• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI: tak je možný, že kecá, viď. Koneckonců je to Koudy :)
    Mě to nijak neurazil, jen prostě člověk na to musí koukat statisticky a ne z vlastní zkušenosti, protože experience may differ.

A statistiky jsou v dnešní době neúprosné a nejspíš i zcela jiné, než za našich mladých let :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Jenže takhle si to vyložíš ty, pravda je ale spíš u toho co psala Martina. Já se možná špatně vyjádřil, nemělo to být nějak urážlivé.

Tinder vůbec neber jako nějaký měřič uspěchu, myslím že Koudy se na Tinderu prohrabuje úplně stejnym peklem plnym falešnejch profilů, čínskejch botu jako kdokoliv jinej. Ano dá se na Tinderu seznámut, ale trochu to trvá a vzniká u toho hromada legračních historek přesně do této skupiny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AVATAR: ty nesmíšené kolektivy jsou dost kontraproduktivní. To chápu, že člověk chápe a vidí druhé pohlaví jako mimozemšťany.
    Prostupnost středních škol pro všechna pohlaví je fajn, není třeba tlačit holkám, že nejsou dobré na elektroprůmyslovku, a klukům, že zdrávka je pro holky.
    Já osobně jsem začal říkat až v osmnácti a uspěl až za podpory alkoholu a gamesky jsou pro mě důležitější do dneška. Ale vyrůstal a pracoval jsem v čistě mužským kolektivu (spousta z nich byli kluci, co už na pokusy zanevřeli, protože vypadají jak ajťáci a ne ti cute) a žen se kolem mě vyskytovalo vždy jak šafránu.
    INSEQUI: jako anekdota dobrý. Ono je to pro lidi, co mají úspěch, když se trochu snažej, docela nepochopitelný, že jiní ten úspěch nemaj i když se snažej třeba i víc :)

Něco jako Koudy, kterýmu funguje Tinder bezvadně, ale průměrnej chlap má nějaký procento na match a promile na rande :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já bych k tomu dodala, že každý dozrál někdy. A jako rozčilování se, že jiní byli zralí v 16 a já ve 23, mi přijde jako blbost. Všechno má svůj čas a pokud mě zajímali hry, kola a kámoši a nezajímalo vymydlení, upravení se a pokusy o rande, tak bylo i pro mě příjemnější dělat to první.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    No tak abych sem vnesl další pohled z druhé strany. Já jel v počítačích cca do 15, pak jsem zjistil že existujou taky holky, alkohol a tak. Od té doby bylo všechno podřízený chození za holkama. Nebyl jsem uplně nějakej extra žádanej, ale zase když jsem se trochu snažil, problém to nebyl. Pamatuju si že babička si ze mě dělala legraci, že pozná když mám rande, podle oblečení co si beru a že jsem vymydlenej :)
    Kamarádi to měli podobně, někdo hrál víc, někdo míň, ale za holkama chodil každej.
    To co tu popisuje NAVARA mi trochu přijde jako takový fňukání někoho koho holky nechtěj a hazí to na všechno a všechny okolo, přitom to řešení je a bylo vždycky u něj.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    NAVARA: To jsou kvalitní pindy, hodně z nich nejspíš poháněno silou myšlenky. Na nudný a neviditelný zamindrákovaný borce po dvacítce fakt žádnej glow up nečekal. Naoapak si ty křivdičky a traumátka z toho, jak si v 16ti nesáhli, táhnou do pozdní dospělosti a je to fest poznat. Pak místo práce na sobě píšou na internet ublížený zpovědi, jak to holky měly v pubertě lepší, protože si mohly s kýmkoli zamrdat a oprašujou starý stereotypy o dostávání rozumu, neviditelných třicítkách a dalších pičovinkách :D. A přesně tenhle mindset a kecy jsou důvod, proč nemrdali kdysi a nejspíš i v současnosti. Kvůli jejich zářné a příjemné povaze, citu pro rovnoprávnost a obecným hodnotám ♥
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: My holky jsme taky neměly vždycky toho, na koho jsme si ukázaly prstem a že by každá věděla, co bude etc. To zas žiješ ve své iluzi. Ale rozhodně ti řeknu, že opravdu tomu nikdy nepomáhalo, když ten kluk místo toho hrál hry na počítači. Spíš to rozmetalo i všechny pokusy v zárodku. Holt to vyžadovalo větší nasazení než se dostat do finále Prince od Persia.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: Oni si to neposunuli dobrovolně, možnosti byly buď skočit ze střechy nebo se na to vystrat (řešit zmíněné počítače, hry, sport, kolo a televizi,…), dokud se nezmění soc. skupina (VŠ, práce,…).
    Ano, holkám to bylo jedno, z jejich pohledu vše fungovalo naprosto ideálně :) A o tom je celý ten rant, prostě vůbec netušíte.

A to bylo v době, kdy se člověk ztrapňoval maximálně v rámci (části) města. Co má dělat dnešní mládež, kdy jakýkoli pokus je okamžitě na tiktoku pro pobavení tisíců, netuším a jejich zoufalství a depresím se nedivím.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: no upřímně a je mi to jedno.
    Co já s tím, že někdo si to posunul ... To je jeho věc.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: Ne, že z pohledu holky je ta situace v pubertě setsakra jiná (dobrým dvěma třetinám stačí ukázat prstem), než z pohledu kluků.
    Tedy že to "překvapení že jim to tak dlouho trvalo" je prostě tím, že vůbec netušíš v jaké situaci většina (nikoli všichni, tj. že jsi pár stejně starých našla, na tom nic nemění - byla to ta čtvrtina, po které jste šly všechny) těch kluků byla.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: vůbec ti nerozumím, o čem mluvíš, jakože fakt. Chytl ses jediný poznámky, že vím, že byli i někteří starší kluci i bez sexu. Ale říkala jsem, že ta hranice byla lehce posunutá. Tj holka si běžně v 15 spíš dala dohromady s klukem 17,18,19.
    Píšu to snad jasně. Ti kluci fakt nevypadali, že by je to nebavilo. Já jsem samozřejmě měla sex i s podobně starými kluky. Snažíš se protlačit myšlenku, že kluci to nedělali a nedělají i v teenage věku a ty ostatní projekce je co, wtf? :D
    chápu, že si asi v tý bublině, co to dělala pozdějc...tak ok no.

A o jiných skupinách ( "odpovídá i těm 22 letům co píšeš (VŠ, první práce, jiné skupiny lidí,…") o těch vůbec nepíšu :)) sorry no. Ty seš z který planety?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: Spíš "my holky jsme to v teenage věku braly velice experimentálně a sportovně řekla bych." - což sedí - jen z druhé strany to pro dobře 3/4+ kluků bylo dost podstatně jiné ;)
    Neviditelní jak holka po třicítce. Zlepšilo se to až když jste začaly dostávat rozum, změnou města,… což odpovídá i těm 22 letům co píšeš (VŠ, první práce, jiné skupiny lidí,…).
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pamatuji si můj první orgasmus ze sexu v 15. Okamžitě mi naskočilo "on to zvládnul, funguje to!" :D Romantika při měsíčku v přírodě.. od té doby jsem to považovala za další druh sportu, který rozhodně hodlám provozovat a zkoumat prakticky...teorie bylo už dost.

Na střední jsme se pak od prváku napároval se třeťákama a čtvrťákama. Skromně mohu poznamenat, že jsem byla první v páru, ale to nemělo dlouhé trvání, zatímco některé moje spolužačky s těmi kluky byly pak fakt strašně dlouho i deset a víc let a někteří spolu zůstali dodnes.
    Takže taky mne překvapuje, jak to některým trvá, ale jako ok, i tehdy bylo dost kluků do 22 let třeba bez sexu...
    My jsme to v teenage věku brali velice experimentálně a sportovně řekla bych.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MARKYSHA: Pokles porodnosti je prave i v rozvojovych krajinach… a tento single fenomen u gen z sa prejavuje i tam… je to prave zaujimave.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Ano rozlisujeme. K provozovani doslo neskor. Ja som teda dostala menzes az v 15 a v 12 som bola fakt dite, sme sa akurat hrali vybijanu na dvore… prsa som uz mala, ale snazila sa obliekat tak, aby ich nikto nevidel, pretoze som sa stydela.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NAVARA: To neni pravda :) ja som mala svojho nerdika co teraz uci kvantovu fyziku na univerzite a orgasmov som mala tiez dost. Inak u nas sme randili na strednej z holek mozno 4 (z 11), zbytok asi az na vyske. Kluci mali cca stejny pomer. Ano, ja som si mohla v tych 16-17 ukazat na koho som chcela a ukazala som si na nerdika, pretoze bol najchytrejsi z celej skoly a do toho mal cool dready a pocuval Korny. Stretli sme sa v cakarni na olympiade, bol o rok starsi.
    Mluvis o tych par holkach z triedy, o ktorych ste vy kluci snivali, pritom tam boli tie zvysne 2/3, ktore nikoho nemali ale nikto o ne nestal.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NAVARA: no o toho mého kluka se holky vysloveně perou a štve ho, že by s nimi chtěl kamarádit, ale ony si to vykládají jako zájem a když se po nějaké době nic, tak jsou naštvaný.
    SITH
    SITH --- ---
    rozlišujeme "zajímat" a "provozovat"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam