• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ja nedavno zkusila udelat pruzkum na zaklade mistnich plku, ze chlapum nikdo neodepisuje. Obepsala jsem neco pres 80 matchů, odepsalo mi jich cca 20 na prvni zpravu, na dalsi zpravu už jen 4. Ale mam tam jeste obycejnejsi fotky nez tady, casto bez make-upu a koz :D U me by vic zabralo prijit do baru, ukazat na typka proste odejit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Koudy samozrejme nekeca. Jen to neni zhrzenej ulhanej incel jako Avatar, kterej by nenavidel zensky zejo. Pro me jsou zensky nadherny stvoreni. Jsem vetsinu dospelyho zivota ve vztazich. Kdyz ve vztahu nahodou par mesicu nejsem, tak si rad uzivam a k holkam jsem co se toho tyce naprosto uprimnej a otevrenej. Aktualne kdyz kouknu na tinder gold (kterej mam v ramci revolut subscription zdarma)..tak me tam lajkuje 190 holek, takze kdybych je lajknul zpet abychom meli match, tak mam tri rande tydne na rok a neco dopredu. Fotky tam mam uplne normalni. Info tam mam uplne normalni..vtipny a trochu sarkasticky, ale zaroven aby to tem holkam o me neco reklo..Ja ale nemam problem oslovit holku ani v realu na ulici nebo v kavarne, knihovne ci ve fitku treba...Staci bejt gentleman, mit dobrej humor, bejt zdrave sebevedomej a nechovat se k holkam jako kreten Avatare a nebudes mit o ne nouzi.

INSEQUI: však to píšu, ne? Ztráta sebevědomí, neatraktivnost, nedostatek zkušeností a z toho pramenící nesmělost a nervozita. Ono je těžký být vtipnej, když vtipnej nejsi. Ženský na to reagují a klidně i podvědomě.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Možná by stálo za zamyšlení co ty pohledy způsobuje.
    INSEQUI: tak jeho zkušenosti jsou prý takové, že má během prvního dne padesát matchů a vybírá si jak v cukrárně. Oproti tomu já měl během dvou týdnů jeden, bez reakce v dm a pak už nic :)

Stejně tak to má nemalé procento chlapů v reálu. Jejich kámoš má tři buchty do roka a k tomu pár bokovek a on vidí jen znechucené pohledy (které si ty ženy ani neuvědomují), zkušenost s nekonečným odmítáním, které jeho sebevědomí srazí pod nulu a v tu chvíli je v podstatě bez šance.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MAR_TINA: Taneční jsou super, tam je kluk jak liška v drůbežárně :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Tak nemusí kecat. Já když ti napíšu, seznámil jsem se na Tinderu 10x a dobrý, tak taky nebudu kecat. A když ti řeknu, na Tinderu se dá seznámit, ale je to extrémní vopruz, probírání se tunama obsahu co nechceš a když už máš rande tak to třeba vyjde na poněkolikátý, tak taky nebudu kecat. Záleží jak to prodáš. Ale je jasný že z té první verze jdou incelové do vrtule.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    U nás byly ještě taneční, to je taková prní příležitost k oťukávání a seznamování. Za sebe bych radila, dejte tam děti, když se na to cítí, ne ve druháku, protože se to tak dělá. Část kluků tam byla úplně v rozpacích, s nechutí a holek se báli. A za rok by byli úplně v pohodě a rádi by se s holkama zadali.

A pak já, já teda trpěla, pro mě to bylo děsný všemi směry. :))))
    INSEQUI: tak je možný, že kecá, viď. Koneckonců je to Koudy :)
    Mě to nijak neurazil, jen prostě člověk na to musí koukat statisticky a ne z vlastní zkušenosti, protože experience may differ.

A statistiky jsou v dnešní době neúprosné a nejspíš i zcela jiné, než za našich mladých let :)
    MAR_TINA: strojárna, no. Na škole byly dvě holky, ale ne v mým ročníku. V kanclu jsem seděl s ženou (co by nemohla být moje máma) poprvé ve třiceti a to jsem měl partnerku, takže mi byla volná :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NAVARA: Navaro :D
    my sme sukali s podobne starymi chlapcami ako my, ti kluci mali tiez sex. nejak ti tam ta matika nesedi.
    a nie, nie je pravda, ze to bolo tych istych 5 sportakov. boli to ti, ktori si v tom veku zvladli upravit chmiri pod nosom, pouzivat deodorant a nevystriekali sa okamzite pri pohlade na realne prsa.
    a holka po 30 fakt neni neviditelna, vyber si hlavu z prdele a prestan konzumovat ten incel content. ked mas sebavedome tak mas hromadu muzskej pozornosti cely zivot, aspon u mna tam absolutne ziadny decline nevidim. naopak, idu po mne i (omnoho) mladsi.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Muj prvni kluk byl o pul roku - rok mladsi, nez ja a k sexu jsme taky dosli. Ale rozhodně bych necekala, ze takovou debatu potkam mezi davno dospelymi lidmi, nekteri jsou dokonce daaaavno dospelí. Jsem myslela, ze tyto veci zapominaji stejne, jako kdo driv prestal nosit plenky.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Jenže takhle si to vyložíš ty, pravda je ale spíš u toho co psala Martina. Já se možná špatně vyjádřil, nemělo to být nějak urážlivé.

Tinder vůbec neber jako nějaký měřič uspěchu, myslím že Koudy se na Tinderu prohrabuje úplně stejnym peklem plnym falešnejch profilů, čínskejch botu jako kdokoliv jinej. Ano dá se na Tinderu seznámut, ale trochu to trvá a vzniká u toho hromada legračních historek přesně do této skupiny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AVATAR: ty nesmíšené kolektivy jsou dost kontraproduktivní. To chápu, že člověk chápe a vidí druhé pohlaví jako mimozemšťany.
    Prostupnost středních škol pro všechna pohlaví je fajn, není třeba tlačit holkám, že nejsou dobré na elektroprůmyslovku, a klukům, že zdrávka je pro holky.
    Já osobně jsem začal říkat až v osmnácti a uspěl až za podpory alkoholu a gamesky jsou pro mě důležitější do dneška. Ale vyrůstal a pracoval jsem v čistě mužským kolektivu (spousta z nich byli kluci, co už na pokusy zanevřeli, protože vypadají jak ajťáci a ne ti cute) a žen se kolem mě vyskytovalo vždy jak šafránu.
    INSEQUI: jako anekdota dobrý. Ono je to pro lidi, co mají úspěch, když se trochu snažej, docela nepochopitelný, že jiní ten úspěch nemaj i když se snažej třeba i víc :)

Něco jako Koudy, kterýmu funguje Tinder bezvadně, ale průměrnej chlap má nějaký procento na match a promile na rande :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já bych k tomu dodala, že každý dozrál někdy. A jako rozčilování se, že jiní byli zralí v 16 a já ve 23, mi přijde jako blbost. Všechno má svůj čas a pokud mě zajímali hry, kola a kámoši a nezajímalo vymydlení, upravení se a pokusy o rande, tak bylo i pro mě příjemnější dělat to první.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    No tak abych sem vnesl další pohled z druhé strany. Já jel v počítačích cca do 15, pak jsem zjistil že existujou taky holky, alkohol a tak. Od té doby bylo všechno podřízený chození za holkama. Nebyl jsem uplně nějakej extra žádanej, ale zase když jsem se trochu snažil, problém to nebyl. Pamatuju si že babička si ze mě dělala legraci, že pozná když mám rande, podle oblečení co si beru a že jsem vymydlenej :)
    Kamarádi to měli podobně, někdo hrál víc, někdo míň, ale za holkama chodil každej.
    To co tu popisuje NAVARA mi trochu přijde jako takový fňukání někoho koho holky nechtěj a hazí to na všechno a všechny okolo, přitom to řešení je a bylo vždycky u něj.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NAVARA: To jsou kvalitní pindy, hodně z nich nejspíš poháněno silou myšlenky. Na nudný a neviditelný zamindrákovaný borce po dvacítce fakt žádnej glow up nečekal. Naoapak si ty křivdičky a traumátka z toho, jak si v 16ti nesáhli, táhnou do pozdní dospělosti a je to fest poznat. Pak místo práce na sobě píšou na internet ublížený zpovědi, jak to holky měly v pubertě lepší, protože si mohly s kýmkoli zamrdat a oprašujou starý stereotypy o dostávání rozumu, neviditelných třicítkách a dalších pičovinkách :D. A přesně tenhle mindset a kecy jsou důvod, proč nemrdali kdysi a nejspíš i v současnosti. Kvůli jejich zářné a příjemné povaze, citu pro rovnoprávnost a obecným hodnotám ♥
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam