ADAMIRA: Mno, to jsou ty výjimky. Taky jich pár znám, ale mnoho jich není. Povrchní snad myslím není nutno úplně vysvětlovat, když se člověk řídí primárně podle fotek, že jo. To, že chlapi málokdy čtou bio/info (nebo jak se to nazývá) a pak plošně píšou každé, ze které jim houpne, mi fakt nepřijde jako něco žádoucího. A pak tam strašně chybí nějaký ten social vibe check. Když se potkáš organicky někde ve společnosti (firemní večírek, pub quiz, whatever), můžeš toho člověk vnímat i v interakci s jinými lidmi, můžeš se zeptat společného známého, jestli tady Pepa náhodou nemá 4 naprosto traumatizovaný ex nebo tendenci si půjčovat velký obnosy peněz :D. Hůř se za těhle podmínek tvoří úplně nová fake identita, na kterou se snažíš někoho nabalit.
Prostě mi asi ten přístup "tenhle člověk vypadá prcatelně", pojďme na kafe a tam uvidíme, jestli mě totálně nesere jeho hlas anebo zjistit, že se chová otřesně k personálu, přijde dost sterilní, extrémně nesexy a pro mě jako ženu ještě značně risky. Já na tohle nemám nasazení, můj klid je mi rozhodně milejší :D. Ale samozřejmě ať si všichni dělají, co je baví, jen tohle prostě není pro mě. Kdysi jsem na mmt nainstalovala Bumble, během dne obdržela asi 300 matches a ještě ten večer to zcela overwhelmed smazala.
Plus jak jsem psala níž, dlouhodobé užívání tinderu, badoo, atd. má vliv na psychiku, sebevědomí a duševní zdraví.