci, jeste tu jeho Erziku podporovat? To jedine ho presvedcit at jde sam, ale to nepujde. No, jen aby tu byl i tento pribeh, ze ty podvodnici jsou vazne realita.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Omezit svéprávnost než se ještě víc zadluží?
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Hele ještě mě napadá:
    Co ho dotáhnout k psychologovi a jako odměnu že tam půjde mu dát peníze?
    Samozřejmě nevím jak moc je ti ten člověk blízký, ale možná by to stálo za to zkusit.
    Ale k někomu fakt dobrému, kdo mu alespoň malinko dokáže realitu přiblížit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam