• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: tak pokles porodnosti není všude, jinde se to vyrovnává, takže bych řekla, že se spíš změní poměr populace.
    MART1NKA: u mojí puberťačky (12) se nezměnilo vůbec nic. Kluci hlavní téma. Co jsem se bavila se synem (15), mohl mi kecat, ale v podstatě nemá důvod, tak jeho sex jako takový nezajímá, spíš souznění. Ale je teda na spektru.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: by ma zaujimalo, ci dnesne pubertacky tolko riesia chlapcov, pride mi, ze sa to trochu meni, ale nemam vobec ziadne informacie o tomto.
    ono teda 18-25 mi nepride brzky sex...
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tak to není nic nového přece. Už i za mých mladých let jsme s klukama 15-22 řešili počítače, hry, sport, kolo a televizi, zatímco děvčata řešila kdo koho miluje, nemiluje a s kým zrovna chodí Vlasta a koho miluje Petr. O tom, že čím víc sexů tím lepší holka, ani nemluvě. Včetně toho že přicházely o panenství jen proto aby už nebyly panny.

Tam se můžeme zeptat, kolik orgasmů ty dívky 15-22 z toho brzkého sexu měly :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: mne pride dost zaujimava skutocnost, ze i napriek popularnemu nazoru, ze muzi funguju lepsie sami sa zistuje, ze vo veku do 30 to tak neni.
    zaroven ma zarazilo, ze 50% chlapov do 25 nikdy nemalo sex. u zien je to tretina.

tiez som videla nedavno spravy z USA, ze vznika termin "stay at home boyfriend" pretoze zeny maju v tejto vekovej skupine lepsiu vzdelanost a zamestnanost (gender pay gap je stale 9%, ale ten sa pocita z osob na rovnakej pozicii).
    MAR_TINA: spíš ale ne. Leda by sis přenesla vědomí do androida nebo tak něco :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: lidi už nemusí žít spolu, aby přežili, tak se teď budou muset naučit vzájemně spolužít tak, aby ten potenciální druhý o život s nimi stál. A to generaci dvě i víc může trvat.
    Zároveň je planeta přelidněná. Možná už mi zažijeme bod zlomu a pokles populace. Win-win.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRATIHLAV: Vsetci su sami, vypada to na hlavny dovod svetoveho poklesu porodnosti.
    KRATIHLAV
    KRATIHLAV --- ---
    Zajímavá Vinohradská 12
    Singles: Proč jsou Češi sami? | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/single-zeny-jsou-spokojenejsi-nez-muzi-maji-spatne-zkusenosti-popisuje-sociolog_2604150600_med
    Something very weird is happening on Tinder
    https://youtu.be/rjxAYdUe8uU?is=ka1LZ1k0PoCKMpoS

Tl;Dr pokud je na poslední fotce jinej člověk, než na předchozích, je to fake profil :)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    VITEX: vsak klasika

VITEX
    VITEX --- ---
    TLOUDEV: Jojo já to řikám furt: S upřímností nejdřív pojdeš ....
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    AVATAR: mám podivný pocit, zda za touhle seznamkou nestojí nějaká radikální katolická internetová bojůvka, která bojuje svatým mečem a přeslicí za vyhynutí zvrhlé části populace. Zvrhlou částí jsou pak nazýváni všichni, kdož vysloví slovo "mrdat", a navrch je stihne tyranie a hrůzovláda obézní krátkozraké administrátorky Veroniky s okousanými nehty, pokud toto slovo vysloví ještě před svatbou (kterážto je zřejmě hlavním účelem seznámení zde, mimo držení se za ruce v autobuse, ale jen potají).
    TLOUDEV: seznamka pro kamarady bez vyhod :D
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SUBVERSION: ...byly pak kolem toho ještě nějaké maily.
    Dobrý den,
    vzhledem k tomu, že jste porušil Obchodní podmínky a nerespektoval naše varování, byl Váš profil bez náhrady zablokován.
    Prosíme o vyplnění formuláře na odstouení od smlouvy.
    24-01-24 Formulář pro odstoupení od smlouvy CZ V4-0.pdf
    ---
    dd,
    oscanovany formular jsem jiz odeslal, podivejte se do starsi posty 9cca ve stredu jsem tusim posilal mail, mozna ve ctvrtek). Ale jen koukam, ze jste nepochopili pointu te otazky. Ale to nevadi, tento zpusob seznamovani se mi zda stejnak ponekud... podivny? A teda pokud pointu nepochytite, pak nechapu, ze to alespon nenechate na "prirodnim vyberu", tedy aby mel kazdy moznost se za sve penize ztrapnit sam.
    S pozdravem
    X.Y.
    ---
    dd jeste jednou,
    muzete mi prosim objasit ono 'nerespektovani varovani'? ja byl varovan?
    X.Y.
    ---
    Dobrý den,

kolegyně neupravila email, který posíláme při odstoupení od smlouvy. Za to se omlouváme. K upozornění nedošlo. Došlo ale k porušení OP. Naše seznamka není určena pro uživatele, kteří hledají sex - Milovat se, souložit, nebo mrdat či prcat?

Prosíme, abyste nám tedy poslal vyplněný formulář pro odstoupení od smlouvy, peníze Vám vrátíme a Váš profil z databáze vymažeme.

---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    :D super otazka ale, dost relevantni
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tak jsem byl vyhozen z EliteDate... Doporučený postup: můžete uvést tři otázky na potenciální partnerky či partnery, tedy položte otázku "Milovat se, souložit, nebo mrdat?" a je vymalováno ;-)
    BLAF
    BLAF --- ---
    ADAMIRA: IRL to vydrzim mega dyl, zvlast, kdyz to vypada, ze to muze nekam smerovat. Problem je ta odosobnenost ve virtualnim svete.

Kazdej pritahujem nejakej typ lidi. Ja, kuprikladu, zjevne pritahuju spise devcata, co se radeji seznamuji postupne :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BLAF: čistě ze zvědavosti, kolik tomu seš ochotnej dát irl?

Protože když tě tak čtu, jak moc tě vyčerpává seznamování přes seznamku, kde je všechno 10x rychlejší a jednoduší než irl, tak v reálu pro tebe musí bejt seznamování něco absolutně ubíjejícího.

btw. to že se se slečnou seznamuješ týden je právě ten problém, ideální je jít někam rovnou max. druhej den, ta holka čeká že jí někam vezmeš, nechce si povídat na téma "jak se máš a jak bylo v práci? Máš ráda hory?" - takovejch tam má stovky ;)
    BLAF
    BLAF --- ---
    MAR_TINA: Rekl bych, ze to ma hned tri roviny.
    - Energie venovana probirani se mnozstvim profilu, nez vubec nekoho matchnu. Me tohle strasne vycerpava. ale ja se treba i hrozne nerad probiram zbozim v krame, a tahle faze je tomu hodne podobna.
    - Jak velky usili jsem ochotnej vlozit do virtualniho seznamovani s nekym, s kym to rande ani neprobehne. Urcite min, nez se tejden s nekym seznamovat a pak dostat vyghostovano :) Coz byla bohuzel vetsina mejch matchu. Ja moc nevim, jak to kvantifikovat, ale tak dejme tomu, ze tady by mohla bejt hranice treba dve hodky nejakyho seznamovani na danou slecnu?
    - Jaky usili mi prijde ok vuci nekomu, s kym to rande fakt vyjde. Tady bych tomu dal cca treba dva tejdny nejaky snahy?

Asi jsem vlastne neodpovedel presne na tvoji otazku, ale nevim jak definovat slovem tu danou miru snahy, na kterou se tazes :)

Proate tak nejak po pul roce zkouseni internetovejch seznamek jsem se uz cejtil socialne a dusevne vytavenej, ze jsem toho musel nechat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: nikdy jsem netvrdil opak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam