• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NAVARA: Navaro :D
    my sme sukali s podobne starymi chlapcami ako my, ti kluci mali tiez sex. nejak ti tam ta matika nesedi.
    a nie, nie je pravda, ze to bolo tych istych 5 sportakov. boli to ti, ktori si v tom veku zvladli upravit chmiri pod nosom, pouzivat deodorant a nevystriekali sa okamzite pri pohlade na realne prsa.
    a holka po 30 fakt neni neviditelna, vyber si hlavu z prdele a prestan konzumovat ten incel content. ked mas sebavedome tak mas hromadu muzskej pozornosti cely zivot, aspon u mna tam absolutne ziadny decline nevidim. naopak, idu po mne i (omnoho) mladsi.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NAVARA: To jsou kvalitní pindy, hodně z nich nejspíš poháněno silou myšlenky. Na nudný a neviditelný zamindrákovaný borce po dvacítce fakt žádnej glow up nečekal. Naoapak si ty křivdičky a traumátka z toho, jak si v 16ti nesáhli, táhnou do pozdní dospělosti a je to fest poznat. Pak místo práce na sobě píšou na internet ublížený zpovědi, jak to holky měly v pubertě lepší, protože si mohly s kýmkoli zamrdat a oprašujou starý stereotypy o dostávání rozumu, neviditelných třicítkách a dalších pičovinkách :D. A přesně tenhle mindset a kecy jsou důvod, proč nemrdali kdysi a nejspíš i v současnosti. Kvůli jejich zářné a příjemné povaze, citu pro rovnoprávnost a obecným hodnotám ♥
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: vůbec ti nerozumím, o čem mluvíš, jakože fakt. Chytl ses jediný poznámky, že vím, že byli i někteří starší kluci i bez sexu. Ale říkala jsem, že ta hranice byla lehce posunutá. Tj holka si běžně v 15 spíš dala dohromady s klukem 17,18,19.
    Píšu to snad jasně. Ti kluci fakt nevypadali, že by je to nebavilo. Já jsem samozřejmě měla sex i s podobně starými kluky. Snažíš se protlačit myšlenku, že kluci to nedělali a nedělají i v teenage věku a ty ostatní projekce je co, wtf? :D
    chápu, že si asi v tý bublině, co to dělala pozdějc...tak ok no.

A o jiných skupinách ( "odpovídá i těm 22 letům co píšeš (VŠ, první práce, jiné skupiny lidí,…") o těch vůbec nepíšu :)) sorry no. Ty seš z který planety?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: Spíš "my holky jsme to v teenage věku braly velice experimentálně a sportovně řekla bych." - což sedí - jen z druhé strany to pro dobře 3/4+ kluků bylo dost podstatně jiné ;)
    Neviditelní jak holka po třicítce. Zlepšilo se to až když jste začaly dostávat rozum, změnou města,… což odpovídá i těm 22 letům co píšeš (VŠ, první práce, jiné skupiny lidí,…).
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pamatuji si můj první orgasmus ze sexu v 15. Okamžitě mi naskočilo "on to zvládnul, funguje to!" :D Romantika při měsíčku v přírodě.. od té doby jsem to považovala za další druh sportu, který rozhodně hodlám provozovat a zkoumat prakticky...teorie bylo už dost.

Na střední jsme se pak od prváku napároval se třeťákama a čtvrťákama. Skromně mohu poznamenat, že jsem byla první v páru, ale to nemělo dlouhé trvání, zatímco některé moje spolužačky s těmi kluky byly pak fakt strašně dlouho i deset a víc let a někteří spolu zůstali dodnes.
    Takže taky mne překvapuje, jak to některým trvá, ale jako ok, i tehdy bylo dost kluků do 22 let třeba bez sexu...
    My jsme to v teenage věku brali velice experimentálně a sportovně řekla bych.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MARKYSHA: Pokles porodnosti je prave i v rozvojovych krajinach… a tento single fenomen u gen z sa prejavuje i tam… je to prave zaujimave.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Ano rozlisujeme. K provozovani doslo neskor. Ja som teda dostala menzes az v 15 a v 12 som bola fakt dite, sme sa akurat hrali vybijanu na dvore… prsa som uz mala, ale snazila sa obliekat tak, aby ich nikto nevidel, pretoze som sa stydela.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NAVARA: To neni pravda :) ja som mala svojho nerdika co teraz uci kvantovu fyziku na univerzite a orgasmov som mala tiez dost. Inak u nas sme randili na strednej z holek mozno 4 (z 11), zbytok asi az na vyske. Kluci mali cca stejny pomer. Ano, ja som si mohla v tych 16-17 ukazat na koho som chcela a ukazala som si na nerdika, pretoze bol najchytrejsi z celej skoly a do toho mal cool dready a pocuval Korny. Stretli sme sa v cakarni na olympiade, bol o rok starsi.
    Mluvis o tych par holkach z triedy, o ktorych ste vy kluci snivali, pritom tam boli tie zvysne 2/3, ktore nikoho nemali ale nikto o ne nestal.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NAVARA: no o toho mého kluka se holky vysloveně perou a štve ho, že by s nimi chtěl kamarádit, ale ony si to vykládají jako zájem a když se po nějaké době nic, tak jsou naštvaný.
    SITH
    SITH --- ---
    rozlišujeme "zajímat" a "provozovat"?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MARKYSHA: Hele mna zacal sex zaujimat az niekedy v 16-17. Asi je to individualne tiez.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    MARKYSHA: pokles porodnosti je právě všude, jen se někde rodí místo 8 až 11 dětí na ženu třeba 4 až 6, takže můžeš mít mylný pocit, že to jinde dorovnají.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAR_TINA: "Zároveň je planeta přelidněná."

Nojo, ale kým - západní kultura o osobních svobodách to není a ty další v lepším případě mají autokratické tendence, v horším jedou naférovku náboženský jihád a genocidu všech okolo…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MART1NKA: "ono teda 18-25 mi nepride brzky sex"

To je ale z pohledu holky, navíc prsatý a ještě v době, kdy s klukama cvičí hormony do takové míry, že je stačí pohladit po ramenu, aby si museli jít vyměnit trenky.
    A protože jsou v té době povrchní a zaměřujete se všechny na tři stejné čutálisty z ročníku, kteří to musí všechno oddřít.
    Zbytku kluků nezbývá než počkat až dostanete aspoň trochu rozum a mezitím řešit zmíněné počítače, hry, sport, kolo a televizi :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: tak pokles porodnosti není všude, jinde se to vyrovnává, takže bych řekla, že se spíš změní poměr populace.
    MART1NKA: u mojí puberťačky (12) se nezměnilo vůbec nic. Kluci hlavní téma. Co jsem se bavila se synem (15), mohl mi kecat, ale v podstatě nemá důvod, tak jeho sex jako takový nezajímá, spíš souznění. Ale je teda na spektru.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: by ma zaujimalo, ci dnesne pubertacky tolko riesia chlapcov, pride mi, ze sa to trochu meni, ale nemam vobec ziadne informacie o tomto.
    ono teda 18-25 mi nepride brzky sex...
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tak to není nic nového přece. Už i za mých mladých let jsme s klukama 15-22 řešili počítače, hry, sport, kolo a televizi, zatímco děvčata řešila kdo koho miluje, nemiluje a s kým zrovna chodí Vlasta a koho miluje Petr. O tom, že čím víc sexů tím lepší holka, ani nemluvě. Včetně toho že přicházely o panenství jen proto aby už nebyly panny.

Tam se můžeme zeptat, kolik orgasmů ty dívky 15-22 z toho brzkého sexu měly :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: mne pride dost zaujimava skutocnost, ze i napriek popularnemu nazoru, ze muzi funguju lepsie sami sa zistuje, ze vo veku do 30 to tak neni.
    zaroven ma zarazilo, ze 50% chlapov do 25 nikdy nemalo sex. u zien je to tretina.

tiez som videla nedavno spravy z USA, ze vznika termin "stay at home boyfriend" pretoze zeny maju v tejto vekovej skupine lepsiu vzdelanost a zamestnanost (gender pay gap je stale 9%, ale ten sa pocita z osob na rovnakej pozicii).
    MAR_TINA: spíš ale ne. Leda by sis přenesla vědomí do androida nebo tak něco :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: lidi už nemusí žít spolu, aby přežili, tak se teď budou muset naučit vzájemně spolužít tak, aby ten potenciální druhý o život s nimi stál. A to generaci dvě i víc může trvat.
    Zároveň je planeta přelidněná. Možná už mi zažijeme bod zlomu a pokles populace. Win-win.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRATIHLAV: Vsetci su sami, vypada to na hlavny dovod svetoveho poklesu porodnosti.
    KRATIHLAV
    KRATIHLAV --- ---
    Zajímavá Vinohradská 12
    Singles: Proč jsou Češi sami? | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/single-zeny-jsou-spokojenejsi-nez-muzi-maji-spatne-zkusenosti-popisuje-sociolog_2604150600_med
    Something very weird is happening on Tinder
    https://youtu.be/rjxAYdUe8uU?is=ka1LZ1k0PoCKMpoS

Tl;Dr pokud je na poslední fotce jinej člověk, než na předchozích, je to fake profil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam