• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    MART1NKA: Na nejakym ceskym podcastu (ja vim, zdroj jak hovado) sem zaslechl, ze nazory genz chlapu sou stejne konzervativni jako u 70ti letejch. Netusim jestli to byl pruzkum v evrope nebo US, nicmene podivnej vyvoj. Nemam s genz moc velkej kontakt tak nedokazu posoudit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAKROUSEK: Manosfera rastie preto, ze su kluci odmietani a nevedia si vysvetlit preco a sleduju nespravne zdroje, ktore ich naopak od zien oddialia, nez ze by pochopili, preco to tak je.
    Inak redpillaci sa odhalia uz po spravach alebo na profile, takze s tymi sa realne na rande nedostanes.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAKROUSEK: taky jsem v tom naštěstí teoretik
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MAR_TINA: To ja nevim, ja nikoho takoveho neznam, ale asi mas pravdu ;-).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAKROUSEK: ale ta roste mezi neúspěšnými, ne?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAKROUSEK: Poviem ti to tak, ze bud nechcel pokracovat ani jeden (najcastejsi pripad), alebo len ja. Skor ako zenska zazijes to, ze chlap nechce pochopit to, ze uz nemas zaujem a pise furt dokola a chce sa vidiet. Fakt s tym nemam skusenosti, ze by mi chlapi lhali. Ale vacsinou sa to k tomu ani nedostane, pretoze to nazivo nefunguje.
    Dlhodoby vztah bol jeden :) co povazujem za uspech. Ked si uz niekto dava tu pracu svajpovat a potkavat cudzich ludi, chodit s nimi na niekolko rande nez k niecomu dojde (pre muzov toto byva celkom nakladne hobby), tak ten vztah chce. Ano, su tam i jasni fuckboys, ale tych sa da dost lahko identifikovat a ti sa ani nezvyknu tvarit, ze hladaju nieco viac a patria do kategorie, ktoru vzhladovo nevyhladavam (a casto maju vyfoteny onen slizky sixpack o zrkadlo).
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MART1NKA: Tak to by me zajimalo, proc v generaci o deset let mladsi, nez jsi ty, roste popularita manosfery a podobnych nesmyslu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MART1NKA: A s kolika procenty z tech, s kterymi jsi skoncila v posteli jsi posleze mela ten vztah?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAKROUSEK: Este… ja som s tymto vo svojej generacii (som o cca 10 rokov mladsia ako ty predpokladam) nikdy nemala problemy. Kluci vzdy reknou, co chcu ked si chces vymedzit hranice. Nemaju zaujem o nasledne pripadne sceny. Neni to nijak narocny rozhovor.
    Na zoznamke mas kolonku, ze chces “casual fun” a ma ju tam hromada zaskrtnutu. Toto lhani uz fakt nejede.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAKROUSEK: S tymi, s ktorymi som tam skoncit chcela som skoncila. Ale vesmes to boli moc hodni kluci :) ja na tie macha moc nie som.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    MART1NKA: A s kolika jsi skoncila v posteli?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NEI: Ja som mala z Tindru svoj najdlhsi vztah :) neni to marne.

Kludne mi poslite do posty screenshoty svojho profilu a poviem vam uprimne, co sa s tym da robit. Alebo to ukazte nejakej kamoske a ta vam poradi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PALEONTOLOG: Hele tak ja popisem ako funguje zenske preberanie profilov, aby ste si upravili nazor, pretoze toto co pises neni pravda a skodi to zbytocne.

Mrknem na profil, pan tam nema miesto mena debilnu prezyvku, ak ano, tak ide prec.

Hlada to co ja?

Mrknem na fotky, ak ma sympaticku tvar/pekny usmev, tak pokracujem. Ak nie, tak bohuzial. Nejde uplne o konvencnu krasu ale celkovy dojem. I z toho, ci je upraveny, cisty, ci ma pekne zuby, co ma na sebe atd. Ci ma nejake fotky pri ktorych vykonava hobby (to je plus).

Mrknem ci nema pod cca 168cm, pod to nejdem.

Mrknem co tam ma napisane. Cringe vtipy, ublizene hemzy, crypto, 420, polyamornych co hladaju k manzelke dalsiu neberem.

Mrknem na job, ale len z dovodu aby som ohodnotila vysku vzdelania, nie plat, ten mi je uprimne jedno.

———

Co je uprimne okamzite ne je: fotka sixpacku o zrkadlo, samotna fotka auta, flexenie peniazmi… a tiez profily uplne bez textu, ktorych je hromada. Dajte si pracu to tam vyplnit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAKROUSEK: Zo vsetkych rande, na ktorych som zo zoznamiek bola hladali vsetci vztah. Je tam na to kolonka. Predstieraca som nestretla jedineho. Ani falosneho nezenaca.
    To co pises je klise.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NEI: Na Nyxu jsou chytry lidi, takze je to jednodussi, to mas pravdu.
    NEI
    NEI --- ---
    ADAMIRA: Hele ale ty asi využíváš ten placenej, ne?

Já osobně doporučuju aspoň na měsíc si ten Tinder zaplatit, lépe tak nejdete toho, koho najít chcete/potřebujete

Měla jsem odtud jednoho milence (ne během vztahu) a nerozloučili jsme se nijak ve zlém, je to fajn chlapík.

Nikoho jiného jsem odtud nepoznala, ale najít se IMHO dá.
    Znám osobně dva páry, kteří se poznali na Tinderu a už se i vzali a mají dítě.

MISHUGE: Nyx mi ale jako seznamka přijde mnohem lepší.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REGIS: nekňuč, nikdo žádný psychologický analýzy nedělá ty princezno

Zpochybnil jsem jí jednou a to ještě pouhou otázkou, můžeš bejt v klidu.

Myslím si že by bylo záhodno, k tomu aby si dotyčná udělal obrázek i zmínit, jak jsi k celý věcí přistupoval -¨z toho co píšeš to vypadá tak, že jsi si tam šel akorát pro potvrzení svýho názoru.

Tinder není žádný perpetum mobile a je podle mě k tomu tak potřeba i přistupovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLAF: zajímalo, jak velké úsilí s cílem jít na rande ještě považuješ za přiměřené, aby ti za to stálo.
    REGIS
    REGIS --- ---
    ADAMIRA: Nemám úplně potřebu se obhajovat na internetu. Někdo se zeptal na zkušenost a já jsem odpověděl.

Jen jsem překvapený, že tvoje první reakce na zkušenost, která se neshoduje s tou tvou je opakovaně zpochybnit její pravdivost a pak vyplodit rychlou psychologickou analýzu :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    REGIS: Heled nevim, dle toho co píšeš mi prostě přijde že tam budto nejsi, nebo seš přesně ten typ o kterym jsem psal níže tzn. člověk kterej si tam jde pro neúspěch aby si pak mohl stěžovat
    REGIS
    REGIS --- ---
    ADAMIRA: Jsem. Je nějaký důvod proč bych si to měl vymýšlet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam