• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NELLAS: ne, to je jen velmi malá část mnohem větší skupiny. 90 procent se takhle neprojevuje a naopak jsou to většinou ti nejhodnější lidi, co znám a nejlepší kamarádi, protože na tebe maj vždy čas. Jen prostě o ně ženský nemaj zájem a oni se s tím většinou po třicítce smíří a už se ani nesnaží.

Přijde mi fascinující, že tuhle sociální bublinu vůbec neznáte. Teda ženským se nedivím, ta ji ignoruje. Ale že ani insequi...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AVATAR: Existují, dost často to tu prezentují někteří nyxáci stylem "všechny holky skáčou do postele deseti největším borcům ze sta a my normální ostrouháme a nikdo nás nechce, holky jsou prodejné děvky, které jdou jen po vzhledu a penězích, i ty o mě určitě jevíš zájem jen proto, že jsi neklofla toho libového samečka, se kterým mě při nejbližší příležitosti stejně opustíš".
    A co se týče tinderu, asi jsi minul toto, jinak bys nemohl psát takový nesmysle :)

[AVATAR @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    INSEQUI: K nevidím a pokud se s ním v něčem shoduješ, znamená to, že jsi mimo. Já se líbím leckterým, osobně jsem měl vcelku slušný skóre (dokud jsem měl o ženský zájem), protože jsem vtipnej a chytrej, když už ne žádnej krasavec. Ne každej má takový štěstí.

Není možné, že si jen nejsi schopnej představit, jaký je to být nesympatickej člověk, na kterýho ženský prostě neletí a naopak jim přijde odpudivej? Myslíš si, že takoví lidi neexistují? Jesus...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: No, a to je právě ta mylná představa, kterou si často určitá skupina namlouvá. Třeba tady NELLAS by jsi se třeba líbil ty, ale nezjistil by si to, protože by jsi seděl doma, litoval se a namlouval si že ostatním holky skáčou do postele po zástupech a tobě ne. Jak na to už tu psal Koudy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VANEK: Jasně že ne. Ale až by jich bylo 20 % a víc, stala by se z toho normální společnost.
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAR_TINA: Hele, co jsem slyšel o jednom dvou klucích na třídu zdrávky, taky to nemají úplně ideální.
    NELLAS: tys byla vždycky jiná :)

Nevím, na mě působí jako klasickej fuckboy, zatímco lidí o kterých mluvím já, vypadají spíš takhle...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    AVATAR: Mně by se nelíbil, a to jsem na kluky. Tak nevím :D
    Jen tak mimochodem, tys byl naprosto zaručeně v té skupině lidí, co jim holky skáčou do postele. Slovy klasika, tebe bych chtěl i já a to nejsem gay :D

[INSEQUI @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.]
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: tak ja spis narazela na ty, co jim nikdy nikdo nenapise. Ale je mozne ze tací tam mají neco na zpusob "jsem tata male princezny..." nebo fotku s kaprem.
    Btw, na prochazky randicka taky taham. Rada se courám, nemusime nic kupovat, takze nevznikne takove to - platime dohromady nebo zvlast? Kdyz je to hodne prijemne, tak bud na tu veceri nekam ve finale dojdeme nebo me pozve priste, pokud se mu líbím. Navic se muzes bavit otevrene bez toho, aby obsluha natahovala ucho, zda z rande bude i druhe :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak ono taky zalezi na tom co jako chlap holce napises zejo. Jestli to bude neco originalniho nebo ne. Predstava ze jsem holka a kazdej den mi 50 chlapu napise "ahojky" tak asi taky moc neodepisuju. Baleni je castecne (kdyz to reknu na tvrdaka) furt emocni a psychologicka hra a je dobry se vcitit do te holky, kterou bali hodne kluku (takze ona ma z ceho vybirat) a snazit se ji balit jinak nez to nejspis delaj oni. Nebo ji treba na zacatku vubec nebalit a jen se s ni chtit seznamit protoze ma treba zajimavou vec v infu..etc. Ja takhle pozval holku z tinderu na houby, protoze jsem v infu cetl, ze rada houbari. Takze misto toho abych ji balil nekde u vecere, tak jsem ji vyzvedl a jeli jsme se do brd courat pet hodin po lese..pak rikala, ze to bylo nejlepsi prvni seznameni ktery snad zazila a ze kazdej typek ji zve na veceri, do kina nebo na kafe a na houby nikdo..Pritom takova picovinka zejo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ja nedavno zkusila udelat pruzkum na zaklade mistnich plku, ze chlapum nikdo neodepisuje. Obepsala jsem neco pres 80 matchů, odepsalo mi jich cca 20 na prvni zpravu, na dalsi zpravu už jen 4. Ale mam tam jeste obycejnejsi fotky nez tady, casto bez make-upu a koz :D U me by vic zabralo prijit do baru, ukazat na typka proste odejit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Koudy samozrejme nekeca. Jen to neni zhrzenej ulhanej incel jako Avatar, kterej by nenavidel zensky zejo. Pro me jsou zensky nadherny stvoreni. Jsem vetsinu dospelyho zivota ve vztazich. Kdyz ve vztahu nahodou par mesicu nejsem, tak si rad uzivam a k holkam jsem co se toho tyce naprosto uprimnej a otevrenej. Aktualne kdyz kouknu na tinder gold (kterej mam v ramci revolut subscription zdarma)..tak me tam lajkuje 190 holek, takze kdybych je lajknul zpet abychom meli match, tak mam tri rande tydne na rok a neco dopredu. Fotky tam mam uplne normalni. Info tam mam uplne normalni..vtipny a trochu sarkasticky, ale zaroven aby to tem holkam o me neco reklo..Ja ale nemam problem oslovit holku ani v realu na ulici nebo v kavarne, knihovne ci ve fitku treba...Staci bejt gentleman, mit dobrej humor, bejt zdrave sebevedomej a nechovat se k holkam jako kreten Avatare a nebudes mit o ne nouzi.

INSEQUI: však to píšu, ne? Ztráta sebevědomí, neatraktivnost, nedostatek zkušeností a z toho pramenící nesmělost a nervozita. Ono je těžký být vtipnej, když vtipnej nejsi. Ženský na to reagují a klidně i podvědomě.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Možná by stálo za zamyšlení co ty pohledy způsobuje.
    INSEQUI: tak jeho zkušenosti jsou prý takové, že má během prvního dne padesát matchů a vybírá si jak v cukrárně. Oproti tomu já měl během dvou týdnů jeden, bez reakce v dm a pak už nic :)

Stejně tak to má nemalé procento chlapů v reálu. Jejich kámoš má tři buchty do roka a k tomu pár bokovek a on vidí jen znechucené pohledy (které si ty ženy ani neuvědomují), zkušenost s nekonečným odmítáním, které jeho sebevědomí srazí pod nulu a v tu chvíli je v podstatě bez šance.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MAR_TINA: Taneční jsou super, tam je kluk jak liška v drůbežárně :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Tak nemusí kecat. Já když ti napíšu, seznámil jsem se na Tinderu 10x a dobrý, tak taky nebudu kecat. A když ti řeknu, na Tinderu se dá seznámit, ale je to extrémní vopruz, probírání se tunama obsahu co nechceš a když už máš rande tak to třeba vyjde na poněkolikátý, tak taky nebudu kecat. Záleží jak to prodáš. Ale je jasný že z té první verze jdou incelové do vrtule.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    U nás byly ještě taneční, to je taková prní příležitost k oťukávání a seznamování. Za sebe bych radila, dejte tam děti, když se na to cítí, ne ve druháku, protože se to tak dělá. Část kluků tam byla úplně v rozpacích, s nechutí a holek se báli. A za rok by byli úplně v pohodě a rádi by se s holkama zadali.

A pak já, já teda trpěla, pro mě to bylo děsný všemi směry. :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam